Gość: Jacek IP: 213.77.91.* 24.01.02, 11:52 Poproscie administratora forum GW, to moze stworzy dla was osobna podgrupe. Odnosze wrazenie, ze Potter do Geralta i Conana raczej nie pasuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: N Re: Do Potteromaniaków IP: *.uroczec.sdi.tpnet.pl 24.01.02, 12:24 Gość portalu: Jacek napisał(a): > Poproscie administratora forum GW, to moze stworzy dla was osobna podgrupe. > Odnosze wrazenie, ze Potter do Geralta i Conana raczej nie pasuje. Idź się utop !!! Z resztą, tobie podobnych !!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Potteromaniaków 24.01.02, 19:48 Gość portalu: N napisał(a): > Gość portalu: Jacek napisał(a): > > > Poproscie administratora forum GW, to moze stworzy dla was osobna podgrupe > . > > Odnosze wrazenie, ze Potter do Geralta i Conana raczej nie pasuje. > > > Idź się utop !!! > Z resztą, tobie podobnych !!! akurat tu sie zgodze. cos Ci to przeszkadza? policz ile jest tematow w stylu 'nie lubie HP', a ile 'lubie HP'. wiec niech ludzie tu syfu nie daja to nie bedziesz mial takiego problemu. Odpowiedz Link Zgłoś
agaffa Re: Do Potteromaniaków 25.01.02, 00:38 mikolaj7 napisał(a): > Gość portalu: N napisał(a): > > Gość portalu: Jacek napisał(a): > > > Poproscie administratora forum GW, to moze stworzy dla was osobna pod > grupe > > Idź się utop !!! > > Z resztą, tobie podobnych !!! Przeciez wszystkim byloby wygodniej - teraz zeby znalezc watek o sf &f trzeba sie przedzierac przez gaszcz watkow o hp, a potterowcy mieliby wlasne forum - wiec o co ta afera? Odpowiedz Link Zgłoś
mikolaj7 Re: Do Potteromaniaków 26.01.02, 00:05 agaffa napisał(a): > mikolaj7 napisał(a): > > Gość portalu: N napisał(a): > > > Gość portalu: Jacek napisał(a): > > > > Poproscie administratora forum GW, to moze stworzy dla was osobn > a pod > > grupe > > > Idź się utop !!! > > > Z resztą, tobie podobnych !!! > > > Przeciez wszystkim byloby wygodniej - teraz zeby znalezc watek o sf &f trzeba s > ie > przedzierac przez gaszcz watkow o hp, a potterowcy mieliby wlasne forum - wiec > o > co ta afera? rany... tyle tu ostatnio watkow o fanatsy i sf, co kot naplakal. naprawde, chwilowa fascynacja hp minie i bedzi jak kiedys. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: Do Potteromaniaków IP: *.chello.pl 26.01.02, 14:51 > rany... tyle tu ostatnio watkow o fanatsy i sf, co kot > naplakal. naprawde, chwilowa fascynacja hp minie i bedzi > jak kiedys. Liczę na to. Jestem totalnie tym zmęczona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Do Potteromaniaków IP: *.gl-jp.digi.pl 26.01.02, 15:38 A moze Geralt i Conan do Pottera nie pasuja??????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nahj Re: Do Potteromaniaków IP: *.chello.pl 26.01.02, 16:24 Tomek, ja mam do ciebie pytanie: czy ty naprawdę tak bardzo nienawidzisz wszystkiego, co nie jest HP, czy tylko się odgrywasz na tych którzy tak HP nienawidzą? W sumie zrozumiałabym to ostatnie, bo też mam ich dośc, ale po co narażać się jeszcze bardziej? Odpowiadanie agresją na agresje tylko pogorszy sytuację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tomek Re: Do Potteromaniaków IP: *.gl-jp.digi.pl 26.01.02, 21:24 Nie.Ja czytalem Wladce Pierscieni i Wiedzmina i HP.Wszystko mi sie podoba.Tyle ze ci goscie sa juz denerwujacy: -HP dla malych dzieci itp itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: An-Nah Re: Do Potteromaniaków IP: *.chello.pl 27.01.02, 10:11 Dzięki za szczerość. Jakoś trudno mi było uwierzyć, że piszesz prawdę. No i gratuluję odważnej prowokacji. Odpowiedz Link Zgłoś