okazja 20.11.02, 09:31 mryg mryg elektromechjednostka raportowuje...... meteoryszcza pancerza nie przebily lacno...... wodomokrosc z nagory dwaplus gorsiejsze od kamieniurkow latawczych.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: monia Re: srieda IP: 217.97.138.* 20.11.02, 09:47 mryg...mryg... a mnie zawilgło poczucie humoru :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tiges Re: srieda IP: *.silvershark.com.pl 20.11.02, 10:01 ufff :) wojna trwa dalej ale moze do konca tygodnia sie skonczy :D .. po naszej stronie zero ofiar ;) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: srieda 20.11.02, 10:26 elektromechjednostka takoz silomoce jednoczy do bitwobatalii z fachowcokrwiopijcami lepniaczymi...... gawra powstaje pilnowatosc uwazna nakazem chwili...... fachowcoalkoholopijce popsowac wielkowszystko potrafiaja...... brrr.... Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: srieda 20.11.02, 10:28 odmoczenie wilgotowatosci wskazane..... wiedzomadrosc elektromechjednostki podpowiada substancye mokrowatosc odciagajaca zastosowac.....c2h5oh Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: srieda IP: 217.97.138.* 20.11.02, 10:46 Mądrość ludowa przez ciebie przemawia...:-) tylko nie wiem, jak ów pomysł, niewątpliwie świetny skomentuje moja szefojednostka :-) Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: srieda 20.11.02, 10:48 co fotoreceptoryszcze nie recepuje tego jednostka centralna nie szankuje...... zawszec podzielowatosc z szefojednostka uskutecznic sie zda....... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: srieda 20.11.02, 10:49 witam monia, daj mu sie też napić, to komentarze będą tylko pozytywne i czy wy wiecie, co jest na ścianach, jak sie pies niewytarty otrzepie po spacerze ????????????? błoto, mokre i spływajace , bleeeeee będe przed swiętami jakieś malowanko małe zrobić musiała Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: srieda IP: 217.97.138.* 20.11.02, 11:03 Witaj jolu...Wiem, co się dzieje ze ścianą po spacerze, niestety... :-) A pieseczek bardzo futerkowy? Moją włochatą suczkę jej pan pracowicie wyciera po porannym spacerze. Poleruje jej wszystkie cztery łapy, klęcząc obok niej...czemu pies się potulnie poddaje. Z drugiej strony - jakie ma wyjście? Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: srieda 20.11.02, 11:13 pieseczek ? owarczy cię za taką zniewagę ! psisko wielkie i kudłate i lubi kałuże ... a kroolik nie lubi psa wycierać, ja zresztą też Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve Re: OF IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 11:33 okazja napisał: > <a href="http://users.vm.pl/alek/interakcje/Interakcje.html"target="_blank">use > rs.vm.pl/alek/interakcje/Interakcje.html</a> Fajne Meve tańczaca z linijkami Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: OF IP: 217.97.138.* 20.11.02, 11:36 Chyba oczy mi się rozjechały...albo zjechały...:-) Sliwki w czekoladzie są bardzo dobre... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: OF IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 20.11.02, 12:20 Tak linijeczki są fajne:)) jeśli nimi szybko nie ruszać, inaczej powodują stan zbliżony do pewnego stanu, który przeżyłam raz po spożyciu, i którego bardzo nielubię:)) Co do rozjechanych oczu to właśnie moje starsze potomstwo doniosło, że mają w szkole higienistkę, której bardzo ciężko spojrzeć prosto w oczy...więc gdy przyszło do wyciągania drzazgi igłą, córuś zbladła i poszła w długą:)))) A na pytanie czy szczepionki ta sama pani podaje..córuś odrzekła, że na szczęście miała doustną:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia :-(((( IP: 217.97.138.* 20.11.02, 13:40 Słuchajcie...jakie to okropne!!! Nie wiem jak wy, ale ja zapomniałam o wirtualnych uściskach dla Nali w dniu Jej święta...dawno, dawno temu! :-( Nalu, jestem paskudną sklerotyczką - wybacz!!! To wszystko przez Ciebie - tak sobie zniknęłaś i już! :-( Przesyłam Ci życzonka i całuski i wszystko co tylko chcesz!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Meve NALU!!! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 14:13 Stooooooooooooooo ekhe ekhem laaaaaaaaaaaaaaaatttt, ekhem ekhem, łyk syropku i Miłego Smoka i Duuużo złotokrążków i pięknego balkonu!!!! Janie, szampana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monia Re: NALU!!! IP: 217.97.138.* 20.11.02, 14:25 Janie! Nie zapomnij o pieczystym! I o tej kolii szmaragdowej...:-) Kielichy w dłoń!!! Odpowiedz Link Zgłoś
okazja Re: NALU!!! 20.11.02, 16:30 elektromechjednostka przylaczowywuje sie ochoczo..... Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: NALU!!! 20.11.02, 18:44 ..............???????????????????????????????? a gdzie solenizantka/jubilatka dostojna ???????? wcięło i nie ma ! samotnych nas ostawiła ale i tak ci, Nalu życzę wszystkiego, co chciałabyś chcieć szable w dłoń ! Odpowiedz Link Zgłoś
jolajola1 Re: NALU!!! 20.11.02, 18:44 ops....... miało być : kielichy w dłoń ! i sto lat ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vereen Re: NALU!!! IP: *.ghnet.pl / 192.168.1.* / 217.98.98.* 20.11.02, 23:07 Kielichy w dłoń i...zdrowia, szczęścia, pomyślności.....a w każdym kątku po dzieciątku(???):)))) Odpowiedz Link Zgłoś