IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 08:58

No cóż??? :-(
Nasze "łorłysokoły" pakują walizki !
Żenada !!! :-(((

Duuuużego drinka poproszę, na znieczulenie.
Jeszcze na dodatek pogoda do bani. ...leje i w ogóle.... :(
Bardzo Pesymistycza Nala
Obserwuj wątek
    • Gość: Jarek Re: Wtorek IP: 80.72.33.* 11.06.02, 09:05
      Gość portalu: Nala napisał(a):

> Nasze "łorłysokoły" pakują walizki !
      > Żenada !!! :-(((

Nie rozumiem... To, ze potrafia pakowac walizki to zenada???
      ;-)))
      • Gość: Nala Re: Wtorek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 09:14

:-)))
        Tak prawdę mówiąc, to nie wiadomo czy oni w ogóle coś potrafią ???
        Aaaa, tak ! Potrafią ! Rzucać wyzwiskami i zachowywać się chamsko !
        Tak jak było przed samym wyjazdem na Mundial. :-(

...brrrr...! Ale zimno !!!
        • Gość: monia Re: Wtorek IP: 217.97.138.* 11.06.02, 09:44
          bo to są orły mocne w dziobach...
          Duuuży, mocny drineczek będzie całkiem "na miejscu". Leje, wieje, buro, smutno..brrrrr!
          Wiskaczyk ze kolom, o!!!! I gorąca kawa! I muzyczka tirli-tirli....
          • Gość: Jarek Re: Wtorek IP: 80.72.33.* 11.06.02, 10:00
            Gość portalu: monia napisał(a):

> I muzyczka tirli-tirli....

nieeeeee.... chyba marsz pogrzebowy?
            • Gość: monia Re: Wtorek IP: 217.97.138.* 11.06.02, 10:06
              marsz pomeczowy może...??? Mam ich gdzies, zmartwili mi męża wczoraj bardzo....:-(
              Oni nie orły tylko kury...
              Drineczka - bez lodu, bo cały czas pada! I zimno! I zła jestem! O!
              • Gość: Nala Re: Wtorek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 10:14

...chichiichiiii.... (to ma być "szatański" chichot) :-)
                Francja też dostała po łbie !!!!!!!

Whiskacza baaaardzo mocnego, moszsze byść zez kolom. :-)
                ....zzzzzzimnooo...?????? ..a moszsze to febra lub insza malaryja ????
                Trzęsie mnie coraz bardziej ...! :-(
              • Gość: Jarek Re: Wtorek IP: 80.72.33.* 11.06.02, 10:15

> Mam ich gdzies, zmartwili mi męża wczoraj bardzo.... :-(

i nie tylko Jego...
                • Gość: tiges Re: Wtorek IP: *.silvershark.com.pl 11.06.02, 10:28
                  Heh .. Francja tez wraca i tez nie strzelili gola :) a my mamy szanse na
                  jednego ;)
                  • Gość: Nala Re: Wtorek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 10:39

Dobrze sobie wyszkolili tych Senegalczyków ?! :-) Jakby nie było, "czarny koń"
                    wyhodowany i wykarmiony na własnej piersi !!! :-)))
                    • Gość: tiges Re: Wtorek IP: *.silvershark.com.pl 11.06.02, 10:45
                      Senegal tez ledwo wszedl .. z 3:0 zrobilo sie 3:3
                      • Gość: Nala Re: Wtorek IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 10:50

Ale jak by nie było, uczeń przerósł mistrza. Dosłownie !!! :-)))
    • Gość: Nala ...hooop .. hooop ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:04

Moniaa !!! Meveee !!! Ruuudaaa !!!
      Gdzie jesteścieeee....????????
      Nie trzeba się AŻ TAK!!! załamywać !!! Naprawdę !!!!!!!
      :-)
      ...koomuuu drineczka ????(..solidnego!) ....kooomuuuuuu...???????
      • Gość: monia Re: ...hooop .. hooop ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 11.06.02, 11:20
        MNIE!!! Mnie drineczka dać!!!! Poproszę......:-)
        Jestem sfrustrowana...kij piłkarzom w ucho! sami się osmieszyli (no, Polskę niestety też) ale taka
        pogoda, jaką mamy od kilku dni doprowadza mnie do szału...Mokro...zimno i mokro...Pewnie, że
        jesienią i zimą jest mokrzej i zimniej ale, do cholery, jest wiosna! Najpiękniejsza pora roku z
        cudownymi, długimi, ciepłymi dniami. A my, zupełnie jak w zeszłym roku mamy...no, paskudztwo! :-(
        • Gość: Nala Re: ...hooop .. hooop ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:41

Lato Monia, LATO!!! "za pasem" !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          Dokładnie za PRAWIE! dwa tygodnie !!! :-(... i :-)...
          ....błłłeeeeeeeee....!!!! ....paszkusztffooo...!!!
          ...ja tak nie chcę !!!! ...nie życzę sobie ..!!! ...wypraszam sobie takie
          lato....!!! :-(((
          Co z tego że jeszcze nie idę na urlop ?! Noooo.... ??????
          Ja chcę słonca !!!!! Duuużooooo !!!! ..i upałów !!!!!! ..takich ok. 30 0C !!!!!
          Nic nie poradzę ! Tak lubię ...!!!
          • Gość: Nala Re: ...hooop .. hooop ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:43

Monia, po "banieczce", na drugą..., ..i trzecią nóżkę !!! :-)))

...komuuuuuu jeszcze ??????
          • Gość: Yula Re: ...hooop .. hooop ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:44

> Ja chcę słonca !!!!! Duuużooooo !!!! ..i upałów !!!!!! ..takich ok. 30 0C !!!!!
            o tak ja też lubie upały, przy temperaturze 30 C wreszcze jest mi ciepło:))
            • Gość: Nala Re: ...hooop .. hooop ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 11:50

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))0
              ...no właśnie !!!! Nic na to nie poradzę, że ja dopiero wtedy czuję się
              naprawdę dobrze !!!
              To jakieś niedopatrzenie i błąd natury (i moich kochanych rodziców) że się
              urodziłam w takim fatalnym klimacie ! :-(
            • Gość: monia Re: ...hooop .. hooop ... !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 217.97.138.* 11.06.02, 11:58
              Ja też tak lubię....No cóż, Nalu, ty będziesz , zdaję się, spędzała swój urlop w miejscu ogólnie znanym
              jako ciepłe i słoneczne, czyż nie? No ale lato latem - a teraz jest wiosna i się marnuje...
              Czasem jeden czy dwa deszczowe dni są mile widziane...Zwłaszcza, jesli są bezwietrzne. Można
              sobie poczytać pod kocykiem (no tak, ale to w trakcie urlopu lub w weekendy) albo podrzemać,
              bawiąc się od niechcenia pilotem. Można doznać amoku kulinarnego i cos upichcić - po czym zjesć ze
              smakiem. Połazić po dowolnym centrum handlowym. Isć do kina - no, w upał nie pójdę (niby jesst
              klimatyzacja, ale niektórzy strasznie ...się pocą)...itd.
              No ale co robić teraz - kiedy pada, wieje, a do pracy chodzić trzeba, kierowcy z impetem wjeżdżają w
              kałuże rozchlapując je po przechodniach, wiatr miącha parasolką a kaptur spada na oczy (albo z
              głowy)?????? No co??????
              Poproszę na czwartą nóżkę!
              Kto chce chałwy??? Jakos trzeba się pocieszać....:-)))
              • Gość: Nala Re: ....barowa pogoda !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:08

Fakt, czekam na mój urlop wprost z utęsknieniem ! :-) Na szczęście jest duża
                szansa, że TAM będzie gorąco ! Tylko mam jeszcze przed sobą dwa!!! miesiące do
                tego szczęścia ! :-(
                Jak pomyślę że tak miałoby być (ale NIE BĘDZIE!!!!!!) całe
                lato....!!!! ...brrrrr..!!!

Monia ! Na piątą...!!!!!!!!!!!!!!!!

...a chałwy poproszę ! ...dużo...! :-)
                • Gość: monia Re: ....barowa pogoda !!! IP: 217.97.138.* 11.06.02, 12:16
                  ...bardzo proszę! Mmmm...uwielbiam chałwę. Najlepsza była kiedys, dawno, dawno temu, nie na
                  wagę tylko w puszkach. Och, palce lizać!!!!
                  Nalu, co to są głupie dwa miesiące??!!! :-))) To tylko chwilka...mgnienie...60 dni i nocy...no a że,
                  niestety będzie cały czas lało...i lało...i lało.....no i my na Mazurach..na łódce...tak fajnie...wszystko
                  wilgotne..spiwory...ciuchy...wszystkie pary długich spodni...łódka miejscami rozkosznie
                  przecieka...nogi na laminacie się slizgają...........,.........,..........
                  Jestem stonogą - Nalu, polej skarbie!!!!
                  • Gość: Nala Re: ....barowa pogoda !!! IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 12:38

:-)))))
                    ....eeeeee, no tak źle to chyba nie będzie ?!!! :-)

Proszę uprzejmie. Oto duuuża szklaneczka ! ...nooo, duszkiem...
                    :-)))

• Gość: Jarek Re: ....barowa pogoda !!! IP: 80.72.33.* 11.06.02, 12:41

> ....eeeeee, no tak źle to chyba nie będzie ?!!! :-)

Wystarczy przeciez lodke postawic na trawniku w ogrodku i wlaczyc zraszacz. A jak
                      masz dosyc wilgoci, to idziesz do domu.
                      ;-)))
                    • Gość: monia Re: ....barowa pogoda !!! IP: 217.97.138.* 11.06.02, 12:55
                      A cóż to za usmiech szyderczy...????
                      Już kiedys miałam taki urlop na łódce - zaraz po moim slubie.
                      • Gość: monia Re:A ciekawe.... IP: 217.97.138.* 11.06.02, 13:16
                        ...co się dzieje z naszym Wierzątkiem Wuterkowym...Ni pisku, ni machnięcia rudą kitą. Ciekawe, jak jej praca
                        naukowa...I kto ją dokarmia...
                        • Gość: RUDA Oczy bolą, kręgosłup boli... ale brzuszek pełny.. IP: 193.0.117.* 11.06.02, 13:23
                          jeden taki mężczyzna dba, żeby wiewiórka z głodu nie zeszła. Ale jak coś
                          dorzucicie, to się nie obrażę ;))))
                          Z rzeczy stymulujących intelektualnie (na okoliczność dzisiejszej zdechłej
                          pogody)) polecam założoną przeze mnie na www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                          dzial=0511&forum=WARSZAWA dyskusję na tematy estetyczne pt. "świadomość
                          własnego wyglądu". Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć... A jakbyście mieli
                          coś do dopisania, to dopiszcie.
                          Czy jest sens w dzisiejszych czasach być estetą?
                          A może lepiej mieć klapki na oczach i wykastrowane kubki smakowe i komórki
                          węchowe?
                          Ech, żyzni....
                          • Gość: Nala Re: Oczy bolą, kręgosłup boli... ale brzuszek pełny.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:32

Ojeejjj ! Widzę, że "coś" źwierzątku mocno zalazło za skórkę ?! :-)
                            A po łapach takiego paszkwila !!! ...po łbie..!
                            ...po oczach...!
                            ...poo...., ..czymkolwiek..!!!
                            Niech za !!! ..za swoje !!!
                            ..za nie!swoje też! ...niech ma !!!!!!!!!!!

Masz Rudzielcze ! Naści...!
                            Milka dwukolorowa !!! I Princessa kokosowa !

...no i co ? Lepiej ???
                          • jolajola1 Re: Oczy bolą, kręgosłup boli... ale brzuszek pełny.. 11.06.02, 13:34
                            Gość portalu: RUDA napisał(a):
                            > jeden taki mężczyzna dba, żeby wiewiórka z głodu nie zeszła. Ale jak coś
                            > dorzucicie, to się nie obrażę ;))))

dorzucam, kluseczki śląskie w bitkami w mocnym mnia-mniam sosie, na taka pogode w
                            sam raz
                            na deser mokre czereśnie

> Z rzeczy stymulujących intelektualnie (na okoliczność dzisiejszej zdechłej
                            > pogody)) polecam założoną przeze mnie na www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?
                            > dzial=0511&forum=WARSZAWA dyskusję na tematy estetyczne pt. "świadomość
                            > własnego wyglądu". Ciekawych rzeczy można się dowiedzieć... A jakbyście mieli
                            > coś do dopisania, to dopiszcie.

hiha
                            ja mamm "świadomość własnego wyglądu" przed własnym lustrem(do podłogi), gdy
                            stoje przed nim ... no, rozebrana

> Czy jest sens w dzisiejszych czasach być estetą?
                            > A może lepiej mieć klapki na oczach i wykastrowane kubki smakowe i komórki
                            > węchowe?
                            > Ech, żyzni....

pewno,ze estetą
                            można sie zachwycać pięknem mokrych ulic i/lub kropel deszczu
                          • Gość: monia Re: Oczy bolą, kręgosłup boli... ale brzuszek pełny.. IP: 217.97.138.* 11.06.02, 13:37
                            A ty futrzaku jeden, ty!!! Niby tyra, niby nieobecna...a tu proszę - jest!!!
                            Nie życzę sobie posiadania wykastrowanych kubków smakowych. Posiadania wykastrowanego czegokolwiek
                            też sobie nie życzę!!! (o matko, ale konstrukcja!) Lubię rzeczy z jajamy! O! Na przykład ajerkoniak! Wolę nie mysleć,
                            jak smakowałby bez żółtek (bo bez spirytusu smakuje nieźle!). Więc bardzo proszę - jesli Wewióra chce,
                            oczywiscie - kieliszeczek w łapkę! Pogoda nas usprawiedliwia, stan ducha po wczorajszym meczu również.
                            Pozdrawiam!
                            • Gość: Nala Re: Oczy bolą, kręgosłup boli... ale brzuszek pełny.. IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 11.06.02, 13:42

..heeppp..! ...ooo, przephhaszam..!
                              ..sie już ja bedę żegnać..! ..hheepppp...!!! ..ups!
                              ..papapa ...!

...sie oddalam..! ..z godnościom! ..osobistom!

paaa..!!!
                            • Gość: RUDA No to Jan Sebastian, Monia! IP: 193.0.117.* 11.06.02, 13:43
                              • jolajola1 Re: No to Jan Sebastian, Monia! 11.06.02, 13:45
                                jan
                                sebastian

bach
                                bach
                                jaeszcze bach
                                i jeszcze raz bach
                                • Gość: monia Re: No to Jan Sebastian, Monia! IP: 217.97.138.* 11.06.02, 14:16
                                  O!drazu mi lepiej! :-))) Nie ma jak muzyka...nawet na deszcz (a może "zwłaszcza"???).
                                  Co do dyskusji "estetycznej" - no cóż...Jako osoba przemieszczająca się tzw. srodkami komunikacji miejskiej,
                                  przeważnie zatłoczonymi do bólu "mam stycznosć z problemem". Czasem łapię się na nachalnym wpatrywaniu w
                                  jakąs istotę, płci dowolnej bo "tak paskudna, że aż wzroku oderwać nie można". Gorzej, jesli taką osobę jeszcze
                                  przy okazji "słychać i czuć". No tak - problem jest wielowarstwowy...są osoby bezmyslnie hołdujące modzie (te
                                  wszystkie spodnie wpijające się w...spore siedzenie i opalenizna z solarium w stanie przedrakowym), no i są te
                                  "po prostu" niechlujne...
                                  No, nieee.....
                                  Może jeszcze po jednym...
                                  • jolajola1 Re: No to Jan Sebastian, Monia! 11.06.02, 14:35
                                    > Czasem łapię się na nachalnym wpatrywaniu w
                                    > jakąs istotę, płci dowolnej bo "tak paskudna, że aż wzroku oderwać nie można".

A ja lubię pozytywnie-estetycznie sie powpatrywać. Czasem taki jakiś wygląda
                                    identycznie jak moje panieńskie marzenie, zawsze lubiłam starszych. Ale terraz
                                    nawet ci starsi sa dla mnie za młodzi. Więc chociaż sie poprzyglądam,
                                    platonicznie ofkoz

> Gorzej, jesli taką osobę jeszcze
                                    > przy okazji "słychać i czuć". No tak - problem jest wielowarstwowy...są osoby b
                                    > ezmyslnie hołdujące modzie (te
                                    > wszystkie spodnie wpijające się w...spore siedzenie i opalenizna z solarium w s
                                    > tanie przedrakowym), no i są te
                                    > "po prostu" niechlujne...
                                    > No, nieee.....
                                    > Może jeszcze po jednym...

moze być po dwóch jeszcze jednych, zaraz na deszcz wychodzę, brrrrrrrrrrrrr
                                    a Twoje określenie opalenizny solaryjnej jest wyśmienite, mam niedaleko taki
                                    przypadek, uff
                            • Gość: RUDA No to Jan Sebastian, Monia! IP: 193.0.117.* 11.06.02, 14:37
                              • Gość: monia Re: Papapapa IP: 217.97.138.* 11.06.02, 14:46
                                Mógł być Kuba Rozpruwacz - może być Maluch Rozgrzewacz...Idę sobie - ale tam tak paskudnie, jak
                                rany! A przede mną 1,5 godz. podróż...a potem spacerek po łące z suczydłem....ale ZARAZ POTEM -
                                wieprzowe żeberka!!!!! A - jak powiedział Robert Makłowicz - cholesterolu nie ma, bo nikt go nie
                                widział! Pa! :-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
    • okazja Re: Wtorek 11.06.02, 14:44
      zyjontek elektrontek spowolnienie ..... lacno smutkowatosc dopada i dwa plus
      bezdobrze nie odpada..... lepniaki mieszane ... swiatlojasnosci czystej i
      swiatlojasnosci monoczerwoniastej.... odpadli...... rdzaworobna atmosfera
      kroplacze... mokro..... mokro
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka