andrzej.sawa 21.09.07, 13:27 W poniedziałek byłem na ciekawym forum - inwestycje w regionie.Kilkudziesięciu uczestników - z zagranicy i z okolic Wisły i na zachód.Ja jedyny z terenów na wschód od Wisły. Jak Wam to się podoba? -Nie chodzi o mnie! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzej.sawa Re: Forum w Warszawie 22.09.07, 06:42 Kilku przedstawicieli regionów opowiadało o strefach ekonomicznych,ciekawe wystąpienie specjalisty od parków technologicznych w Finlandii.Polonusi z ZEA,Kanady,Anglii,Australii. Wykład na temat tłumaczeń z f-my Skrivanek - naprawdę ciekawe,szerokie ujęcie tematu.Człowiek z f-my Ernst&Young mówił o strefach ekonomicznych. To było ponad 6 godzin prezentacji i rozmów,przy okazji rozmowy uczestników w kuluarach.Byli przedstawiciele kilku czasopism specjalistycznych - m.in.Rynki Zagraniczne,oraz czasopisma wydawanego dla Polonii zachodnioeuropejskiej.Obiecali mi pomyśleć o artykułach promujących naszą okolicę.Zobaczymy czy coś z tego wyjdzie. Odpowiedz Link