Dodaj do ulubionych

i znuff fftorek :-)

IP: 217.97.138.* 24.06.03, 11:35
...ale jaki paskudny :-( Ubrałam się dzisiaj jak jaka głupia - w sandałki i
koszulinkę dżinsowom i dobrze mi tak! Nie należy wierzyć pogłoskom..że niby
lato..czerwiec..:-( Nic z tych rzeczy - najwyraźniej jest listopad, w związku
z czym sandałki należy schować głęboko do szafy.
Tylko co te czereśnie na straganach robią? I bób? (Uwielbiam :-))) )
Czy Mevelandia już na urlopy się poudawała? Taka cisza..:-(
Pozdrawiam!
Monia Zaczereśniona
Obserwuj wątek
    • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 24.06.03, 11:55
      Ftorrek taaaaak!!!:)
      Rzeczywiście taki jakiś dziwny, tyleż gorący i duszny, co niepewny swojego
      własnego humoru. Przeczuwam ulewę.
      A wakacje Mevelandii też się przydadzą chyba:).
      pozdrawiam.
      • Gość: amy Re: i znuff fftorek :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 24.06.03, 12:16
        Ftorko-wtorki jednak mają swą moc. Strach pomyśleć co by było z Mevelandią
        gdyby nie one. Oj, co słyszę, lato już się skończyło na północy. Współczucie
        me, tutaj duchotka krakowsko-burzowa, ale najgorzej nie jest.
        • jolajola1 Re: i znuff fftorek :-) 24.06.03, 12:29
          wtorek ?
          no i dobrze ...
          w nocy lało okropnie, teraz słonce i wiatr
        • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 24.06.03, 12:49
          Ale za to o tym śniegu w górach myślę z małą tęsknotą:)
          • Gość: monia Re: i znuff fftorek :-) IP: 217.97.138.* 24.06.03, 13:24
            Ale ja bym chciała, żeby było ciepło..no i żeby ten cholerny wiatr przestał
            wiać :-( Nie lubię wiatru..:-( Marzy mi się takie zwykłe, letnie ciepełko ze
            słońcem i zapachem owoców..Wakacji mi się chce....i takiego totalnego lenistwa.
            No i różnych innych rzeczy - pieniędzy, na przykład :-)))
            • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 24.06.03, 13:52
              Ja z wymienionych przez Ciebie rzeczy mam już lenistwo. Właściwie to mam je
              przez cały rok. Wrodzone:).
            • Gość: vereen Re: i znuff fftorek :-) IP: *.crowley.pl 24.06.03, 13:58
              Olaboga, jaki wygwizdów na tej wsi krakowskiej:)))Balkonu nie mogę otworzyć:))
              Ale ciepły wiaterek, milusi.
              Ty agrafku nie kracz i nie przywołuj deszczu. Na południu listopad skończył
              się w sobotę:)mam nadzieję, że definitywnie.
              A co do wakacji, to ze względu na stan finansowy jadę w rodzinne strony
              połazić po drzewach, łąkach, zamoczyć nogi w strumyku...i pogrilować:) byćmoże
              już w przyszłym tygodniu:D
              • Gość: monia Re: i znuff fftorek :-) IP: 217.97.138.* 24.06.03, 14:16
                A ja chętnie spędzę parę dni urlopu w domu...Będzie mnie budziło słońce a nie
                budzik..potem leniwa kawka..potem przyjemny spacer na bazar - pełen młodej
                zieleniny, tumianych czereśni i torebek bobu.potem jakieś nieskomplikowane
                pichcenie, przeplatane podglądaniem TV...A może wyprawa do IKEi :-) A może ...?
                Och..tyle możliwości :-)
    • Gość: poszukiwacz Re: i znuff fftorek :-) IP: 62.233.203.* 29.08.03, 16:44
      hejka
      gdzie sie podzieli wszyscy?
      krolowa meve?
      elfy i elfiatka
      ruuda
      rycerze
      i roboty
      gdzie wy????
      • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 30.08.03, 10:30
        Ja, osobiście, dbam o palmy podzamkowe, żeby ich jakies ielsko nie zarosło. I
        czekam. Powoli zaczynam przypominać bardziej tarzana niż rycerza.
        pozdrawiam
        p.s. bardzo mi sie podoba, że "odrodzenie" nadchodzi od strony ffftorku:)
      • tchernobog Re: i znuff fftorek :-) 30.08.03, 10:37
        Gość portalu: poszukiwacz napisał(a):

> hejka
        > gdzie sie podzieli wszyscy?
        > krolowa meve?
        > elfy i elfiatka
        > ruuda
        > rycerze
        > i roboty
        > gdzie wy????
        Hmmmmmm hmmmmmm nie wiesz że zamek został na czas wakacji oddany do remontu i
        jego lokatorzy przeniśli się na seszele? Ale nie zamartwiaj się przyjazny duch
        sprawi że królowa i jej orszak powrócą. Do tego czasu korzystaj sobie z
        zamkowych piwnic :P Posssstaw szobie kollejkę wina ci u nas dosztatek. Jakbysz
        wychodżił to żosztaw kluuczik po wyczeraczką. Miłego bushhowania po
        pywniczkach:)
    • okazja Re: i znuff fftorek :-) 01.09.03, 09:36
      mryg... mryg
      elektromechjednostka powrtotowatosc z wyprawiszcz miedzydalekogalaktycznych
      oznajmuje.... powitalniasto mryg mryguje......
      • tchernobog Re: i znuff fftorek :-) 01.09.03, 11:35
        Oho wyyyttamy na żamku. Mmmooże jakkikiego procesora do schrupania allbo
        olleju? Mammy wszelkie rodzzaje trunków choć już troszkę na wyczerpanniuuu.
        Bbbaarek nowy ottwartyyy kołooooo wieżyyy. Myyyłego bbaraszkowannia. Jjjakby
        kto chdżiał to beeeczułkaa z pandareńszkim miodemmm na gggórze sze mieszci.
      • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 01.09.03, 11:39
        Moja nie umieć mrreeeg-mrrygować. Moja być tygryso-tarzan i to je fakt. Moja
        witać z radościami, uśmiechami i orzechami kokosowymi.
        moja pozdrawiać.
        • vereen Re: i znuff fftorek :-) 01.09.03, 11:59
          Wszelki duch...to znófff wtorek:D Serce me się raduje a receptory mrygają
          radośnie, toż ja już meveland opłakałam sowicie a tu nadzieja się skromnie
          zakrada...trzeba by jakie wici wysłać o Meveland Reloaded:)))
          • Gość: amy Re: i znuff fftorek :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 12:16
            :-):-):-):-):-):-)
            Co widzę! I cieszę się niezmiernie żeśmy się jeszcze zupełnie w realu nie
            rozmyli. Witam gorąco powakacyjnie z zimnego (ponownie) Krakowa. :-):-):-):-)
            • tchernobog Re: i znuff fftorek :-) 01.09.03, 12:33
              Ktosz tutaj niechh weżmie klucz łod żamku i załopiekuje sze resztą tlunkóf z
              piwniczy. A tttteeerrazzz wlllaccammm dooo słłłonnneczznej ppppandariiiii.
              Mmmożeee spppprowwwadzzze tuttttaj ichh pywwwa.
              • Gość: amy Re: i znuff fftorek :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 13:00
                No to Tchernobog piękny remoncik w zameczku zrobił, widzę... Oj oj to się może
                źle skończyć. Mości panie a fe taki brak panowania nad samym sobą, oj oj, to
                nie przystoi.
                • tchernobog Re: i znuff fftorek :-) 01.09.03, 13:20
                  Gość portalu: amy napisał(a):

> No to Tchernobog piękny remoncik w zameczku zrobił, widzę... Oj oj to się
                  może
                  > źle skończyć. Mości panie a fe taki brak panowania nad samym sobą, oj oj, to
                  > nie przystoi.
                  Mmmmmożeee jjjeddnnąaa kkkkolllejjjkkkęęę? Plllohybicja, prohybycja żakażana
                  jeszt tutajj. Wypycz czzzasz ża........? Żapomniałem.

• Gość: Amy Re: i znuff fftorek :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.09.03, 13:35
                    Gdyby nie obowiązki pilne... i prawdę powiedziawszy nadwyrężony żołądeczek
                    połykendziku... też chętnie oddałabym się milutkiemu nałogowaniu. Póki co życzę
                    miłego spożywania.
    • Gość: Wie-Wiór-Ka ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimno.... IP: 193.0.117.* 01.09.03, 19:00
      dyg dyg dyg dyg... (dygotam, nie dygam:))))
      ODDAWAĆ CIEPEŁKO!!!!

małe ryże w pozie Rejtana protestuje przeciwko brutalnej rekwizycji lata przez
      tajne służby jesieni....

troszkę spamu: jakbyście chcieli się pouczyć angielskiego, wiewiórka uboga
      powakacyjnie oferuje swoje usługi...orzeszki latoś drogie, a do gąbki żadne
      gołompki nie chcą same wpaść.

Ruda strikes back :P
      • okazja Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn 04.09.03, 12:32
        mryg.... mryg....

elektromechjednostka protestowatosc rudziastej osobojednostki wszelkimi
        manipulatorkami popierowuje....

mokrosciowatosc z nagory okropniasta..... smarowactwo potrzebniaste.... a oleum
        lacnego kwarty......
        • Gość: vereen Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn IP: *.crowley.pl 04.09.03, 14:21
          Mryg...mryg oleju kwarta ciepłego podana:)i przygarść nakrętek:))

A Wie-wiór-ka może orzeszka jakiego zechce?(mam tylko w czekoladzie:)))
          A z jesieni to Rude cieszyć się powinno, bo spiżarnię można napełnić:))
          Tylko futerko pora już na zimowe zmienić:(

Chciałam podać ciastka, ale nie ma komu...buuu, pusto tu i ten permanentny
          ftorek:(
          • tchernobog Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn 04.09.03, 14:54
            Bleeeeee zimno buro i ponuro tylko na cmentarz sie udac. Mam dakiego doła że
            nawet wywar z ludzizny mi nie pomoże buheee. Ale małe ciasteczko z likierkiem
            zawsze się przyda......
          • agrafek Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn 05.09.03, 11:24
            Do ciastek już pędzę z butlami wina skrzętnie przechowywanymi, pomoga na zimną
            porę. A jak nie one, to herbatka z rumem sprytnie wyłudzonym od bosmana z
            Karaibów. Wszystko na goraco, a jak się skończą ciatska, będzie odbosmański
            grog.
            Permanentny ftorek? Hm.
            pozdrowienia
            • Gość: vereen Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn IP: *.crowley.pl 05.09.03, 12:29
              To ja poproszę trochie tej herbatki srumem....rumu niedużo:(, ponieważ ciężko
              umysłowa praca na mię spadła i przywaliła:|...muszę się sssskupić:)))

Reflaktuje ktoś na smaszne babeczki w kropeczki...z czekoladą znaczysię:)))

Piwniczkę to nam chyba pankurhanów wyczyścił doszczętnie...hmmm...może to i
              dobrze...jak powrócą mevelandczycy z zamorskich wojaży, napewno coś
              przywiozą...egzotycznego:)))
              • okazja Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn 05.09.03, 13:46
                mryg....
                zwojowatosc miloelektryczno oporkuje i cieplastosc milo produkowuje a po
                obdodzikach rozprzestrzenia.... oleum zacnem stawiszcza sliskosmarowane....
                elektromechjednostka bezskrzypniasto wtorkuje okraglasto..... bialoproteinowe
                pozywiactwo dla osobojednostek zsyntetyzowawszy a spirituum
                podestylowawszy..... elektromechjednostka zapraszowuje ochoczo.....
                • Gość: vereen Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn IP: *.crowley.pl 05.09.03, 16:17
                  Wdzięczniastość wielgaśną okazjowuje elektromechjednostce:))) zwłaszcza za to
                  bialoproteinowe pozywiactwo (hmmm...bita śmitana?:)) Za cieplactwo też
                  dziękuję, ale procesorek mi się przegrzał o biegania tych elektronków po
                  uzwojeniu:)))
                  • tchernobog Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn 05.09.03, 16:47
                    Hmmmm hmmmm czy ktosz pamięta jak szem hyyp olganiszował aukczję gdzie miałem
                    szprzedacz legolasza otusz ów elff namówił mnie żebym wlasz ż żałogą pijaczką
                    do hollyłooda pojechał. Tam nasz od raszu zaangaszowali hyyp i hyyp telasz
                    moszecze podziwiac nasz w tych no piratach z kalalibów hyyp i hyyp klątwa
                    białej pełły czy jakosz tam. A sze chlopaki naplaczowały to dosztaliszmy
                    mnósztwa rumu i glogu asz nam czałe ładownie wypelnilo hyyp. Czesztyjcze sze bo
                    wlasznie plynemy po dlugą paltię tlunkófff.
                    • jolajola1 Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn 05.09.03, 23:48
                      Mevelandia reload ?
                      a ja nie zuwazyłam ....
                      wszak juz nie wtorek, a ??? piatku koniec
                      ach, królowo, gdzieżeś z Myszeciem ?
                      toasta nie ma za jaka wazna osobe wznieść
                      • agrafek Re: ha!!! tum ja!!! semper fi! o dżizaz, jak zimn 06.09.03, 13:05
                        Zawsze jest jakiś wtorek.
                        pozdrawiam
    • okazja Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 10:02
      mryg mryg
      wewnatrzjednostkowa kalendarzowatosc na wtorniactwo wskazuje.....
      elektromechjednostka ochoczo manipulatorkiem potrza powitalniasto......
      • Gość: vereen Re: i znuff fftorek :-) IP: *.crowley.pl 09.09.03, 11:06
        Mryg i dyg zarówno:) Jest ftorek jak trzeba, nie wiem o co tej joli chodzi;)
        A napić się za królową można, choć nieobecna:)

Elektromechjednostko co u ciebie słychać: plusdobrze, czy niezabardzo?:) Jak
        się miewa słodkojednostka z błękitnymi receptorkami ocznymi?:)))

Pozdrowienia dla królowej, dam, rycerzy, elfów i elfiątek...i kurhanowców
        również:)
        • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 12:05
          Wiwat Królowa, Wiwat pozdrawiacze! Ha ha!
          Wiwat ftorek:)
          pozdrowienia
          • Gość: vereen Re: i znuff fftorek :-) IP: *.crowley.pl 09.09.03, 12:21
            Ha, ha!
            I wiwat pozdrawiacze pozdrawiaczy!:))))
            >
            >
            >
            I smutny toast na wspomnienie Kira Bułyczowa:'(((

i
            • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 13:22
              Gość portalu: vereen napisał(a):

> Ha, ha!
              > I wiwat pozdrawiacze pozdrawiaczy!:))))
              > >
              > >
              > >
              > I smutny toast na wspomnienie Kira Bułyczowa:'(((
              >
              To takie stuknięcie szklaneczki o szklaneczkę w ciszy. Ale potem proponuję
              poczytać o Wielkim Guslarze.
              • Gość: vereen Re: i znuff fftorek :-) IP: *.crowley.pl 09.09.03, 13:52
                Eeeh, właśnie czeka na wolny czas guslar-neapol:))
                • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 18:07
                  To będzie i uśmiech nad tą szklaneczką:).
                  pozdrawiam
                  • jolajola1 Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 19:55
                    wtorkowe wieczorki ....
                    • tchernobog Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 20:28
                      jolajola1 napisała:

> wtorkowe wieczorki ....
                      >
                      my szą gloszne pilaty i kommanndoszy sz dżikej klainy hyyp wwwiecczzorrami
                      wwyyyszkkakujemy i ludży sztlaszymy. Uuuwwwaaagga do pywwniczy nie wchodżić bo
                      ttam kontlola jakoszci tllunkófffffffff
                      • jolajola1 Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 22:21
                        psiakostka, a ja musze do piwnicy polówkę zanieśc oraz rakiety i piłki tenisowe ...
                        • tchernobog Re: i znuff fftorek :-) 09.09.03, 23:29
                          jolajola1 napisała:

> psiakostka, a ja musze do piwnicy polówkę zanieśc oraz rakiety i piłki
                          tenisowe
                          > ...
                          >

ALARM dzwońcie do white house mamy nareszcze mamy was hahahaha nikt się nie
                          spodziewał hiszpańskiej inkw... ekhm sojuszniczych odziałów poszukujących broń
                          masowego rażenia hah. Ta co to za rakiety? SCUDY, striełki czy jakiejś domowej
                          roboty rakiety bojowe? W tych piłkach tenisowych są ukryte kapsułki z bronią
                          chemiczną! Piwnicę należy zaplombować do czasu przybycia naszych specjalistów!
                          Nie muszę wspominać że konfiskuję całą zawartość piwnicy. Musimy dokładnie
                          przebadać te sprzęty.
                          • jolajola1 Re: i znuff fftorek :-) 10.09.03, 11:38
                            ty zdrajco !
                          • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 10.09.03, 11:51
                            Smok niestety nie przybędzie, gdyż jest odrobinę... hm... niedysponowany:). Ale
                            nic to. W zamiar proponujemy autentycznego nosorożca. Różowego. No to chlup:).
                            pozdrowienia z przedpołudnia.
                            • Gość: amy Re: i znuff fftorek :-) IP: *.internetdsl.tpnet.pl 10.09.03, 12:25
                              I ja się do pozdrowień dołączam. Widzę, że z powodu wypadu stolicznego (ach ta
                              jesienna Warszawa...) straciłam miłą imprezkę ftorkową. :(((( A teraz oczywista
                              puchy mewelandzkie, tylko wiatr hula, echo odbija i wilce wyją. Niemniej jednak
                              na stoliku zostawiam torcik orzechowy kaloryczny wielce (torcik bynajmniej nie
                              warszawski - nie od dziś wiadomo, że niestety ciasteczka tam średniawe...
                              niestety) i karafkę likieru słodkiego bardzo i miskę wielgachnych śliwek bardzo
                              ale to bardzo dojrzałych. To dla strażników zamczyska i dla tych, którzy
                              powrócą do niego, a pora by już była te wakacje kończyć, bo żal wielki mota
                              serca tych co na miejscu.
    • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 12.09.03, 12:43
      Donoszę tylko, uprzejmie, że już piątek i że pada. Bardzo jesiennie się
      zrobiło - poproszę o lampkę naftową oraz lampkę wina. Koniecznie czerwonego.
      Jeśli nikt nie ma, to ja zapraszam. Siedzę w południowej wieży:).
      pozdrawiam
    • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 16.09.03, 11:21
      Hm. I znuff fftorek:). Tym razem słoneczny. Na zamku pustki:(. To ja chyba też
      na jakie wakacje pojadę, albo co.
      pozdrawiam.
      ps. (klucz do piwniczki unosi się dwa metry nad wycieraczką).
      • Gość: vereen Re: i znuff fftorek :-) IP: *.crowley.pl 16.09.03, 11:47
        Ej, mości rycerzu herbu agrafka:)) Nie wyjeżdżaj, mam sama zostać i zamku
        pilnować:(( Siedzę w wieży północnej i wypatruję marnotraw-nych/-ne;)))
        Klucz od pifniczki...hmmm..na co mi on, przecież tam pusto:(
        Pozdr.v
        • agrafek Re: i znuff fftorek :-) 16.09.03, 11:54
          No właśnie dlatego, że pusto:). Kiedy kto powróci, to niechybnie z wozem pełnym
          specjałów z dalekich krajów, które trzeba będzie czyprędzej upchnąc do
          piwniczki, by nacieszyły się jej chłodem:).
          Ja też daleko nie wyruszam, sprawdzę tylko czy czarny bez pod lasem nadaje się
          już do tego by przeznaczyć go ku zacnym celom:).
          pozdrawiam.
          • jolajola1 przywiozłam 16.09.03, 12:39
            dwie beczki węgrzyna i troszkę małłazji na spróbowanie

więc w góre kielichy !
            na pohybel wrogom !
            i
            niech żyje wtorek ! ! !

(a potem znowu do excelowych słupków)
            • Gość: monia Re: przywiozłam IP: 217.97.138.* 16.09.03, 13:20
              Co to jest małłazja? Czy to jest w płynie i można to wypić? I czy chociaż
              odrobinkę humor to-to poprawia?
              Pozdrawiam w nastroju prawiejesienno-melancholijnym
              • jolajola1 Re: przywiozłam 16.09.03, 14:23
                och, MONIA ? wszelki duch .....
                małłazja, albo jakoś podobnie pisany trunek, to w srednioweiczu pito, w
                niektórych Sienkiewiczach piją właśnie wschodnią, gładką m******
                jak rozumiem słodkie, gęste i MOCNE

mam pilna potrzebę napicia się własnie czegos takiego

więc jeszcze raz : W górę kielichy !!!
                • tchernobog Wtóóóóuureeeeeeekkkkkkkk 23.09.03, 10:22
                  Nie wszelki duch ino ja specjalny najlepszy, najwspanialszy, najpotężniejszy,
                  tchernobog pan 7 mórz władca najstraszliwszy, pirat przeokrutny. Jako że dziś
                  wtóóóóóóuuurekk to sprowadziłem zza mórz 7 wina najprzedniejsze nie mówiąc o
                  rumie, grogu i innych specjałach w 100 beczkach zgromadzonych. Węcz tesz
                  oglaszam sza otfarte ffffffffttttuuuuuuulkowe uszendowfhanie i oooglllaszzam
                  szeee nnowwwy podddatekkk szploooooowadzam na wszzyyyysztkich: od
                  abbszzzztynenczyi! Tak loszkaszal wielki Winietou posztrach dlóg i kielowcóff
                  czo jeszt wszolem dla wszysztkych pilatów.
                  • Gość: monia Re: Wtóóóóuureeeeeeekkkkkkkk IP: 217.97.138.* 23.09.03, 10:41
                    ja tzm wole swój ffftorek - bo jest nowszy :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka