magdap102 10.02.02, 19:38 JA BYM USTAWIŁA TO TAK: 1. HARRY POTTER 2. WŁADCA PIERŚCIENI 3. WIEDŹMIN SZKODA, ŻE NIE MA JESZCZE SHREKA I POTWORY I SPÓŁKA. BYŁYBY NA DRUGIM MIEJSCU Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY 10.02.02, 21:32 ale filmy, czy ksiazki? jak filmy to: 1. LotR 2. HP 3. Wiedzmin LotR`a jeszcze nie widzialem, ale co tam. wystarczy mi trailer. na wiedzmina nie poszedlem, ale jest moim zdaniem najgorszy, nie slyszalem pochlebnej opinii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY IP: *.chello.pl 10.02.02, 23:59 Niezupełnie tak. 1. LoTR (bazując na opiniach... jakoś doczekam do tej premiery) 2. HP długo, długo, długo nic Wiedźmin Odpowiedz Link Zgłoś
magdap102 Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY 11.02.02, 09:02 Gość portalu: Anna M napisał(a): > Niezupełnie tak. > > 1. LoTR (bazując na opiniach... jakoś doczekam do tej premiery) > 2. HP > długo, długo, długo nic > Wiedźmin A chociaż byłaś na tym filmie. Też myślałam, że będzie beznadziejny i dziecinny, ale gwarantuje ci, że jest naprawdę super. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anna M Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY IP: 62.233.140.* 11.02.02, 09:54 Byłam (zakładam, że chodzi o Wiedźmina). I moim zdaniem nie jest super, ale proponuję nie zaczynać tej dyskusji od nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MN Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.02.02, 07:13 magdap102 napisał(a): > JA BYM USTAWIŁA TO TAK: > 1. HARRY POTTER > 2. WŁADCA PIERŚCIENI > 3. WIEDŹMIN > SZKODA, ŻE NIE MA JESZCZE SHREKA I POTWORY I SPÓŁKA. > BYŁYBY NA DRUGIM MIEJSCU Ze "Shrekiem" zgoda, ale "Potwory", to jest dopiero dno !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 potwory? 12.02.02, 22:08 Gość portalu: MN napisał(a): > magdap102 napisał(a): > > > JA BYM USTAWIŁA TO TAK: > > 1. HARRY POTTER > > 2. WŁADCA PIERŚCIENI > > 3. WIEDŹMIN > > SZKODA, ŻE NIE MA JESZCZE SHREKA I POTWORY I SPÓŁKA. > > BYŁYBY NA DRUGIM MIEJSCU > > > Ze "Shrekiem" zgoda, ale "Potwory", to jest dopiero dno !!! co to sa w ogole potwory? ta kreskowka disneya? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY IP: *.chello.pl 11.02.02, 10:34 Hmmm, a filmy nie będące adaptacjami książek też się liczą? Moja lista przebojów z ostatniego roku: 1) LOTR - jeszcze go nie widziałam, ale wiem, że będzie super 2) Shrek - widziałam chyba z pięć razy 3) Braterstwo Wilków - świetny film Potem następuje luka, w której orbitują sobie Harry Potter i Final Fantasy, i w która mają szansę wcisnąć się Vidoque i Avalon, a także Sen to Chichiro to Kamikhushi (o ile wejdzie do dystrybucji poza Japonią) a potem, na samym końcu: Wiedźmin Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: digan Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY IP: *.babylon.tarman.pl 11.02.02, 16:49 Najpierw Lotr Po to widać że on będzie Debest (ale zostawiam sobie prawo do wycofania się z tego.) Wiedźmin bo on to był wyraźnie pisany pod serial dla Telewizji (z przeproszeniem) Publicznej Potem HP na którym się mocno przejechałem bo oprócz dobrych efektów specjalnych nie ma tam NIC!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY 12.02.02, 22:09 Gość portalu: digan napisał(a): > Najpierw Lotr Po to widać że on będzie Debest (ale zostawiam sobie prawo do > wycofania się z tego.) > > Wiedźmin bo on to był wyraźnie pisany pod serial dla Telewizji (z > przeproszeniem) Publicznej > > Potem HP na którym się mocno przejechałem bo oprócz dobrych efektów specjalnych > > nie ma tam NIC!! jestes pierwsza osoba jaka widze, ktora twierdzi, ze film hp jest lepszy od wiedzmina. sorry, ale fabula wiedzmina byla ponoc bez sensu, podbnie jak hp, a w kazdej kategorii wygra hp. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY 11.02.02, 19:01 Czyżby "Vidocq" był taki słaby? Nie oglądałem, ale recenzje miał pochlebne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY IP: *.chello.pl 11.02.02, 19:07 kuba# napisał(a): > Czyżby "Vidocq" był taki słaby? Nie oglądałem, ale recenzje miał pochlebne... Ja też nie widziałam, i dlatego nie przyznałam mu miejsca. Wybieram się na niego i liczę na coś w stylu "Braterstwa Wilków", które podobało mi się okropnie (abstrachując od tego, że zginęła najlepsza postać). Pozatym Gerard Diepardieu to wspaniały aktor, więc wiele dobrego się po tym filmie spodziewam. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY 30.05.02, 09:53 Gość portalu: An-Nah napisał(a): > Ja też nie widziałam, i dlatego nie przyznałam mu > miejsca. Wybieram się na niego i liczę na coś w stylu > "Braterstwa Wilków", które podobało mi się okropnie > (abstrachując od tego, że zginęła najlepsza postać). > Pozatym Gerard Diepardieu to wspaniały aktor, więc wiele > dobrego się po tym filmie spodziewam. No i niedawno obejrzałem - naprawdę znakomity! Może rzeczywiście trochę przekombinowano z tymi nowatorskimi efektami i ujęciami kamery, ale w "Braterstwie wilków" też to było, choć w mniejszym stopniu i ogólnie nie przeszkadza to w odbiorze filmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pooh Re: NAJLEPSZY I NAJGORSZY IP: *.chello.pl 12.02.02, 09:24 Vidocq zly nie jest, ale nie moge powiedziec, zeby mnie powalil na kolana. Przydaloby mu sie ciut mniej efektow i efekciarskiej pracy kamery a ciut wiecej pracy nad scenariuszem. Ale tak to juz jest, jak za rezyserie bierze sie spec od FX :) Odpowiedz Link Zgłoś