IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:53
Witam wszystkich,
dekompresja po powrocie do pracy trwa.
Jedynym pocieszeniem nadzieja na weekend i miłe wieczory.
Zwiedziłam nadmorskie tereny.
Zakupiłam klejnoty szlachetne.
Było pięknie.
Cas porządków i obowiazków nadszedł.
Mogę się Wam tylko wypłakać na ramieniu:)
Królowa Mevopotamii rzucona w wir dziwny:))
PS Jagody ciemne acz smaczne ze śmietaną słodką podaje na talerzykach z
porcelany białej i lekkiej i przeswitującej z małym znaczkiem Mevopotamii
jeno:)))))
Obserwuj wątek
    • Gość: Nala Re: MONTAG IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 08:57

Witam !!!! :-))))))
      No popatrz !!! Ale "zgrałyśmy się" w czasie !!!
      Niech ci będzie !!! :-))) Zostajemy na twoim, Królowo, wątku !!!

P.S. Ale proszę o komentarz do mojego. :-)

:-)
      • Gość: Meve Re: MONTAG IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 09:47
        Jestem za - tzn za tym, żeby zlikwidowac yten cholerny poniedziałek. W zasadzie
        to wydam dekret:
        Dzisiaj jest zawieszony czas i poniedziałku nie ma jest czworoprzedpiątnik.
        Nie szukac w kalendarzach.
        Pieczątka, lak.
        I już OK.:)))))

PS czuję się jak kosiarz umysłów:))))
      • Gość: Meve Re: MONTAG IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 09:56
        Jestem za - tzn za tym, żeby zlikwidowac yten cholerny poniedziałek. W zasadzie
        to wydam dekret:
        Dzisiaj jest zawieszony czas i poniedziałku nie ma jest czworoprzedpiątnik.
        Nie szukac w kalendarzach.
        Pieczątka, lak.
        I już OK.:)))))

PS czuję się jak kosiarz umysłów:))))
        • Gość: Nala Re: MONTAG IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 10:41

:-) No widzę, widzę. Kosisz jeden post za drugim !!!
          Czkawkę masz ??????????????????

A co z resztą Waćpań i Waćpanów ???
          Wychodzi na to, że tylko MY jesteśmy takie bardziej pracowite i tak niezwykle
          gorliwe !!!!!!!
          To niezdrowo ! :-(
        • Gość: Nala Re: MONTAG IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 10:47

:-) No widzę, widzę. Kosisz jeden post za drugim !!!
          Czkawkę masz ??????????????????

A co z resztą Waćpań i Waćpanów ???
          Wychodzi na to, że tylko MY jesteśmy takie bardziej pracowite i tak niezwykle
          gorliwe !!!!!!!
          To niezdrowo ! :-(
          • Gość: Meve Re: MONTAG IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 11:26
            Przytyki Waćpanna robisz, a samaś nie lepsza:)))))))
            Ale prawda jest taka, że dłużej tych jagód trzymać nie będę , jeno podzielę na
            2 i same będziem jadły:)))
            • Gość: monia Re: MONTAG IP: 217.97.138.* 05.08.02, 11:35
              łakomczuszki....:-))))
              Mnie, niestety chandra dzisiaj dopadła..no i wszystko mnie drażni! No a w dodatku forum jest dzisiaj
              wolne jak.....no, nie wiem co, ale bardzo!
              • Gość: Nala Re: MONTAG IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 11:50

Nie wiem jak u was, ale u mnie cuś dzisiaj "se-werek" szwankuje ! :-(

Meve, no sama popatrz !!! Jak mowa o jedzonku (w tym wypadku o jagódkach!!!),
                to Monia od razu się melduje !!!!!!!!!!!!!!!!!
                A tak, to jej dowołać się nie idzie !!!

:-)))

MY!!! łakomczuszki a TY ????????????????????????????????????????????????

Meve, poproszę o maleńką porcyjkę do tej miedn...., to jest, do tej
                miseczki !!! :-)))
                • Gość: monia Re: MONTAG IP: 217.97.138.* 05.08.02, 11:57
                  ....a ja nie...:-))))
                  Od dzisiaj rozpoczynam nowe życie...Nie piję (alkohol jest niezdrowy, niemodny, głowa po nim boli no
                  itd.), nie palę (no - może nie palę dużo!) nie obże....nie objadam się (boczek, karkówka - jakie to tuczące i
                  niemodne! Niech żyje woda mineralna z plasterkiem cytryny)...No! Będę po prostu jak nowa!
                  ...rany...ale będzie nudno...
                  • Gość: Meve Re: MONTAG IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 12:07
                    ło Jezu, Ciebie teraz wzięło??
                    Cos sie stało strasznego?
                    Czy op prostu ważysz o 5 dKg za dużo?:)))
                    Jak nie wiem, o czym pisze , to wybacz, dekompresja nadal trwa:)
                    • Gość: monia Re: MONTAG IP: 217.97.138.* 05.08.02, 12:16
                      nooooo....i wszystkiego było za dużo...niestety...tak więc po weekendzie jestem coskolwiek
                      zmęczona.....:-))
                      No a jolajola nie nawiedziła cię przypakiem w trakcie twego królewskiego wypoczynku??? Spożyłyscie
                      razem fląderkę (lub cokolwiek innego) odziane w snobistyczne niewątpliwie kostiumy kąpielowe???
                      :-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
                      • Gość: Nala Re: MONTAG IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 12:29

....łłooooo Bossssiu !!!! :-OOOOO
                        ...nie jem..., nie palę..., nie piję... !!!!!!
                        Monia !!!!!!!!!! Co ci się stało ???? ...lub dzieje ????????
                        Dlaczego chcesz się tak poświęcać ????? Umartwiasz się ???????????????
                        Pełna asceza ???????????????????????
                        Czemu ????????????????????????????????

Meve, tak między nami. To na pewno! nie chodzi o te głupie 5 kg !!!
                        Skąd ??? To coś więcej !!!! (Oczywiście nie w kg!!!)
                        Ona musiała mieć jakieś objawienie !!!

:-)))
                        • Gość: monia Re: MONTAG IP: 217.97.138.* 05.08.02, 12:36
                          nie....jedynie ból głowy o poranku...i olbrzymią niechęć (delikatnie mówiąc) do opuszczenia przytulnego
                          łóżka...:-((( No, ale cóż było robić, chorera!
                          no więc teraz będę po prostu uosobieniem rozsądku...aczkolwiek obawiam się, że w okolicach srody
                          znowu zacznę mysleć "normalnie"...
                          Że co????? Jakie 5 kg????????
                          • Gość: Nala Re: MONTAG IP: *.mogila.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 12:51

To czemu nie mówisz po prostu, że zwykły kac (lub "katz") cię męczy ???
                            Czaisz się i zasadzasz jak ślepy lis na łysą wronę !!!
                            Jak będziesz wracać do domciu, wstąp do apteki, kup sobie Alkazeltzer i po.....
                            kłopcie ! :-)

..."mam chandrę" !? ..."rozpoczynam nowe życie" !!?? Takie wielkie słowa, a to
                            po prostu normalny "kacur" !!!!!!
                            Monia !!! Weź się w garść !!!!!!!

:-)))))))))))))))))
                          • jolajola1 Re: MONTAG 05.08.02, 13:03
                            nie odwiedziłam Meve na morzem, czego szczerze żałuję, baaaaaaaardzo szczerze

ale zycie towarzyskie w miejscu zamieszkania tez bywa ciekawe, zwłaszcza taki
                            ciąg kilkudniowych spotkań - O! Monia! jak ja ciebie dobrze rozumiem w dniu
                            dzisiejszym. I jeszcze ten kolący w oczy blask zachmurzonego nieba o ?poranku ?
                            południu?
                            • Gość: Meve Re: MONTAG IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 13:31
                              A jak ja żałuję :((((((
                              Nie zobaczyłaś mojego supersnobistycznego kostiumu w muszelki sprzed czterech
                              lat:)))
                              I mojej superopalenizny po 7. dniach deszczowych:)))))))))))
                              Ale najbardziej żałuję, ze sobie na zywo nie pogadałayśmy:)
                              Może za rok?:)))
                              • jolajola1 Re: MONTAG 05.08.02, 13:39
                                Gość portalu: Meve napisał(a):
                                > Ale najbardziej żałuję, ze sobie na zywo nie pogadałayśmy:)
                                > Może za rok?:)))

a może w ciągu roku ?....
                                masz tam w grodzie rodzinnym jakąś fabryke mebli, zdaje się
                                to wielce jest prawdopodobnym, że z wizytą tam sie pojawię
                                łączność komórkowa posiadamy, a wizytowanie grodu mozna przedłuzyc.... sie
                                zobaczy
                                • Gość: Meve Meble IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 14:43
                                  Mebli Ci u nas dostatek:))))
                                  ŁĄczność mamay, na wiadomość jeno mi czekać przyjdzie:))
                            • Gość: Meve Acha - i mam katar IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 13:33
                              Luby pootwierał okiennice w zamku i niestety - Królowa jest pociągająca:(
                              Prosze o krztę współczucia:)
                              • Gość: monia Re: Acha - i mam katar IP: 217.97.138.* 05.08.02, 13:47
                                Wyrazy współczucia dla Pociągającej Królowej....Katar to niestety Bardzo Poważna Dolegliwosć. Prawie
                                tak poważna, jak ból zęba (och, aż mnie ciarki przeszły!!!) Najgorszy jest pierwszy i drugi dzień. Duuużo
                                pij....:-)))))))))))))))))) Picie jest dobre na wszystko. Ja dzisiaj też dużo piję..:-))) Ale zaczynam
                                głodnieć...Zjadłabym dobrej, wędzonej rybki...Miałam z taką do czynienia w czasie urlopu. Sieja jej było....I
                                była pyszniutka. O, albo sielawki...Mmmmm...
                                A co do spotkania - wszystko przed nami......Na przykład nawiedzimy Nalę w Krakowie...:-)))
                            • Gość: monia Re: MONTAG IP: 217.97.138.* 05.08.02, 13:59
                              ...no własnie - o ten ciąg chodzi...To był baaardzo...intensywny weekend...Dobrze, że się skończył...:-)))
                              Na szczęscie słońce oszczędziło mi swego blasku o poranku...Dopiero teraz wychodzi zza chmur...
    • okazja Re: MONTAG 05.08.02, 15:00
      mryg mryg
      elektromechjednostka zameldowuje porzadnictwo we grodzoepalacu utrzymane.....
      hordziaste watahy napadopiratow odparte...... normy pracoholicznie
      spelnione ..... skarbiec zlociszami a dyamentami napelnion.....
      • Gość: Meve Re: MONTAG IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 15:14
        O to bosko, zwłaszcza z tymi dyjamentami, bo wywczasy sporo kosztowały.
        Na okazję zawsze można liczyć
        MRYG:)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka