Gość: jendrek16 IP: *.radom.pilickanet.pl 21.05.03, 13:26 kurde ciekawe kto zwraca uwaga aż na takie szczegóły :-) wiadomość dla fanów "pianisty" chleby które trzymali żydzi miały metki z piekarni w paradyżu. :-) ja to dostrzgłem jako pierwszy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: emilia Re: Simulacra and simulation IP: *.icpnet.pl 21.05.03, 23:55 jest to ksiazka Jeana Baudrillarda, ktory zakladal ze swiat nie jest realny a wszystko jest kopia i hiper rzeczywistosc istnieje poza nami, jest to doskonaly przyklad miedzy innymi wizji matrixa, zapraszam do lektury i ewentualnych innych kasiazek z nurtu cyberpunku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielona@ Re: Simulacra and simulation IP: *.chrzanow.sdi.tpnet.pl 04.06.03, 21:57 Gość portalu: emilia napisał(a): > jest to ksiazka Jeana Baudrillarda, ktory zakladal ze swiat nie > jest realny a wszystko jest kopia i hiper rzeczywistosc istnieje > poza nami, jest to doskonaly przyklad miedzy innymi wizji > matrixa, zapraszam do lektury i ewentualnych innych kasiazek z > nurtu cyberpunku Dodam więcej, jest tak teoria Platona, że rzeczywitstość jest tylko odbiciem pewnej idei, która była pierwotna, a wszelkie jej odbicia są coraz bardziej nieudolną kopią;) Zapraszamy też do filozofii - nic nie ujmując Baudrillardowi:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Simulacra and simulation IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.03, 15:33 hmm pytanie kim jest autor??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: morfez Re: Simulacra and simulation IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.08.05, 08:58 czy ta ksiazke mozna kupic w Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś