Gość: Marcel IP: 213.25.168.* 17.05.02, 12:11 Nie chcę nikogo obrazić, ale ten taki stworek z Ataku Klonów i innych chyba części Star Wars wygląda jak Muppet.To chyba jakiś Mędrzec czy coś w tym stylu, no ale chyba domyślicie się o kogo chodzi. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: B1c1 Re: Muppety i Atak Klonów IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:01 Gość portalu: Marcel napisał(a): > Nie chcę nikogo obrazić, ale ten taki stworek z Ataku Klonów i innych chyba > części Star Wars wygląda jak Muppet.To chyba jakiś Mędrzec czy coś w tym stylu, > > no ale chyba domyślicie się o kogo chodzi. Hmm to jakas niezbyt inteligenta prowokacja by zmusic mnie do wytykania kolejnym osobom ? =]]] A tak serio to wstydz sie ! Jak mozna nazwac Mistrza Yode muppetem ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Muppety i Atak Klonów 17.05.02, 20:44 Gość portalu: B1c1 napisał(a): > Gość portalu: Marcel napisał(a): > > > Nie chcę nikogo obrazić, ale ten taki stworek z Ataku Klonów i innych chyb > a > > części Star Wars wygląda jak Muppet.To chyba jakiś Mędrzec czy coś w tym s > tylu, > > > > no ale chyba domyślicie się o kogo chodzi. > > Hmm to jakas niezbyt inteligenta prowokacja by zmusic mnie do wytykania kolejny > m > osobom ? =]]] > A tak serio to wstydz sie ! Jak mozna nazwac Mistrza Yode muppetem ;/ > to chodzi o yode? myslalem, ze mowa o jar jarze :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moriak Re: Muppety i Atak Klonów IP: *.pp.adso.com.pl 21.05.02, 11:33 > A tak serio to wstydz sie ! Jak mozna nazwac Mistrza Yode muppetem ;/ Oooo! Przepraszam! Ale to żadem wstyd być muppetem. Zwłaszcza jak się ma tekie właśnie pochodzenie. Toż to sam Frank Oz animował mistrza Yode, choś w 'Ataku...' to już tylko użyczył tylko swojego głosu bo Yoda był niestety komputerowy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: han solo Re: Muppety i Atak Klonów IP: 217.97.129.* 22.05.02, 09:57 Ktos odkryl prawde o jedi i muppetach.... to juz koniec...teraz wszyscy beda wiedzieli ze zaba to yoda a swinia to mace windu...koniec zabawy w swinie w kosmosie muppety go home to pisalem ja Rolf pianista Odpowiedz Link Zgłoś
kuba# Re: Muppety i Atak Klonów 30.05.02, 13:33 Widzę, że nie tylko mi bardziej podobał się Yoda-muppet niż komputerowy... Odpowiedz Link Zgłoś