Dodaj do ulubionych

>>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!!

IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 07:28

Dziń dybry !!!!!!
Noooo, nareszcie ! Jeszcze tylko, hmmm..., parę? godzin ....iiii..... - 5 DNI
LABY !!!!!!!!
Trochę mnie martwi pogoda. Jest tak bardziej ponuro, trochę wietrznie i tak
jakoś niespecjalnie. Aleee, mam nadzieję że to tylko chwilowe, i że już od
jutra będzie pięknie, słonecznie i upalnie !!! :-)
Pozdrawiam wszystkich i czekam.
Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 09:28
      jestem, jestem....:-)))) Niedługo zajrzę, przygotuj herbatkę...może się pojawi jakis Elf z węglem na
      grilla...
      • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 09:47

TYLKO Z WĘGLEM ???????????????????????????? :-((((
        Co on sobie myśli ?????? :-)

A herbatkę ? Bardzo proszę ! Jaką sobie życzysz ? Brzoskwiniową
        czy "tiramisu" ??? Z "prądzikiem" czy bez ???
        Tylko się pospiesz, bo ja niedługo będę musiała znikać !
        :-(
        • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 09:58
          Oj, to doprawdy :-(
          Herbatkę może karmelową....Ale tiramisu????? Herbata?????
          No, fajnie...Herbatę mamy...Posiadam zmacerowaną, pysznie przyprawioną karkówkę...może jeszcze
          jakąs kiełbaskę? Albo kurczaczka? Na co masz ochotę? O, tutaj sobie rosłożymy koc..jest słońce i nie
          ma wiatru...
          ...z prądem, powiadasz..??? A wiesz, że.........:-)))
          Elfie! ELFIE!!!! Yula!!!!!!!!!! RUDA!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          No, własnie, ciekawe jak tam RUDA.....:-))) i Elf??
          • Gość: RUDA Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: 193.0.117.* 30.04.02, 10:23
            Nie wrzeszczeć, nie drzeć się, szeptem, tchnieniem najlżejszym, samym zefirem
            albo zgoła bezgłośnie, bo niektórzy zaczęli święcić wolne już ffff.....hik!
            czorajjjjj...
            A Tiges śpi. Ja go kocham, a on śpi. Nieffiarygodne. Hik!
            Obudźcie Tigesa, bo jak nnie, to ja ggo obudzę. Pomiziam rudą kitką po nosie.
            Szyszką pacnę w leffe ucho. Albo cmoknę z ukradka po fiefiórczemu i zamienię go
            z elfa w moją fłasną pryffatną żabę.
            Hik!
            • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:41
              Gość portalu: RUDA napisał(a):

i zamienię go z elfa w moją fłasną pryffatną żabę.
              > Hik!

A potem z żaby, zamienisz go w prywatnego księcia !
              :-)))
          • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:23

Ojeejj !!! Karkóweczka !!! Pysznie wypieczona, na chrupko (niemalże), w
            przyprawach !!!!!!!!!!!!! Mmmmniaaaammmmm......!!!
            Z musztardką, bardzo! ostrą i ogóreczkiem konserwowym !
            JEEEŚĆ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

No i co narobiłaś ?????????????????? :-)))

I koniecznie jakaś zimna wódeczka(???).

:-)))
            • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 10:34
              Koniecznie wypieczona! I ogóreczek małosolny...i rzodkiewki.....I opieczone plasterki boczku (również
              w przyprawach, rzecz jasna)...zimna wódeczka na trawienie, a piwo do popijania - też zimne...
              JEEEEEŚĆ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
              Łoj, przepraszam Puszyste Stworzenie!!!
              Ty go tak Ruda nie miziaj tym ogonkiem, bo znowu się spłoszy, i tyle go zobaczymy...Cholera, wrażliwe
              te Elfy jak....(co tam ma kto najwrażliwszego...)
              • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:44
                • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:46

Kurczę ! Ja nie mam bladego pojęcia co Elfy mogą mieć najwrażliwszego ?!
                  Chyba trzeba o to zapytać samego zainteresownego(???-hi hi). Oczywiście nie
                  narażając się przy tym Yuli ! :-)))
                  • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 10:48
                    ...i Elfowi..:-))))
                    • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 10:51

No nie ! On chyba już miał czas żeby się przyzwyczaić. Do nas !
                      A jak nie, to nie ma innego wyjścia, tylko SIĘ!!! przyzwyczaić. :-)))
                      Przecież MY jesteśmy takie milutkie !
                      :-)
                      • Gość: monia Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 11:04
                        Acha! Akurat! Przyzwyczai się...prędzej zniknie gdzies w labiryntach internetowych jak ten...jak mu
                        tam..pamiętasz?..był taki Geralt...:-))) i się NIE przyzwyczaił...
                        Bo oni by tylko na smoki/potwory/wojny chodzili (jest jeszcze parę rzeczy...:-))) ) a porozmawiać tak
                        trochę mądrzej...o bluzkach nowych i kwiatkach balkonowych ..oooo, to już nie...:-(
                        • Gość: tiges Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.silvershark.com.pl 30.04.02, 11:08
                          Ech .. znine gdzies na jakims patrolu w lesie aby spradzic pulapki na orkow i
                          zaraz tyle krzyku ...

ps. Kurcze przedalby sie drugi elf dla Rudej :P
                        • Gość: Nala Re: >>> WTOREK <<< HUURRRRRAAAAAA......!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 11:10

Fakt ! A wydawałoby się, że co jak co, kontakty wirtualne są
                          takie "bezosobowe" i (w pewnym sensie) nie krępujące. A tu, popatrz ?!
                          Ale z nich mimozy !!!!! :-(
    • Gość: Nala Powolne - pa, pa ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 11:20

No co jest ???
      Jacyś tacy niemrawi dzisiaj jesteście ?! Eeeee.....
      Ja już niedługo znikam, nie "zobaczę" Was AŻ 5 dni, a Wy tacy jesteście .....
      :-(((
      Powolutku - pa, pa...!
      • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa ! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 11:25
        Ooo, znalazła się ta rozgadana..:-)))
        Trudno się mówi - pa, pa to pa,.pa! Wszyscy, oczywiscie, z żalem wielkim rozstajemy się ze sobą na te
        nieszczęsne 5 dni...:-)))))))))) Życzę ci miłego życia towarzysko-rodzinnego, wielu udanych spotkań, no
        a twojej Mordzie dłuuuuugich spacerów!!!
        • Gość: tiges Re: Powolne - pa, pa ! IP: *.silvershark.com.pl 30.04.02, 11:35
          j a dzisiaj urlop mam ;)
        • Gość: Nala Re: Powolne - pa, pa ! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 30.04.02, 11:37

Dziękuję! :-)))

Monia, z okazji - okazji - Imienin, WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Tobie też życzę miłego wypoczynku, słoneczka i dużo uśmiechu, od ucha do ucha,
          a także wspaniałego grillowania ! I oczywiście pysznego jedzonka !
          Morda Mordę liże ! W nos !!! :-)
          • Gość: monia Re: Powolne - pa, pa ! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 11:50
            też dziękuję za usmiechnięte życzenia! :-))) Oby się spełniły...:-)))
            W poniedziałek zdamy sobie szczegółowe raporty..co, kto, kiedy, ile.....(oby nie za dużo!)...
            Och, tak...te zdradliwe grille..ociekające pysznym tłuszczykiem...Mmmmm..MUSZĘ być rozsądna....w
            miarę...:-)))
            • Gość: monia Re:Hop, hooop!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 12:08
              Czy jest tu jeszcze ktos, czy zostałam całkiem sama, samiutka..:-(((
              • Gość: tiges Re:Hop, hooop!!! IP: *.silvershark.com.pl 30.04.02, 12:40
                Nie :) .. We Wroclawiu sie rozpadalo :((((
                A ze w rowerze nie mam takiej strategicznej czesci jaka jest tylny blotnik
                (wczoraj wredny pekl), bo mi sie rano nie chcialo nowego zalozyc, to teraz
                musialem go zaemulowac z kawalka tektury :/ ... Ale suche plecy i plecak przede
                wszystkim ;)
                • Gość: Jarek Re:Hop, hooop!!! IP: 80.72.33.* 30.04.02, 12:54
                  No i ja w koncu czasu troche w koncu znalazlem.
                  ;-)))
                  • Gość: monia Re:Hop, hooop!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 13:38
                    No, a ja zaczynam powoli zbierać się do wyjscia....Jeszcze tylko będzie długi moment wahania: teraz czy za parę
                    minut, ponieważ nad Raszynem zawisła bardzo niepiękna chmura z której za chwilę cos spadnie...:-(
                    Pogoda niech się nie wygłupia, bo moje plany weekendowe są natury plenerowej, no a jak to tak, jak trawa
                    mokra......?????:-))))))))))))))))))))))) Miłej zabawy panowie, wycieczek rowerowych, kiełbasek z grilla, piwa i
                    karotki w sam raz....no i romantycznych, majowych spacerów...:-)))
                    • Gość: monia Re:O jasna....!!!! IP: 217.97.138.* 30.04.02, 13:52
                      Pada! Leje nawet! I jak ja teraz wyjdę???
                      • jolajola1 popołudnie 30.04.02, 18:56
                        Gość portalu: monia napisał(a):
                        > Pada! Leje nawet! I jak ja teraz wyjdę???

może w ogóle nie wychodź, nikogo w pracy przez 5 dni nie będzie i sama w tych
                        pomieszczeniach (?) będizesz mogła ROBIĆ WSZYSTKO !!!

ja mam pierwsze 2 i pół dnia w mieście, ale też rozrywkowo. Jakieś szampany,
                        nocne granie w sieci, kolacyjka w greckiej knajpie.
                        Wszystkim grillowym i turystycznym życzę wszystkiego, czego chcą sobie.
                        A ponadto :
                        Rudej - orzechów
                        Elfowi - karotki i nowych pułapek na orki
                        Yuli - Elfa
                        królowej - niekłopotliwej Myszy
                        Moni - feceta z węglemd o grilla, karkóweczki i wódeczki
                        Nali - spacerów z Mordą, niemęczących
                        Jarkowi - weny do pisania śmiesznych kawałków "po staropolsku"
                    • Gość: Jarek Re:Hop, hooop!!! IP: 80.72.33.* 30.04.02, 14:35
                      Gość portalu: monia napisał(a):

> ponieważ nad Raszynem zawisła bardzo niepiękna chmura z której za chwilę
                      > cos spadnie...:-(

Pracujesz w Raszynie?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka