Gość: mm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.07.08, 19:52 Jakich autorów wydawanych przez te wydawnictwa szczególnie polecacie.Czytałam Kossakowską, Brzezińską i Białołęcka (chyba tak się nazywa),trochę Piekarę.Może warto poczytać innych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Pafcio Re: Wyd. Runa lub Fabryka Słów IP: *.opek.com.pl 24.07.08, 15:29 no ba... sięgnij po Grzędowicza i Pilipuka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mm Re: Wyd. Runa lub Fabryka Słów IP: *.elk.mm.pl 01.08.08, 16:14 Dzięki za polecenie Anny Kańtoch,wypożyczyłam i konczę jej opowiadania "Diabeł na wieży", świetnie się czyta.Coraz bardziej podoba mi się polska fantastyka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vifxen Re: Wyd. Runa lub Fabryka Słów IP: *.wroclaw.mm.pl 02.11.08, 21:27 polska fantastyka rządzi ^^ ze swojej strony polecam Jakuba Ćwieka i jego Kłamcę oraz Eugeniusza Dębskiego. polskie fantasy jest niepowtarzalne. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Piskorskiego z Runy, a z Fabryki Grzedowicza, 16.11.08, 15:34 Komude, Ziemianskiego, z obu mojego imiennika Mortke :) zastrzegam, ze nie przeczytalem wszystkich ksiazek wydanych przez te wydawnictwa, ale ci autorzy wywarli na mnie najlepsze wrazenie, mozna dodac jeszcze Piekare, ale po pewnym czasie moze razic u niego wtornosc... Odpowiedz Link Zgłoś
xioncpb Re: Wyd. Runa lub Fabryka Słów 03.12.08, 15:19 Gorąco polecam wampirzą serię Magdy Kozak: Nocarz, Renegat, Nikt. To jest po prostu mistrzostwo świata! Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka40 Re: Wyd. Runa lub Fabryka Słów 03.12.08, 23:20 Pilipiuk i Jego wszystkie książki o Jakubie Wędrowyczu - "Weźmisz czarno kurę", "Czarownik Iwanow", "Kroniki Jakuba Wędrowycza". Najlepszy sposób na chandrę.... Odpowiedz Link Zgłoś