Dodaj do ulubionych

do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii

IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 26.02.02, 19:18
Widze, ze troche jest nas na swiecie. To co, zmaterializujemy sobie Froda i
bedzie nasz, tylko nasz? Uwaga, ja wcale nie mam na mysli Eliasza Wooda
Poppy

PS W kazdym razie Froda jako kreacja literacka od dawna gra na najczulszych
strunach mojej duszy
Obserwuj wątek
    • Gość: An-Nah Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.chello.pl 26.02.02, 21:05
      Oj, Poppy, Frodo to tylko jeden z wielu moich
      kandydatów do materializacji...
      • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.02.02, 09:39
        Gość portalu: An-Nah napisał(a):

> Oj, Poppy, Frodo to tylko jeden z wielu moich
        > kandydatów do materializacji...

A jacy sa ci inni? Bo moze myslimy otych samych?
        Poppy
        • Gość: monia Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: 217.97.138.* 27.02.02, 11:06
          Kiedy ten zmaterializowany Frodo bardzo mi się podoba.......
          Pozdr!
          • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.02.02, 11:36
            Gość portalu: monia napisał(a):

> Kiedy ten zmaterializowany Frodo bardzo mi się podoba.......
            > Pozdr!

Monia, ale to JEST Elijah Wood, a nie Frodo
            Poppy
            • Gość: monia Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: 217.97.138.* 27.02.02, 11:41
              No trudno, przyjdzie mi się z tym jakos pogodzić...Ale na razie jeden do drugiego baaardzo ładnie
              pasuje, i basta!!!
              • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.02.02, 12:01

> No trudno, przyjdzie mi się z tym jakos pogodzić...Ale na razie jeden do drugie
                > go baaardzo ładnie
                > pasuje, i basta!!!

Aż chciałoby sie zaopiekować czymś takim, co nie? A wyobrażasz sobie co to będzie
                w częśći 3? Brrr...
                • Gość: monia Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: 217.97.138.* 27.02.02, 12:10
                  No cóż, skoro oglądając częsc pierwszą łkałam cicho i rzewnie w chusteczkę, mogę sobie wyobrazić,
                  jak zachowam się oglądając częsc trzecią....Pamiętam, co było w trakcie czytania...
                  No, cóż, pewnie, że bym się zaopiekowała...
                  • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.02.02, 12:47

> No cóż, skoro oglądając częsc pierwszą łkałam cicho i rzewnie w chusteczkę, mog
                    > ę sobie wyobrazić,
                    > jak zachowam się oglądając częsc trzecią....Pamiętam, co było w trakcie czytani
                    > a...
                    > No, cóż, pewnie, że bym się zaopiekowała...

A co Cie tak wzruszylo do łez w części trezciej, bo mnie osobiście tzw. "suita
                    mordorska". A co do tego opiekowania to moze miałybysmy ochote zastapic Sama
                    Gamgee na stokach Orodruiny. Mam racje?
                    • Gość: monia Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: 217.97.138.* 27.02.02, 13:06
                      Tak, Mordor, rzecz jasna...ale i samo zakończenie "wybawiłem swiat...ale nie dla siebie" takie
                      smutno-melancholijne...Frodo, na którym Pierscien pozostawił niezatarte piętno...
                      Nie wiem, czy okazałabym się równie niezawodna, jak Sam...Chciałabym w to wierzyć...ale lepiej, żeby
                      było nas troje...
    • Gość: An-Nah Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.chello.pl 27.02.02, 13:44
      Jak juz zmaterializujemy Froda, to na początek
      proponuję Gandfalfa i Sama, żeby się nie czuł
      samotny... ta trójka to najwspanialsze postaci w całej
      literaturze.
      • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.02.02, 13:57
        Dziewczyny,
        z jakich miast jestescie? Bo ja z Wrocławia. Jak chcecie to podaje mojego mejla
        beza@pvd.pl
        Proponuje wspolne zorganizowanie orgii frodystyczno-gandalfowo-samowej. Znam
        jedna laske, ktora szaleje za Samem Gamgee

Do Monii:
        To co, wybierzesz sie ze mna do Mordoru na via dolorosa FB?
        • Gość: monia Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: 217.97.138.* 27.02.02, 14:04
          A tak konkretniej to za czym ta laska szaleje???
          Zawsze byłam przy FB do końca...
        • Gość: An-Nah Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.chello.pl 27.02.02, 15:19
          Ja z Krakowa. I też mam koleżankę szalejącą za Samem.
          • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 27.02.02, 19:25
            No wiec za Samem mozna szalec moim zdaniem, bo jest twardy, jest optymista jest
            wiernym przyjacielem, no a przed wszystkim dlatego, ze moze tulic i calowac FB,
            czego mu wszystkie zazdroscimy.
            Monia, nie napisalas z jakiego jestes miasta!
            Poppy
    • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.wson.wroc.pl 28.02.02, 13:11
      No co, frodystki, gdzie sie podziewacie????
      • Gość: monia Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: 217.97.138.* 28.02.02, 13:13
        My się nie podziewamy...Frodystką jestem przez cały czas :-)))))
        • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.wson.wroc.pl 28.02.02, 13:24
          A czym, np,przejawia się Twoje bycie frodystką?
          • Gość: monia Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: 217.97.138.* 28.02.02, 13:28
            Wczoraj, przed snem, "przeleciałam się" po co lepszych kawałkach I częsci...potem stwierdziłąm, że
            czym prędzej muszę isc na film po raz drugi, a gdy już zamknęłam oczy, przez chwilę widziałam
            pewien szczery, jak u dziecka usmiech (ostatnio usłyszałam od kogos, że Elijach Wood jako Frodo
            ma usmiech dziecka z niedorozwojem...potworne!!!).....i zasnęłam ...:-)))))))))))))))))))))
      • Gość: An-Nah Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.chello.pl 28.02.02, 13:36
        Uczę sie, Poppy, uczę się... matura za pasem, jak mój
        kolega mawia.
        • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.02.02, 17:29
          A ja wczoraj napisalam do EW kartke, gdzie mu pogratulowalam swietnego
          odegrania roli.
          Boze, jak ja bym chciala znalezc sie w Srodziemiu i poderwac wiecie kogo...
    • Gość: poppy Re: do fanek Froda: FRI, AnnaH i monii IP: *.i.tania.siec.osiedlowa.z.firmy.provider.pl 28.02.02, 17:30
      Acha, Monia, czy ty aby nie jestes z Wroclawia?
      Poppy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka