leszeks 20.12.08, 00:18 Niech to będzie wątek o ciekawych stronach w Internecie na temat Roztocza. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leszeks www.sikor.eu 20.12.08, 00:21 Właśnie znalazłem ciekawą stronkę miłośnika przyrody i ptaków z Roztocza. Strona zawiera piękne zdjęcia Roztocza. www.sikor.eu/home.php Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
leszeks www.gotoroztocze.pl 20.12.08, 00:26 I stronka, która już u nas była pokazywana. Teraz już chyba trochę się rozbudowali. www.gotoroztocze.pl Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
mimbla.londyn Re: Roztoczańskie strony www 25.03.09, 01:40 www.roztocze.horyniec.net/Roztocze/Html/parki.htm www.refa.franciszkanie.pl/index.php? id=czytelnia/inspiracje/ksiazki/parki_kz www.zwierzyniec.info.pl/html/rpn.html Odpowiedz Link
leszeks www.roztocze-zadziwia.com 21.08.09, 11:39 Ciekawa strona z fajnymi zdjęciami, no i interesującymi opisami roztoczańskich wędrówek. www.roztocze-zadziwia.com/index.htm Jest jeszcze w trakcie tworzenia. No i na minus są te reklamy niespodziwanie pojawiające się na ekranie. Ale na pewno warto poczytać i obejrzeć zdjęcia. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
leszeks Roztocze i krainy przyległe 19.09.09, 00:04 Galeria pięknych zdjęć roztoczańskich: Roztocze i krainyprzyległe. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
leszeks Dawne rezydencje 19.09.09, 00:09 Niesamowita strona przywracająca do życia dawne rezydencje: Dawnerezydencje na Zamojszczyźnie. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
leszeks Roztocze Landscape 18.10.09, 14:58 Ciekawa galeria zdjęć z Roztocza: www.pbase.com/jolka/roztocze_landscape Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
leszeks Roztocze Places 18.10.09, 15:01 Tej samej autorki: www.pbase.com/jolka/roztocze_places Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Roztocze Landscape 18.10.09, 16:28 Leszku, pani Jola byla tu aktywna forumowiczka pare lat temu, a link do jej wspanialych fotografii sama zamiescilam kiedys na ktoryms z forow polonijnych. Roztocze pani Joli nieustannie zachwyca! Odpowiedz Link
leszeks Re: Roztocze Landscape 18.10.09, 21:28 Szkoda, że nie publikuje swoich zdjęć na naszym forum fotograficznym. Błotniarko jeśli ją znasz to może ją zachęcisz. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Re: Roztocze Landscape 20.10.09, 00:49 Nie jestem pewna czy adresatka nadal korzysta ze skrzynki gazetowej, ale na wszelki wypadek wyslalam krotka wiadomosc Mam wrazenie ze fotoforum gazety jest przeznaczone glownie dla fotografii amatorskiej (w wielu wypadkach swietnej) i dla zwyklych turystycznych pstrykaczy jak ja, wiec nie smiem zachecac tu prawdziwej profesjonalistki - tym bardziej ze mozemy podziwiac jej prace na pbase.com. Odpowiedz Link
mamix Re: Roztocze Landscape 02.01.10, 00:48 Fakt, bardzo dawno nie korzystalam, a dzis zajrzalam i znalazlam wiadomosc od blotniarki Nadal wstawiam nowe zdjecia do moich galerii z Roztocza na Pbase. Mam rowniez galerie z Ukrainskiego Roztocza www.pbase.com/jolka/western_ukraine Dodatkowo zapraszam do galerii mojego meza Tomasza www.pbase.com/smok53/landscapes_roztocze_art_photographyoraz www.pbase.com/smok53/architectural_art__roztocze Pozdrawiam i zycze Szczesliwego Nowego Roku Jola Odpowiedz Link
blotniarka.stawowa Witaj Mamix! 16.01.10, 01:21 Ciesze sie ze tu znow zajrzalas. Ogladanie twoich i pana Tomasza roztoczanskich (i nie tylko) albumow to zawsze ogromna przyjemnosc. Odpowiedz Link
lukatom Re: Roztoczańskie strony www 05.11.09, 20:42 Witam, Zapraszam na amatorska stronę poświęconą Topólczy, Roztoczu i okolicy. Prawde mówiąc startujemy. Jesteśmy otwarci na współprace (kontakt w stopce strony) www.topolcza.info Pozdrawiam Tomek Odpowiedz Link
leszeks Re: Roztoczańskie strony www 05.11.09, 21:59 Fajna strona. To zdjęcie bardzo mi się podoba: www.topolcza.info/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=5&Itemid=6 Napisz coś o piekiełku, lesie Cetnar i o partyzanckich bunkrach. Pozdrawiam, Leszek. Odpowiedz Link
marek.kapron Re: Roztoczańskie strony www 02.01.10, 16:39 Brakuje tutaj linku do najwiekszego forum o Roztoczu roztocze.org.pl/index.html Warto takze wejsc tutaj: www.extreminada.com/ www.roztocze.pollub.pl/ www.gerp.horyniec.net/ www.roztocze.horyniec.net/ Odpowiedz Link