Dodaj do ulubionych

Nowe wspólne opowiadanko

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 10:56
Pomysł niegłupi i nieżałosny- zaczynam ja, kończą inni. Każdy ma minimum pięć
linijek, maksimum 10.

Dawno. Zaczęło się tak dawno, ze nawet najstarsze elfy nei pamiętały.
Dochodziło powoli, znosząc męki i strachy. Bolało bardzo, nie pokazując po
sobie niczego. I powolutku zanosiło się śmiechem, od kilku zwykłych mordów.
Najpierw niziołki- niewinne i z boleścią Później ludzi- doprowadzało i
kończyło. Na końcu elfy- ale oni byli, przy tym czuwali. Na śmierć.

Obserwuj wątek
    • Gość: dorotka_09 Wróćiła ta, co jej nikt nie lubi :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 11:22

Wróciła ta, co jej nikt nie lubi. Nevermind, jako jedyna grafomanka
      (poszukajcie w słowniku, bejbi) muszę cos swojego skrobnąć. Ale nawet jakbym na
      rzęsach stanęłą to i tak sięwam nie spodoba :P Magus, jak tu jestś to choć,
      zaboli cię jak nie wiem co (Mistru, co będziemy robić dzisiaj w nocy? Ni wiem,
      Pinky ,straciłem sens grafomanienia "bang!", Zajmę chodowlą (dokłanie CHODOWLĄ,
      przez CH) truskawek polarnych :P. Mam te swoje 5-10 linijek to piszę. MAGUS,
      GDZIE JESTEŚ?! ZABIJĘ CIĘ, ZA YS'A!!! ODWAL SIĘ OD NIEGO!!! BANG!!!!!!!!

> Dawno. Zaczęło się tak dawno, ze nawet najstarsze elfy nei pamiętały.
      > Dochodziło powoli, znosząc męki i strachy. Bolało bardzo, nie pokazując po
      > sobie niczego. I powolutku zanosiło się śmiechem, od kilku zwykłych mordów.
      > Najpierw niziołki- niewinne i z boleścią Później ludzi- doprowadzało i
      > kończyło. Na końcu elfy- ale oni byli, przy tym czuwali. Na śmierć.
      >
      Nawet jeśli czuwali, to kiespko. Elf też człowiek, takim jak oni zdazały
      sieteż bliskie spotkania z tym. Ale gdy ---
      • Gość: dorotka_09 Re: Wróćiła ta, co jej nikt nie lubi :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.08.02, 11:22
        Cholera, wyszło 11 >_<
      • Gość: digan Re: Wróćiła ta, co jej nikt nie lubi :P IP: *.pl / *.babylon.tarman.pl 16.08.02, 18:48

>
        > > Dawno. Zaczęło się tak dawno, ze nawet najstarsze elfy nei pamiętały.
        > > Dochodziło powoli, znosząc męki i strachy. Bolało bardzo, nie pokazując po
        >
        > > sobie niczego. I powolutku zanosiło się śmiechem, od kilku zwykłych mordó
        > w.
        > > Najpierw niziołki- niewinne i z boleścią Później ludzi- doprowadzało i
        > > kończyło. Na końcu elfy- ale oni byli, przy tym czuwali. Na śmierć.
        > >
        > Nawet jeśli czuwali, to kiespko. Elf też człowiek, takim jak oni zdazały
        > sieteż bliskie spotkania z tym. Ale gdy ---
        • Gość: YukiEiri Re: Wróćiła ta, co jej nikt nie lubi :P IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.09.02, 12:11
          Ja tyż, ja nowa!

>
          > >
          > > > Dawno. Zaczęło się tak dawno, ze nawet najstarsze elfy nei pamięta
          > ły.
          > > > Dochodziło powoli, znosząc męki i strachy. Bolało bardzo, nie pokazuj
          > ąc po
          > >
          > > > sobie niczego. I powolutku zanosiło się śmiechem, od kilku zwykłych
          > mordó
          > > w.
          > > > Najpierw niziołki- niewinne i z boleścią Później ludzi- doprowadzało
          > i
          > > > kończyło. Na końcu elfy- ale oni byli, przy tym czuwali. Na śmierć.
          > > >
          > > Nawet jeśli czuwali, to kiespko. Elf też człowiek, takim jak oni zdazał
          > y
          > > sieteż bliskie spotkania z tym. Ale gdy ---
    • Gość: m04 off-topic IP: *.lublin.mm.pl 16.08.02, 23:27
      A co z poprzednim opowiadaniem?? Chyba wypada skonczyc jedno zanim sie wezmie
      za drugie, co? Moze ktos by sie wytlumaczyl?
      • Gość: digan Re: off-topic IP: *.pl / *.babylon.tarman.pl 17.08.02, 12:06
        Było jedno, tytuł "Napisz opowiadanie!" Nie chwaląc się, ja je zacząłem i ja je
        skończyłem. Znajdź je sobie w głębinach naszego forum.
        • Gość: magus_janus Re: off-topic IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.02, 09:35
          przepraszam, jesli to był twój pomysł. Wpadłem na niego, ot, tak, wiesz, jak to
          bywa po piwie ;). Naprawdę, jeszcze raz wielgachne sorasy, jeśli to na serio
          twój pomysł. pzdr. (aha, opowiadanko fajnie się rozwija, wiecie? Pomieszanie z
          poplątaniem ;). Lubię to!
          • Gość: DigaN Re: off-topic IP: *.pl / *.pl 26.08.02, 18:51
            Gość portalu: magus_janus napisał(a):

> przepraszam, jesli to był twój pomysł. Wpadłem na niego, ot, tak, wiesz, jak
            to
            >
            > bywa po piwie ;). Naprawdę, jeszcze raz wielgachne sorasy, jeśli to na serio
            > twój pomysł. pzdr. (aha, opowiadanko fajnie się rozwija, wiecie? Pomieszanie
            z
            > poplątaniem ;). Lubię to!

Chodzi ci o tamto wspólne opowiadanie?
            Ale to nie ma sprawy, zresztą wtedy miałem taki sttyl, że się teraz do tego nie
            przyznaje :))))

DigaN

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka