azubin 19.05.02, 11:55 Mam pewną wątpliwość, a nie mam jak jej teraz sprawdzić. Czy planeta, którą Vader niszczy w nowej nadziei to było Naboo?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mikolaj7 Re: SW-jedno pytanie 19.05.02, 12:54 azubin napisał(a): > Mam pewną wątpliwość, a nie mam jak jej teraz sprawdzić. Czy planeta, którą > Vader niszczy w nowej nadziei to było Naboo?? nie, to byl Alderaan. Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: SW-jedno pytanie 20.05.02, 10:59 co sie powinno dokladnie wyjasnic w sw3....gdzie tak na prawde pojawi sie bail organa..... Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SW-jedno pytanie 20.05.02, 18:28 okazja napisał(a): > co sie powinno dokladnie wyjasnic w sw3....gdzie tak na prawde pojawi sie bail > organa..... rany, bail... jak go zobaczylem to sie zasmialem. nie mam nic przeciwko temu aktorowi, ale jest on wg mnie slabo dopasowany, zwlaszcza jako 'ojciec' lei... Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: SW-jedno pytanie 20.05.02, 22:38 mikolaj7 napisał(a): > rany, bail... jak go zobaczylem to sie zasmialem. nie mam > nic przeciwko temu aktorowi, ale jest on wg mnie slabo > dopasowany, zwlaszcza jako 'ojciec' lei... och, przegapilam go... kiedy go pokazali w 2 ep? Odpowiedz Link Zgłoś
azubin Re: SW-jedno pytanie 20.05.02, 11:42 Dzieki, jak mi to powiedzieles to rzeczywiscie sobie to przypomnialem. Nie wiem, czemu mialem takie wrazenie (moze dlatego, że to byłoby dość ciekawe w kontekście Ataku Klonów) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Pradera Re: SW-jedno pytanie IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 20.05.02, 19:34 Ale bez sensu, zważywszy że cel Gwiazdy wybierał Grand Moff Tarkin, a nie vader. Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: SW-jedno pytanie 20.05.02, 19:55 abstrachujac w tej chwili od alderaanu - jak to jest, ze vader sciskajac leie przez caly ten czas nie zorientowal sie, ze to jego corka? jak widac bledy, ktore wytyka sie AOTC mialy miejsce tez wczesniej... Odpowiedz Link Zgłoś
_enola Re: SW-jedno pytanie 20.05.02, 22:40 no coz, wtedy midichloriany byly juz zapomniana sprawa ;-) moze jej moc byla na tyle uspiona, ze nie byl w stanie jej wyczuc? Odpowiedz Link Zgłoś