Dodaj do ulubionych

Zzzzzzzzimny czwartek !!!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 07:21

Wwwwwittttammm .... ! Brrrr................
Czczczy u Wwwwwass ttteżż tttakk zzzzzzimmnno ?????
Ja już mam chyba chroniczną trzęsionkę ?! Przynajmniej w momencie docierania do
pracy !?
GDZIE TA WIOSNA ??????????????????????????????????????????????????
Obiecali że będzie i co ??????

Pozdrawiam. Nala
P.S. CZEKAM !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-)))
Obserwuj wątek
    • Gość: Meve Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 08:35
      Meve nauczona wczorajszym dniem - przeszywajace zimno, owiewające Mevi tłuszcz,
      ubrała dzisiaj ocieplane oficerki, rekawiczki, cieplutka kurteczkę, sweterek
      itp.
      No i jogurt z rumem:))
      • Gość: monia Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 217.97.138.* 04.04.02, 10:41
        Jestem z wami cały czas, zaraz będę bardziej....................
        • Gość: Meve Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:47
          To dobrze, bo już się zmartwiłam:)
          Ja też będę niedługo, idę się uspokoić, bo mnie klient zdenerwował:)
          • Gość: Nala Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:50

To go w łeb !!! I z buta !!! I ze schodów !!!
            A co ????? Niech nie podskakuje !
            Albo nie !
            Niech podskakuje lecąc na łeb ze schodów ! :-)
            • Gość: Meve Klient IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:01
              Przez telefon trudno go ze schodów butem walnąć.
              Ale zawsze mnie wkurzaja ludzie, co na "dzień dobry" moje odpowiedziec nie
              raczą, a potem z tonem lekceważenia puszczają teksty o tym, że "się nie
              rozdwoją i doba ma tylko 24 h". Ciekawe, a dla mnie nie ma 24 godzin? Chorera,
              no!
              Poza tym spać mi sie chce przeraźliwie, ta zmiana czasu fatalnie na mnie wpływa:
              (
              Och, wakacji!!!!!
              Snu!!!!
              Ciepła!!!!
              Luksusowych kosmetyków!!
              Obiadu w restauracji!
              Chyba wyśle tego posta w formie maila do mego Lubego!
              • Gość: monia Re: Klient IP: 217.97.138.* 04.04.02, 11:28
                Gość portalu: Meve napisał(a):

> Och, wakacji!!!!!
                > Snu!!!!
                > Ciepła!!!!
                > Luksusowych kosmetyków!!
                > Obiadu w restauracji!
                > Chyba wyśle tego posta w formie maila do mego Lubego!

Podpisuję się pod tym westchnieniem obiema rączkami....Co prawda dzień jest dłuższy i jest cudnie, jak słońce swieci
                o 19 wieczorem, ale cały czas mam wrażenie, że ktos mi piasku do oczu nasypał....
                Och, ale też pragnę takiego...dopieszczenia!!! Kosmetyków! Kwiatów! Maseczek! Szampana w wannie! Wakacji!
                Słońca! Ciepła!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Myslę, że na pocieszenie kupię sobie dzisiaj pęk tulipanów (ostatnio sprzrdają "prosto z ulicy" we wszystkich
                kolorach...swietne są różowe...i białe!!!) i pomyslę o majowym weekendzie...
                • Gość: Jarek Re: Klient IP: 80.72.33.* 04.04.02, 11:56
                  Gość portalu: monia napisał(a):

> Myslę, że na pocieszenie kupię sobie dzisiaj pęk tulipanów (ostatnio sprzrdają
                  > "prosto z ulicy" we wszystkich
                  > kolorach...swietne są różowe...i białe!!!) i pomyslę o majowym weekendzie...

O 1 maja??? ;-)))))))
                  • Gość: monia Re: Klient IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:22
                    o 2 :-)))
                    • Gość: jarek Re: Klient IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:20
                      Przeca to pracujace. :-(
                      • Gość: monia Re: Klient IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:22
                        Zależy u kogo....:-)))))
                        oj, no mam nadzieję, że u mnie nie ... :-o
                        • Gość: Jarek Re: Klient IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:27
                          Wiesz co o nadziei mowia?
                          • Gość: monia Re: Klient IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:31
                            A wiesz, co mówią o każdej matce?
                            • Gość: Jarek Re: Klient IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:35
                              A co? Nadzieja to Twoja mamusia?
                              • Gość: monia Re: Klient IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:37
                                nie wiem, czy cieszyć się, czy rozpaczać.....:-)
                                • Gość: Jarek Re: Klient IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:45
                                  po prostu sie usmiechnij... No widzisz. Juz lepiej i jak uroczo wygladasz.
                                  ;-)
                                  • Gość: monia Re: Klient IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:52
                                    ...głupia....ale usmiecha się uroczo..........:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
        • Gość: Nala Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 10:49

Mevi tłuszczyk łatwo zrzucić ! Pomachaj trochę skrzydełkami, polataj, tam i z
          powrotem ! Mniej śledzików, więcej meviego wysiłku !!! :-)

Monia ! Wcale BARDZIJ Cię nie ma !!! Gdzie się ukrywasz ?
          A gdzie nasze Rycerstwo i nasze Elfy ??? :-)
          • Gość: monia Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 217.97.138.* 04.04.02, 10:57
            Nooo!!!!! Jestem już bardziej!!! Meve, ciekawosc mnie bierze, czym się uspokajasz...Czy oddałas się w szpony
            okrutne, lecz - niestety - złudnie przyjemne - nałogu ????
            No cóż, klienta można, a czasami nawet trzeba - dla jego własnego dobra- - skopać ze schodów! Ale szefa jakos
            tak...nie uchodzi...:-))))) Sam poszedł................:-))))
            Ale lepiej mieć szefa i klientów niż nie mieć pracy!
            Na mevi tłuszczyk polecam niezawodne czerwone półwytrawne !!!
            Elf zapewne jeszcze pedałuje do pracy...
            • Gość: Meve Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:03

> Nooo!!!!! Jestem już bardziej!!! Meve, ciekawosc mnie bierze, czym się uspokaja
              > sz...Czy oddałas się w szpony
              > okrutne, lecz - niestety - złudnie przyjemne - nałogu ????
              No:(
              > No cóż, klienta można, a czasami nawet trzeba - dla jego własnego dobra- - skop
              > ać ze schodów! Ale szefa jakos
              > tak...nie uchodzi...:-))))) Sam poszedł................:-))))
              > Ale lepiej mieć szefa i klientów niż nie mieć pracy!

Oczywiście - ale czasem dochodze do wnoisku, ze moze lepiej by było samemu być
              szefeme, a nie być szefem i miec szefa:)

> Na mevi tłuszczyk polecam niezawodne czerwone półwytrawne !!!
              > Elf zapewne jeszcze pedałuje do pracy...

Wczoraj , zdrowotnie półsłodkie Bordeaux zażyłam, i fakt, jestem chudsza:))))
              Waże już tylko 57 kg.
              Jeszcze tylko 3kg mniej i wrócę do sewj dawnej wagi z lat młodzieńczych a
              pięknych:))

• Gość: Nala Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:19

A JAAAA ??????
                Ja TEŻ chcę dobrego winka !
                Poproszę !!!!! Bardzo !!!!! Na drogę !!!
                • Gość: monia Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 217.97.138.* 04.04.02, 11:23
                  jaką drogę - pytam??? Porzucasz nas znowu??? :-(((
                  Ale z żalem, mam nadzieję...:-))) No, masz, masz winka...życie jest ciężkie, musimy się jakos pocieszać...
                • Gość: Meve Que? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:24
                  Gość portalu: Nala napisał(a):

!
                  > Poproszę !!!!! Bardzo !!!!! Na drogę !!!

A Ty znowu gdzie?!!!!!!!

• Gość: Meve Que? IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:26
                  Gość portalu: Nala napisał(a):

!
                  > Poproszę !!!!! Bardzo !!!!! Na drogę !!!

A Ty znowu gdzie?!!!!!!!

