Gość: Druss IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 12.03.03, 15:49 Korzystając z dobrodziejstw stoist z tanią książką kupiłem "Wróbla" i "Dzieci Boga". Czy ktoś z Forumowiczów czytał te powieści? Może chcecie się podzielić wrażeniami? Ukłony, Druss Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Ania Re: Mary Doria Russell IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 12.03.03, 20:24 Zakochałam sie w pierwsezj, polubilam druga..:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Druss Re: Mary Doria Russell IP: *.kra.warszawa.supermedia.pl 13.03.03, 13:36 Miałem bardzo podobne odczucia - po świetnie skonstruowanym Wróblu, Dzieci Boga sprawiały nieco gorsze wrażenie - ale IMHO końcówka wynagrodziła wszelkie niedociągnięcia. Zresztą druga część nie była klasycznym sequelem, ale raczej pokazaniem drugiej strony bilansu (tak mi się to księgowo skojarzyło :-) Pozdrawiam, Druss Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anik Re: Mary Doria Russell IP: *.lodz.sdi.tpnet.pl 16.03.03, 22:57 czasami czlowiek nawet sie nie moze spodziewac, jakie niespodzianki czejkaja na niego w kupce z tania ksiazka..:) zdobywlam w ten sposb jeszce jedna, co prawda to nie fantastyka ,ale nalezy do moich ukochanych..nazywa sie Medicus i napisal to Noah Gordon ( 2 i 3 czesc jest gorsza. Jest bezbledna..;) polecam ,chociaz to wlasciwie nie fantastyka ,ale historyczna opowiesc..:) Odpowiedz Link Zgłoś