flojd2 13.09.09, 16:12 Kto dziś wylatuje? Zelt, Wyrwał a może Kościkiewicz? Dziś beznkonkurencyjny może być mecz, ale potypować możemy:) POLSKA - FRANCJA NA ŻYWO W SIECI Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paulinaa Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 16:32 dziś kibicujemy naszym chłopakom i nic innego nas nie interesuje :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 20:06 czy tylko u mnie sa jakies problemy z dzwiekiem na tvn-ie? Odpowiedz Link Zgłoś
gianni_vonsacze Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 20:12 maniaczytania napisała: > czy tylko u mnie sa jakies problemy z dzwiekiem na tvn-ie? o to samo chciałem zapytać - u mnie są. Odpowiedz Link Zgłoś
orange_tail Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 20:16 no właśnie, coś im padło z dźwiękiem! myślałam, że mam zakłócenia w odbiorze po winie do obiadu, ale widzę, że nie tylko ja to zauważyłam. ktoś ma numer tlf do tvn'u? Odpowiedz Link Zgłoś
gdytyjeszczenamucheptapta Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 20:36 Jezus!! Umnie też są! _________ I wouldn't be without my T.V. for a day Or even a minute! Don't even bother to use my brain anymore There's nothing left in it! T.V. party tonight! Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 20:46 Wolszczak - beznadzieja! Chodzace drewno a nie rumba to byla, Koscikiewicz - troche lepiej, choc sedziowie byli innego zdania, Wyrwal - totalne dno, chodzaca klucha a nie tanczaca kobieta, Majdan - slabo, ale na tle innych i tak nie tak zle na razie to tyle.... Odpowiedz Link Zgłoś
o-qrde.pl Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 21:10 I po tak wyczerpującej, merytorycznej ocenie, można już tylko strzelić sobie w kolano i już nigdy nie wyjśc na parkiet! Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 21:46 :) inaczej nie mozna napisac, po tym co me oczy widzialy :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 21:09 Urbanska - fajnie - co nie zmienia faktu, ze nie powinno jej w ogole byc w tym programie! Odpowiedz Link Zgłoś
cutsson Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 21:12 Natasza świetnie, aż się miło oglądało, ale fakt - ta dziewczyna to profesjonalistka. Wyrwał klocek niesamowity. -- "The Darkness around me... Shores of the Solar sea..." Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 21:50 Chajzer - nie najgorzej, choc widze, ze caly odcinek slaby i poziom ogolnie slabszy w tej edycji, Mucha - jej taniec w poprzednim odcinku bardziej mi sie podobal, choc lubie otwartosc Anki i jej odwage w okazywaniu emocji, co pewnie po czesci wyksztalcone aktorsko jest i jej z pewnoscia pomaga. Ogolnie mialam ja do tej pory za niezla idiotke a tu mile rozczarowanie :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:04 Miłe to może byc zaskoczenie a nie rozczarowanie. Ja tam się nie rozczarowałam:) Owad jest uroczy! Kibicuję jej od początku. A dziś wylatuje ta Iga czy jak jej tam. Takie jest moje zdanie. Szkoda tylko Łukasza. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:17 Mile rozczarowanie powiedzialam i basta! i nie poprawiaj mnie dzidzia, bo jak najbardziej porawnie sie wyrazilam :) A co do Anki, dzisiaj bylo srednio, ale w koncu to dopiero poczatki. Mucha czasem naprawde zachowuje sie jak kawal kretynki, ale dzisiaj wypadla bardzo naturalnie i nie tyle lzy mnie jej rozebraly, co jakas taka prawdziwosc i szczerosc. Kto wie, moze zaczne jej kibicowac, choc swojego faworyta juz mam.... ale w koncu mozna miec ich kilku :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:26 No nie wytrzymam! Jak rozczarowanie może byc miłe? No jak? sjp.pwn.pl/lista.php?co=rozczarowanie Odpowiedz Link Zgłoś
angazetka Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 23:04 No nie wytrzymam! Pojęcie oksymoronu znasz? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:03 Malo kogo dzis widzialam, bo ogladalam cos innego, ale: widzialam - Wolszczak, Majdana, Koscikiewicza, Wyrwal, Jedrzejczak, Chajzera - i nikt mi sie nie podobal :( - aczkolwiek nie zgadzam sie do konca z opinia jury co do Majdana - moim zdaniem nie wyszlo mu tak zle, zwlaszcza, ze faceci nie-tancerze czesto w rumbie i czaczy wygladaja smiesznie, a jemu sie udalo :) Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:06 Qrcze - ale Rosati ma brzydka sukienke :( taniec byl troche dziwny, ale ja i tak jestem za nimi, bo uwielbiam Hulboja :))) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:18 Sukienke Weronika miala faktycznie do wielkiej bani, ale tanczyla nie najgorzej w porownaniu z innymi. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:27 Odpadl Marek Koscikiewicz, przez moment bala sie, ze odpadnie Grazyna Wolszczak, ktora dzis wyglada zjawiskowo pieknie :) Odpowiedz Link Zgłoś
moim_zdaniem Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:31 Wolszczak wyglądała pięknie. Nie obraziłabym się na naturę, gdybym w jej wieku wyglądała tak olśniewająco! Wyrwał masakra, jestem zdziwiona że nie odpadła. Mucha fajnie, Urbańska - inna liga, więc nie oceniam. Reszta - nie oceniam, bo oglądałam "jednym okiem" - siatkarze dużo ważniejsi ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:46 moim_zdaniem napisała: > Wolszczak wyglądała pięknie. Nie obraziłabym się na naturę, gdybym w jej wieku > wyglądała tak olśniewająco! gdyby to tylko od natury zalezalo;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
notting_hill Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 09:51 Tak jest, Wolszczak wyglądała olśniewająco w tej fryzurze. Tylko te jej teksty...."Mój mężczyzna opowiada na mieście że mam ciało osiemnastolatki". O, mój boże... No więc niestety, ta pani się myli. Osiemnastolatki nie miewają obwisłych kolan. I guzik by mnie to obchodziło, niech sobie tam wygląda jak chce, gdyby nie to, że z każdego kąta wyłazi GW i epatuje faktem jakżeż to ona się wyjątkowo cudnie opiera latom. I nie, nie zazdroszczę jej, każdy ma swój unikalny zestaw genów i tyle. A i tak rusza się jak kołek btw. Odpowiedz Link Zgłoś
raszefka Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 22:08 notting_hill napisała: > ...."Mój mężczyzna opowiada na mieście że mam ciało > osiemnastolatki". O, mój boże... No więc niestety, ta pani się myli. Chyba ten pan się myli ;) Odpowiedz Link Zgłoś
mozambique Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 10:07 Wolszczak wyglądała pięknie. Nie obraziłabym się na naturę, gdybym w jej wieku > wyglądała tak olśniewająco! wystarczy zaprzyjańic sie ze skalpelem , botoksem i zastrzykami z kwasu hialuronwoego Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 13.09.09, 22:45 wg mnie Otylia wcale nie tanczy lepiej niz Iga, jest bardziej otwarta i usmiechnieta wiec jury tez ocenia ja inaczej. Wolszczak dzis tez byla jakas drewniana. wszyscy pisza: niech Wyrwal wyleci, a ja mowie: niech jeszcze dziewcyzna zostanie. Weronika Rosati wydaje sie calkiem sympatyczna, a i Chajzer Zigi;-) jakos mile zaskoczyl. nie wiem co myslec o tej Nataszy i ladna i zgrabna, i zwinna i usmiechnieta, ale wyjatkowo tam nie pasuje, chyba tak niepasujacej osoby do tego programu nie bylo we wczesniejszych edycjach? widac, ze Maserak caly happy;-), a Mucha ok. odpadl Koscikiewicz i bardzo dobrze, irytujacy facet. nastepna Glogowska, pliiz.. Odpowiedz Link Zgłoś
menisk Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 08:59 Wyjdzie na to, że wietrzę jakiś spisek, ale czyżby po gremialnej krytyce udziału w tym szoł profesjonalistki, jurorzy dostali polecenie wyrównywania szans? Nie mogę sobie inaczej wytłumaczyć zaniżonych ocen dla Urbańskiej. Wiem, sędziowie siedzą bliżej i dostrzegają więcej, ale na ekranie dalej widzę przepaść dzielącą Nataszę od reszty. Teraz, droga redakcjo, to już po ptokach i nie uchodzi... Zastanawia mnie "drugi biegun" tej edycji, czyli modelka. Nie będę pastwić się nad jej tańcem, którego zwyczajnie nie ma, tylko ta tusza i pospolita twarz kompletnie kłóci mi się z "modelingiem". Upozowana na MM wyglądała karykaturalnie. Maserak powinien dostać zakaz wypowiadania się na wizji. On teraz chyba jeszcze gorzej mówi niż w pierwszej edycji. Zaszkodzi Owadowi. Świetnie wczoraj śpiewała pani akompaniująca parom. Aż miło było posłuchać. Podobały mi się też wczorajsze kostiumy. Odpowiedz Link Zgłoś
wiotka_trzpiotka Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 09:09 ale to modelka biustowa jest, więc nie na twarz tu patrzą Odpowiedz Link Zgłoś
flowerbomb5 Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 09:39 Chodz tzg ogladam od lat tej edycji zdzierzyc nie moge. Takie nachalne klamstwa Urbanskiej i jury, wystraszone minki, udawanie nowicjuszki, ze ona nigdy, ze pierwszy raz, no niedobrze mi sie robi. Teraz specjalnie dali jej nizsze oceny, zeby dalej tuszowac ze nie ma duzej roznicy miedzy nia a reszta uczestnikow. A jest kolosalna. Na koniec da czadu, ze niby tu sie tak swietnie nauczyla tanczyc. Przeciez z nia nikt nie ma zadnych szans. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 10:51 wyjelas mi to z "ustow" :) Odpowiedz Link Zgłoś
tinki1 Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 10:17 Pokusilam sie i ogladma te edycje , a oto moje zdanie na temat drugiego odcinka: 1) Iga Wyrwal - pomylka,nie nadaje sie, bylam pewna ze wyleci 2) Koscikiewicz-bez emocji,i szkod ami POmorskiej bo ona trafiala na takich partnerow,ze odpadala w 1 lub 2 odcinku,a zgrabna niesamowicie 3) Natasza-nie powinno jej tam byc,ladna jest i zdolna ale tak drazni mnie jej wybielony usmiech i ta falszywa skromnosc,ze nie moge.tanczy ladnie,zdolna bestia ale nie jej miejsce tutaj 4) Pozytwy - Kwiatkowski Michal - sympatyczny,skromny chlopak,rusza sie pieknie, giętkie ruchy i czuje muzyke,dodatkowo ANja tancerka- pozytyw,slicznie sie prezentuja i im kibicuje!!!! 5) Zygmunt Chajzer - sympatyczny gosc, rusza sie nawet niezle,jest ok. Blanke uwielbiam,utalentowana a skromna i sliczna dziewczyna. 6) Majdan Radek - zycze mu wszystkiego dobrego,rusza sie bardzo fajnie, stracil u mn ie na zwiazku z Doda ale widac,ze fajny z niego gosc,moze trafi na normalna kobiete... a potanczyc niech jak najdluzej,bo robi postępy 7) Mucha - to bestia, niepotrzebe te lzy i miniwywiadzik,niepotrzebnie,ale podziwiam za schudniecie,figure ma swietna,rusza sie nawe,nawet...pasuje do Maseraka, zycze ejj powodzenia,bo ma potencjal...(ha, moze i wygra i znowu Nataszka bedzie druga i Jozefowicz zdejmie ja ze sceny) 8) Grazynka Wolszczak - piekne cialo i fajna osobowosc,lubie ja i podziwiam ale troszke sie tremuje (wszyscy aktorzy z NW, oprocz Joasi Jablczynskiej) sa jacys dretwi..niewiem czemu, bo graja super w serialu.Moze sie wyluzuje,bo ma predyspozycje,wygladala wczoraj cudnie!fryzura dopasowana do twarzy... Ogolnie poziom niski. Ale co mnie najbardziej drazni; apel : muzyka dobierana do utworow,o ile wczesniejsze edycje bazowaly na kawalkach znanych, wpadajacych w ucho,to teraz uczestnicy tancza do jakichs maloznanych kawalkow..Mucha miala super muze,i od razu efekt inny w odbieraniu tanca itp. Apeluje o lepszy dobor repertuaru muzycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 10:47 Wolszczak to "fajnie" wygladala przed operacjami, bo wygladala naturalnie. Teraz poprawiona liftingami i czym tam jeszcze - wyglada sztucznie - nie do poznania! I te jej gadki! Chyba sie kobiecie na mozg rzucilo, po tych opracjach i druga mlodosc przezywa. Lubilam ja kiedys - od jakiegos czasu sie zrazilam, ze zdurniala baba i nie kibicuje jej. Nie bede miala zalu jak wkrotce wyleci. Frzyzurke faktycznie jej dobrze dobrali i w tym kolorze sukienki wyjatkowo jej dobrze, ale to nie zmienia faktu ze sadze o niej to co sadze. Chajzer z Blanka (zdaje sie) wypadl fajnie! W Kulisach tanca jak ich pokazali, to normalnie tarzalam sie ze smiechu - wyjatkowo fajna, wesola, zakrecona para. Widac, ze sie fajnie razem bawia i juz wiem ze im min. bede kibicowac. Taniec tancem, ale i zabawa musi byc i ta para jest dla mnie superpozytywna. Mucha tanczyla troche dretwo ale tez sadze, ze ma spory potencjal i jeszcze niejedno nam pokaze. Trzymam kciuki. Natasza - i cala wokol niej "otoczka" rownie mocno mnie drazni - sztucznie zanizane oceny, ze niby inni tez tancza na jej poziomie, co jest guzik prawda - jej teksty, ze nowe dla niej kroki, ze ona tez sie uczy, bla, bla, bla..... nie z nami te numery Bruner. W sumie i tak nie wygra, a jak wygra to bedzie wyjatkowo NIE FAIR. Zdolna dziewczyna, ale w tym rpogramie powinno jej nie byc. Obawiam sie, ze tylko zirytuje jeszcze bardziej publicznosc swoimi wystepami w tym rpogramie sadzac tanie kawalki w stylu: ja tego nigdy nie tanczylam. Dziwna strategie kariery dziewczyna obrala, bo rownie dziwnie wygladal jej wystep w JOS. Moze jest tak jak mowil Galinski, ze dziewczyna tak naprawde ze swoim wysokim poziommem nie ma paradokslanie konkurencji i nigdzie jej nie chca, bo udowadnia wszystkim ze sa do bani. Moze powinna wyjechac na zachod i tam poprobowac? Nasz showbiz nie toleruje lepszych od miernot, ktore lansuje, a moze tez Jozef nei taki mocny jak sie wydawal i mimo, ze ja wszedzie wciska, nie wszedzie ja chca! Amen Odpowiedz Link Zgłoś
wanilijka Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 12:46 Teraz po ocenach jurorów Urbańska powinna się żalić na zaniżoną punktację i na pana od proszku, który zdobył więcej punktów :/. Niby to zabawa za pieniądze, może i N. Urbańskiej nie powinno być w tym programie, ale z drugiej strony nie podobają mi się takie gorzkie żale jakie uczynił Chajzer. Muszce kibicuję - zaskoczyła mnie bardzo pozytywnie, może śpiewać nie umie, ale umie się bawić i radzi sobie z tańczeniem. Mam nadzieję, że dojdzie do finału! Odpowiedz Link Zgłoś
kaska123 Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 14:27 A mi sie podobalo jak Wodecki odpowiedzial Musze (ktora narzekala, jaka to ona bidulka, miala takie kompleksy, nigdy nie tanczyla, nie umiala, nie wiedziala..., a dopiero teraz poczucia rytmu nabyla), ze z poczuciem rytmu czlowiek sie rodzi, a nie nabywa. Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 14:37 smiesznie wyszlo z ta punktacja dla Urbanskiej. wg mnie sedziowie powinni oceniac Natasze i Jana na tyle na ile ich taniech wyglada, czyli na 40 dychy;-) a i tak publika wysyla smsy i to ma glos decydujacy. po co takie szopki jak kazdy widzi, ze Natasza zwinna i oblatana w tej sztuce tanecznej:) w tej parze to trudno rozpoznac kto jest uczniem:D zy Skrzynecka i Gasowski MUSZA prowadzic te glupie pogaduszki miedzy soba, normalnie wstyd tego sluchac.. czy zwrocil ktos uwage na to jak Weronika Rosati stala kolo Skrzyneckiej, jaka ta druga wydala sie hmm... wielka? moze i Rosati zrobila sie okraglejsza, ale wg mnie wcale zle nie wyglada, ani tez nie wydaje mi sie brzydsza(a takie byly opinie po pierwszym odcinku). Tak jak wczesniej napisalam, nawet Weronika ogolnie zrobila na mnie dobre wrazenie:) zastanawiam sie czemu kiedys uwazalam Anne Glogowska za fajna dziewczyne? jest bardzo irytujaca.. za to Wodecki jakis taki sympatyczniejszy mi sie wydaje;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 14:41 o zesz, w zasadzie chcialam napisac o Zigim:DD powiedzial wprost co mysli on i pewnie reszta:-) przynajmniej nie gadaja po katach tylko otwarcie, pewnie Natasza to juz czytala badz ktos jej przekazal. czekalam az Zigi pojdzie "na dywanik" u Skrzyneckiej czy gasa i bedzie sie tlumaczyl, ze on mial cos innego na mysli a pan redaktor napisal cos innego:D ale nie.. tematu nie poruszono.za to Nataszy ucieto punktow heh no i jury slodzilo Zygmuntowi az do bolu Odpowiedz Link Zgłoś
aguszak Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 15:13 A co takiego Zygmunt Ch. powiedział? W kulisach TzG? Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 15:49 nie nie w Kulisach;-) w gazecie Fakt, tu streszczenie: www.pudelek.pl/artykul/19654/nie_chca_urbanskiej_w_tancu_z_gwiazdami/ Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 15:49 w Kulisach to pewnie by sie bali go o to zapytac:D Odpowiedz Link Zgłoś
do_es Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 15.09.09, 09:09 o,ja cię :o: ...to aż tak daleko zaszło...no, może mają rację...będzie bunt albo strajk ;) a mnie się podobał Radzio w rumbie :P i chociaż kibicuję czarnemu (Łukaszowi) ,to ma on w tej edycji pecha ,że tańczy z Igą...no, nie.. ona jest sympatyczna ( i ta łzawa historia z ojcem) ,a może ja nic nie wiem o jej karierze modelki na tzw zachodzie , ale dla mnie modelką , która robi karierę na zachodzie jest np Ania Rubik ( nie wiem ,czy dobrze zapamiętałam jej nazwisko)...podejrzewam ,że kariera Igi jest tą raczej z klubów nocnych ;)...no,można jej współczuć losu ,ale to jest TzG( a w tej edycji są gwiazdy) Odpowiedz Link Zgłoś
barozra Re: Taniec z gwiazdami X - part 2 14.09.09, 16:46 mallina napisała: > o zesz, w zasadzie chcialam napisac o Zigim:DD > powiedzial wprost co mysli on i pewnie reszta:-) > przynajmniej nie gadaja po katach tylko otwarcie... absolutnie sie zgadzam! tez uwazam, ze wyrazil opinie nie tylko swoja. Paradoksalnie, moze jemu bylo wlasnie najlatwiej ja wyrazic, bo wg. mnie uchodzi za dzentelmen'a i lagodna osobe, wyrozumiala, jest tez w wieku duzo bardziej zaawansowanym niz Urbanska, wiec jakos mu uchodzi powiedzenie tego co pwoiedzial. Czy ktos sobie wyobraza te sama opinie w wykonaniu Muchy?! Zaraz bysmy mieli powtorke z rozrywki Steczkowska kontra Doda z "tanca na lodzie". Odpowiedz Link Zgłoś
11anna11 Niech wyleci Głogowska, plizz! 16.09.09, 10:48 Nie dość, że w poprzedniej edycji ją holowali przez kilka odcinków, choc tańczyła z drewnem i zastanawiałam się, kto w ogóle głosował na tę parę, jeśli w ogóle, bo gołym okiem widać było że facet pojęcia o tańcu nie miał... Teraz znowu! Po pierwszym odcinku para Głogowska- Zelt była na przed/ostatnim miejscu i nagle cudowna odmiana! Znów bedą ją holować, żeby trochę kasy z tefaenu wyciągnęła po znajomości. A irytująca jest okropnie, jak te zęby ciągle suszy, no i prosta jak drut! Odpowiedz Link Zgłoś
wanilijka Re: Niech wyleci Głogowska, plizz! 16.09.09, 11:55 swoją drogą właśnie - niektórzy tancerze robią sobie przerwy w 'Tańcu' i nie występują w każdym odcinku... Ale nie, Olszewski, Głogowska - od kilku edycji niezmiennie :/. Głogowska to już do mdłości. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: Niech wyleci Głogowska, plizz! 16.09.09, 12:51 Nie przesadzaj; Olszewski tańczy dopiero od 7 edycji, a Głogowska też miała przerwę - nie tańczyła w 4, 5, 6 i 9 edycji. Odpowiedz Link Zgłoś