• Gość: monia Re: Que? IP: 217.97.138.* 04.04.02, 11:30
                    Bo to nasz Latawiec ulubiony ....:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                    • Gość: Nala Re: Que? IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 11:36

A no bo mną tak życie (czyt. - praca) miota ! :-(
                      Raz tu ! Raz tam ! :-(

A ja tak idę, idę idę ......... :(

:-)
                      • Gość: monia Re: Que? IP: 217.97.138.* 04.04.02, 11:44
                        Tylko pamiętaj, żeby się przed nocą zatrzymać........:-)
              • Gość: tiges Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.silvershark.com.pl 04.04.02, 11:54
                A ja 64 i mowia za szczuply bardzo jestem :D .. ech ta relatywistyczna logika :)
                • Gość: Meve Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:17
                  Gość portalu: tiges napisał(a):

> A ja 64 i mowia za szczuply bardzo jestem :D .. ech ta relatywistyczna logika :
                  > )

No ale Elf, to wysoki, napewno jest, jak to Elf. Conajmniej 185cm a nie marne
                  169 , jak biedna Królowa Meve:))

• Gość: Jarek Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 80.72.33.* 04.04.02, 12:22

> biedna Królowa Meve:))

no tak! Skarbiec rozwarla, kosztownosci rozdala, a teraz serduszko za tym boli?
                    Co oddam moze mamy?
                    ;-)
                    • Gość: Meve Skarbiec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:42
                      Jeszxcze nie musicie:))
                      Ale oby nie nadeszły takie czasy:)))
                      Biedna, ale nie bankrut:)))
                      Przynajmniej na razie:)))
                      • Gość: Jarek Re: Skarbiec IP: 80.72.33.* 04.04.02, 12:56
                        No to moze jakies poglowne albo lanowe ustalim, aby Krolowa w czasach ciezkich
                        wspomoc?
                        • Gość: Meve Re: Skarbiec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:09
                          Oj przydałoby sie, bo zamek trza spłacić, a myśle o wybudowaniu nowego:)))
                          • Gość: Jarek Re: Skarbiec IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:19
                            Na splate starego wypusc Krolowo obligacje zamienne na akcje, a nowy moze
                            sfinansowac leasingiem?
                            ;-)
                            • Gość: Meve Re: Skarbiec IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:28
                              Obawiam się, że mój bank na to nie pójdzie:))
                              • Gość: Jarek Re: Skarbiec IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:31
                                A co on ma do gadania??? Rozkaz im... tym urzedasom, bo jak nie... to skazesz
                                ich na banicje.
                  • Gość: tiges Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.silvershark.com.pl 04.04.02, 12:22
                    hihihihi .. no wiesz ... ja jestem z tych niskich elfow i mam ...... 169 cm
                    wzrostu :)
                    • Gość: Meve Wzrost IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:45
                      To tylko troche mniej, niż mój Luby, który we wszystkich dokumentach z uporem
                      lepszej sprawy wpisuje sobie 176 :))) A tak na pradwę jesteśmy równi wzrostem,
                      no chyba, ze założe obcasiki:)))
                      Ale nie wzrost najwazniejszy, najważniejsze są włosy:)))))))
                      • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:47
                        mmmm....taaak...:-)))))))))))))))))))))))
                      • Gość: tiges Re: Wzrost IP: *.silvershark.com.pl 04.04.02, 12:50
                        a moje Slonko ma 172 :) .. a w obcasikach to hoho :D
                        • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:55
                          A MOJE Słonko ma 194 (bez obcasików) :-)))
                          • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 12:58

> ma 194 (bez obcasików) :-)))

Co ukradli mu, czy na bosaka z zamilowania chodzi?
                            ;-)
                            • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:00
                              W obcasikach, niestety, nie we wszystkie wrota się miescił....Nie mówiąc o przejsciu podziemnym kole Rotundy
                              oraz schodach ruchomych w Galerii Centrum...:-)))
                              • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:06
                                Tedy glowe schylajac w pokorze przed lukami i sklepieniami z muru i kamienia
                                przemyslasc swa ukazuje przed urazami czlonki swe chroniac.
                                • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:12
                                  Mniej członki...o czaszeczkę bardziej chodzi...:-)))
                                  • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:21
                                    A co? Czaszka moze nie jest... czlonkiem ciala?
                                    • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:24
                                      :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                      ...oby nie powiedzieć jakos tak odwrotnie....:-))))))))))))))))))
                                      • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:30
                                        No to nie mowmy ;-)
                                        • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:33
                                          tak będzie lepiej :-)
                                          • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:36
                                            Jednym slowem Ibsenowski dylemat, czy mowic prawde, czy rzeczy pewne
                                            przemilczac. Swego czasu pewien futrzak Alfem zwany nazywal to "niepelna
                                            prawda".
                                            ;-)
                                            • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:39
                                              kochany, stary Alfer...:-)))
                                              • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:40
                                                Cudownie naiwny, na swoj sposob prostacki, ale takze uczuciowy.
                                                • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:53
                                                  ...i kocha...zwierzęta...:-)))))))))))))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 14:47
                                                    tak, tak, szczegolnie koty. ;-)
                                                  • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 14:52
                                                    Mniaaam!!!!! Eee, chciałam powiedzieć - Miaaau! :-))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 14:57
                                                    Jak mozesz?!?! Tez jadasz kotki?!?! No nie wiem, czy powinienem z Toba
                                                    przestawac, w koncu mozesz stanowic zagrozenie dla mojej slepnacej kotki.
                                                  • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:00
                                                    znajomych nie jadam...To nieładnie...
                                                    Co ja bredzę....jakie koty??!! Jak to jadam????? Ja???Dam??? Nieeee!!!!!
                                                  • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:05
                                                    No dobrze. TO bede sie jeszcze do Ciebie odzywal.
                                                    ;-)))
                                                  • Gość: monia Re: Wzrost IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:09
                                                    ...co za ulga...po tej chwili niepokoju...:-)))))))))
                                                    Nie strasz mnie!!!!!!!
                                                  • Gość: Jarek Re: Wzrost IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:33
                                                    No dobrze. ;-)))
                          • Gość: Meve Re: Wzrost- ojojojojojj IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:00
                            To prawie jak Bogumił i Barbara z Nocy i Dni wyglądacuie?:)))))))))
                            • Gość: monia Re: Wzrost- ojojojojojj IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:02
                              cieszy mnie, iż łaskawie parę tak sympatyczną wybrałas....Zawsze lubiłam Niechcica...:-)))
                              • Gość: Meve Niechcic IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:08
                                Zawsze mi go było szkoda, ze taka neurotyczną Barbare ma przy sobie:)))
                                Ale żadna aluzja:)))
                                • Gość: monia Re: Niechcic IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:15
                                  Nooo, dzięki, że nie aluzja...!!! :-))))
                                  Aczkolwiek obawiam się, że również jestem z tych narzekających...:-((( Dobrze mi to robi...:-))))
                                  Gorzej tym, co muszą tego słuchać...:-)))
                  • Gość: monia Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:31
                    Meve - marne 169 ??? To co ma powiedzieć włascicelka 164 cm? :-))))))))))) Że bardzo marne???
                    • Gość: Jarek Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:03
                      EEeeeeeeeeetam... wrzasne tylko: "Male jest piekne!!!!"
                      ;-)
                      • Gość: monia Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:04
                        Tiiiaaaaa, tylko nie każdy zauważa...:-(((
                        • Gość: Jarek Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:06
                          Ja zauwazam... moja Ukochana ma 158
                          ;-)
                          • Gość: Meve Małżowinka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:14
                            Mała i śliczna zapewne, nie taki drągal jak ja:)))))))))))))
                            • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:18
                              Jaki drągal??? Te głupie 169?????????? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                              Za to możesz być wysmukła..a ja nie :-((( Ja mogę być nieduża..:-(((
                              • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:23
                                To w takim razie, kim ja jestem? 174 i 56. Dla zaawansowanych ta druga cyfra to
                                nie wzrost ;-)))))
                                • Gość: Meve Re: Małżowinka IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:25
                                  Don Kichot?? :)
                                  • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:26
                                    :-))))))))) slicznie :-)))))))))))))))
                                  • Gość: jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:34

> Don Kichot?? :)

I'm not kichot, tj. nie mam kataru. Nie o to chodzilo? No to nie wiem...
                                    ;-))))
                                • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:25
                                  ...i nie długosc...:-)))))))))))))))

oj, jesli za frywolnie, to przepraszam.....
                                  • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:38

> ...i nie długosc...:-)))))))))))))))

Przyznam, ze nie mierzylem ;-)))))), ale po wielkosci auta sadzac nic
                                    nazdwyczajnego ;-))))))))))))))))))))

> oj, jesli za frywolnie, to przepraszam.....

Zdarzylem sie juz przyzwyczaic.
                                    ;-)
                                    • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:43
                                      Przyzwyczaić? To niedobrze....Ciekawiej jest zaskakiwać...:-))))
                                      Auta własnego, czy tego, "które możesz mieć od kogos"???
                                      • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:49

> Auta (..) tego, "które możesz mieć od kogos"???

Zagrajmy w otwarte karty - sluzbowego, chociaz maze o... nowym DUCATO
                                        ;-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                        • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:58
                                          marzysz......czy masz nadzieję??? :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                                          • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 14:46
                                            Zartowalem ;-)))
                                            • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 14:48
                                              tak...podejrzewałam...:-)))))))
                                              • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 14:50
                                                znaczy, ze Cie nie zaskoczylem? ;-))))
                                                • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 14:55
                                                  ...ale rozbawiłes...:-))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 14:59
                                                    No, po prostu ponoc wiekszosc facetow ma ten... tego... no wiesz... z
                                                    wielkoscia auta.
                                                    ;-)))))))))))))))))
                                                  • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:03
                                                    Nie wiem...:-)))))))))))
                                                    ale ja cos kiedys słyszałam o nosach i tych..tam...no wiesz...:-)))
                                                  • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:07
                                                    No... wiem ;-)))))))))))))))))
                                                  • Gość: monia Re: Małżowinka IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:13
                                                    Nooo...! :-)))))))))))) Myslę, że to teorie osobników z wielkimi.....kompleksami...Najzdrowsza jest ta, że "może być
                                                    mały, ale figlarny"...:-))))))))))))))
                                                  • Gość: Jarek Re: Małżowinka IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:35

> Najzdrowsza jest ta, że "może być mały, ale figlarny"...:-))))))))))))))

mowisz o kombi?!?!?
                                                    ;-)))))))))))))))))))))))))))))))
                                    • Gość: Meve Auto IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:43
                                      Combi?:)))))))
                                      • Gość: Jarek Re: Auto IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:48
                                        Duze i pakowne i... z rozlozonymi tylnimi siedzeniami, bo... bede
                                        kolezance "kilka" kg debowej podlogi wozil do nowego mieszkanka.
                                      • Gość: monia Re: Auto IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:48

> Combi?:)))))))

to się nazywa jednomyslnosc...:-)))))))))))))))))))))))))))))))))
          • Gość: tiges Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.silvershark.com.pl 04.04.02, 11:53
            Elfy poszly do lasu sie ogrzac :)

• Gość: Jarek Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 80.72.33.* 04.04.02, 11:59
      Eeeeeeeeetam, bez przesadyzmu, u mnie bylo minus cztery przed szosta, a
      teraz... nie wiem. Zamiast marudzic, ze zimno opalajcie sobie noski przez
      szybe. Zawsze to cieplej.
      ;-)))
      • Gość: Nala Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:10

Ooooo, znalazły się "zguby" !
        A co Wy tak parami ?
        Jak nie ma, to żadnego, od rana ! A nagle pojawiają się naraz !!!
        Czemu tak razem ???
        Musicie tak ???

:-)
        • Gość: tiges Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.silvershark.com.pl 04.04.02, 12:16
          a bo ja go sledze czy aby blyszczacej zbroi z paskami nie zaklada po kryjomu ;)
          • Gość: Jarek Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 80.72.33.* 04.04.02, 12:20
            A ja z rana mialem "interwiu" w temacie zmiany adresu internetowego...
            biurka... telefonu... komputera... czyli slowem jednym... pracy
            • Gość: Meve interwiu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:37
              TAK Z RANA?
              TWOJEGO BIURKA< TWOJEGO ADRESU???
              Strasznie zdziwiona Meve
              • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:48
                Tak bez porozumienia z nami?????? :-)))))))))
                Jeszcze Bardziej Zdziwiona Monia :-)
                • Gość: jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 12:54
                  Przeciez pisalem onego czasu, ze "nowej wizji" firmy moj pracodawca nie
                  uwzglednil mojej skromnej osoby, a ze na utrzymaniu Malzowinke i Latorosl
                  posiadam, tedy najspieszniej kroki w nowego miejsca zatrudnienia poszukiwaniu
                  uczynilem.
                  ;-)
                  • Gość: Meve Re: interwiu IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:57
                    Pisać pisałeś, Waść, ale myślałyśmy , że się onemu odwidzi.
                    Czy w nowej pracy będziesz Waść miał SDI i czy od casu do czasu skrobniesz co
                    nieco, czy charakter pracy zupełnie inny i daleki od forum?
                    Zaniepokojona Meve
                  • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:58
                    I jakaż ostateczna skutecznosć onych kroków...?????
                    Albo nie pisz!!!!! Pozostaniemy w nadziei iż nowe miejsce stały dostęp do internetu posiada.....
                    • Gość: Jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:01
                      Po pierwsze primo - to dopiero poczatek "interwiu", a wiec konkretow brak
                      Po drugie primo - z reguly w bankach sa "sztywne lacza", a tam sie wybieram
                      A po trzecie primo - nie odmowilbym sobie przyjemnosci konwersacji z Wami

PS. A poza tym w przyszlym tygodniu zaloze sobie internet w domku

Ot co!!!
                      ;-)
                      • Gość: Meve Internet IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 13:10
                        Ot, i dobrze!!
                        Cieszym się barzdo:)))
                      • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:10
                        Podzielamy twoje upodobanie do konwersacji...
                        Oby twe poszukiwania sukcesem się zakończyły...czasy takie raczej mało fajne...
                        Internet w domku - pozazdroscic...U mnie też mają zakładać tej wiosny...Mój charakter zostanie wystawiony na
                        ciężkie próby....
                        • Gość: jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:25

> Internet w domku - pozazdroscic...

Tylko kto za rachunki telefoniczne placic bedzie? W mnie na wsi nikt o laczu
                          slyszec niechce. :-(((
                          • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:29
                            o! To zmienia postać rzeczy...To i twój charakter na pewne próby wystawion będzie...
                            A czy TP SA nie ma jakiegos abonamentu internetowego???? Cos słyszałam o 30 godz. za 60 zł/mies.
                            • Gość: Jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:33
                              Ja mam Netie. Cos wykombinuje. ;-)
                              • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:36
                                Czy Netia jest radiowa?
                                • Gość: Jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:39
                                  U mnie tak.
                                  • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:45
                                    To łącznosc się rwie....do kitu! Przynajmniej jesli chodzi o internet...
                                    • Gość: Jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 13:50
                                      Niestety nie mam innej mozliwosci. To sie bede... rwal ;-)))
                                      • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 13:56
                                        ...poradzisz sobie...wierzymy w ciebie!!!
                                        I co - dodało otuchy? Tak mówią na amerykańskich filmach...podobno pomaga...
                                        • Gość: Jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:04

> ...poradzisz sobie...wierzymy w ciebie!!!

No jasne, w koncu nie mam innego wyjscia. ;-)
                                          • Gość: monia Re: interwiu IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:15
                                            masz - nie poradzisz sobie....
                                            nie!!!!
                                            Faktycznie - nie masz wyjscia.....:-))) musisz...:-)))
                                            • Gość: Jarek Re: interwiu IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:37
                                              a propos "musi" przypomnial mi sie jeden dowcip:

Dwoch kumpli spotyka sie po latach. Wspominaja stare czasy i nagle jeden pyta:
                                              - No a co tam u Ciebie teraz?
                                              - A wiesz, ozenilem sie...
                                              - No to musisz byc szczesliwy - przerywa mu nagle ten pierwszy
                                              - Musze - odpowiada zatroskany

;-)
          • Gość: Nala Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 04.04.02, 12:24
            Gość portalu: tiges napisał(a):

> a bo ja go sledze czy aby blyszczacej zbroi z paskami nie zaklada po kryjomu ;)

Ty to się przyznaj od razu, że Tobie wcale nie chodziło o ZAKŁADANIE zbroi !
            ...hihihi.... !
            Tylko wręcz przeciwnie ! :-)))

Pa, pa - do jutra !!!

• Gość: tiges Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: *.silvershark.com.pl 04.04.02, 12:27
              ech .. nadinterpretacja i tyle ...
            • Gość: monia Re: Zzzzzzzzimny czwartek !!!! IP: 217.97.138.* 04.04.02, 12:29
              No, nieee....Naprawdę już idziesz...? :-(
              • Gość: monia Re:???????????????????? IP: 217.97.138.* 04.04.02, 14:39
                Czy wszyscy już sobie poszlismy...? chlip, chlip..:-(((
                • Gość: Jarek Re:???????????????????? IP: 80.72.33.* 04.04.02, 14:48
                  Nie! Nie! Jestem. Musialem tylko skoczyc na chwile do kancelarii prawnej.
                  ;-)
                  • Gość: monia Re:???????????????????? IP: 217.97.138.* 04.04.02, 14:50
                    chwila wystarczyła...??? :-)
                    • Gość: Jarek Re:???????????????????? IP: 80.72.33.* 04.04.02, 14:54
                      Oczywiscie, bo... nie bylo mecenasa. Nic nowego. Umawia sie na godz. i... go
                      nie ma. :-(
                      • Gość: monia Re:???????????????????? IP: 217.97.138.* 04.04.02, 14:58
                        Proponuję zmienić mecenasa.....
                        Umówić się na godzinę, i nie być...! A fe!
                        • Gość: Jarek Re:???????????????????? IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:00
                          w tej kwestii nie mam wiele do powiedzenia, bo to decyzja "wyzszego szczebla" i
                          nie ulegla ona zmianie mimo moich usilnych staran. :-(
                          • Gość: monia Re:???????????????????? IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:06
                            No to olewamy wyższy szczebel i jego głupawe decyzje i mamy nadzieję, że szczeble w innej drabinie
                            będą...pewniejsze...
                            • Gość: Jarek Re:???????????????????? IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:08
                              No i znowu o nadziei. Pozyjemy zobaczymy. ;-))))
                              • Gość: monia Re:???????????????????? IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:17
                                A kanapki z czym dzisiaj miałes???
                                :-)))))))))))))))
                                • Gość: monia Re:z żalem zawiadamiam... IP: 217.97.138.* 04.04.02, 15:27
                                  No, cóż...z powodu głodu oddalam się........Pa!
                                  • Gość: jarek Pa, pa, pa (no text) IP: 80.72.33.* 04.04.02, 15:38
                                    • jolajola1 popołudnie 04.04.02, 16:46
                                      pusto znowu...
                                      ale i tak wam napiszę

>Gość portalu: monia
                                      >Och, ale też pragnę takiego...dopieszczenia!!! Kosmetyków! Kwiatów! Maseczek!
                                      >Szampana w wannie! ...

Polecam juz teraz zrobić sobie bąbelkową kąpiel i u partnera zamówić
                                      schłodzonego szampana do wanny w wysokim kieliszku, nawet niech sobie jeden
                                      naleje, ale buletkę u stóp wanny zostawi. A potem sam-mniód : gorąca woda
                                      wannowa, zwały pachnącej piany, zimny szampan w oszronionym kieliszku.... Dla
                                      ochłody można nogi z wody wyjąć, oprzeć o brzeg wanny lub o kant pralki ( u
                                      mnie obok stoi).
                                      GORĄCO POLECAM !!! BARDZO DOSKONAŁY SPOSÓB (sprawdzony wielokrotnie !) na
                                      chandrę, osłabienie wiosenne, pustki w kieszeni oraz inne dolegliwości

WZROST
                                      Gość portalu: tiges
                                      >hihihihi .. no wiesz ... ja jestem z tych niskich elfow i mam ...... 169 cm
                                      >wzrostu :)

Gość portalu: Meve
                                      >To tylko troche mniej, niż mój Luby, który we wszystkich dokumentach z uporem
                                      >lepszej sprawy wpisuje sobie 176 :))) A tak na pradwę jesteśmy równi wzrostem,
                                      >no chyba, ze założe obcasiki:)))

Gość portalu: tiges
                                      >a moje Slonko ma 172 :) .. a w obcasikach to hoho :D

Gość portalu: monia
                                      >A MOJE Słonko ma 194 (bez obcasików) :-)))

Gość portalu: monia
                                      >Meve - marne 169 ??? To co ma powiedzieć włascicelka 164 cm? :-))))))))))) Że
                                      bardzo
                                      >marne???

Dobra, dobra, wszyscy tacy wielcy,
                                      Nawet mój ojciec czasem mówi, że mam wzrost siedzącego psa
                                      bo to tylko 157
                                      czy ktoś z was wie, gdzie mieszkają krasnoludki ?
                                      • Gość: Nala Re: Wzrost IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 05.04.02, 07:28

To żeby nie było że się wyłamuję:
                                        - 156 cm
                                        - 45,5 kg
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka