Gość: monia IP: 217.97.138.* 23.04.02, 10:36 Jejku, ale pusto...To co? Tak całkiem nikogo nie ma?????? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Jarek Re: *** WTOREK ???? ***** IP: 80.72.33.* 23.04.02, 10:44 Jestem, jestem, tylko juz kilka razy od Assani Nali "oberwalem" za "wychylanie sie" i "wychodzenie przed szereg", wiec siedze cicho zbroja nie pobrzekujac zaczajony na pierwszy post. ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: *** WTOREK ???? ***** IP: 217.97.138.* 23.04.02, 11:09 Oj, nie bądź Wasć taki lękliwy, wszak Acani Nala łagodnosci wielkiej białogłowa i tak sobie dla uciechy jeno pofukuje...:-))) Ale o pogodzie sobie nie pogawędzimy bo widzę, że ładnie..:-))) Co prawda podejrzewam, że u mnie za oknem jednak ŁADNIEJ, bo widzę na biało kwitnące drzewka wisniowe i kolorowe tulipany, ale słońce mamy chyba takie samo, no i niebo bezchurne...Cos pięknego!!!!!!! Tego było mi trzeba..:-) Nala wczoraj nadmieniała cos o czwartku (???????) ale Meve miłosciwa też dzisiaj mało rozmowna...i Elf.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: *** WTOREK ???? ***** IP: *.silvershark.com.pl 23.04.02, 11:46 Sprawy wielkiej wagi nie pozwalaja mi nosa z lasu wysciubic :( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: *** WTOREK ???? ***** IP: 217.97.138.* 23.04.02, 12:31 no, trudno...widać, dzień taki, i tyle...:-((( Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 popołudnie 23.04.02, 18:25 Gość portalu: monia napisał(a): > no, trudno...widać, dzień taki, i tyle...:-((( popołudnie i wieczór takoż, no, pogoda w bardzo porządku, tylko do kogo ust otworzyc nie ma Odpowiedz Link Zgłoś