Dodaj do ulubionych

Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internautów!

IP: *.dialup.medianet.pl 07.01.04, 21:07
Jestem właśnie po lekturze linków o zaszczytnym tytule World Idol. To strrrrrraszny obraz
WASZEJ nędzy duchowej, poznawczej intelektualnej... każdej! Ktokolwiek się wychyli z zaścianka
WASZYCH ojców i matek, ich małych norm i egzystencji to jest ... cham, prostak i do bani.
Jesteście mali nieuświadomioną małością dziedziczną. Dziękuje Kubie W. że zo pokazał. Nie wiem
czy taki miał plan ale ... wypalił.
Smutne!
Bycie kolorowym to Pierwszy Polski Grzech!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: galina Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.04, 21:27
      ale co pokazal kuba w. bo ja tez chcialabym mu podziekowac a cos nie jarze.
      pozdrawiam
      • Gość: gość Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: 5.2.* / *.chello.pl 07.01.04, 22:00
        Pokazał to, co pokazują podpici menele pod knajpą tyle, że na międzynarodowym
        forum publicznym. Wiesz już?
        • Gość: galina Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.walbrzych.dialog.net.pl 07.01.04, 22:23
          daj linka do tego forum gluptasku, poczytam to sie dowiem.
    • Gość: telewidzka Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.01.04, 22:51
      jak cham to cham. kasiu pokazalas tutaj jak jestes beznadziejna z tym chamskim
      okresleniem "polaczkowatosc", z obrazaniem naszych ojcow i matek i uznawanie
      bycia kolorowym za grzech. dla murzyna to ty jestes kolorowa:)) i nie mieszaj
      mi tu do tych twoich glupot stolicy!!!
    • mahoney Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut 08.01.04, 00:19
      zgadzam sie z kasia , ludzi denerwuje to ze byl kolorowy , nie taki jak inni
      • Gość: A Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.crowley.pl 08.01.04, 00:29
        Mylisz się. Ludzi denerwuje, że zachował się jak zwykły cham. Pokazał swoją
        zarozumiałość i zadufanie w sobie (nie wiadomo z jakiego powodu, bo
        inteligencją to on nie grzeszy).
    • Gość: dezerter Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 01:20
      hujowe to były kolory, a ojców i matki w Polsce szanujemy, przynajmniej
      niektórzy
    • Gość: dezerter Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 01:22
      hooyove to były kolory, a ojców i matki my w Polsce szanujemy w całej naszej
      polaczkowatości, tego właśnie uczę moje dzieci
      • Gość: mahoney Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: 217.153.143.* 08.01.04, 01:44
        a ja uwazam ze nie ma sensu szanowac czy tez raczej chwalic czegos co jest do
        dupy , i nie mowie tu ze nasi starzy sa do dupy , nie , mowie ze pewne ich
        zachowania , styl zycia , mnogosc kompleksow jest do dupy , tego nie chwale
        • Gość: mahoney Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: 217.153.143.* 08.01.04, 01:46
          poza tym sory ale szacunku sie nie powinno uczyc , bo tego sie nie da zrobic ,
          szacunek sie zdobywa , kazdy go musi zdobyc , niewazne czy jest kogos matka ,
          ojcem czy wychowawczynia z technikum , szacunku nikt nie dostaje z urzedu
          • Gość: dezerter Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 01:57
            to właśnie mądzry ludzie nazywają nauczaniem
          • Gość: dezerter Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.01.04, 02:02
            jeśli będziesz Mahoney ojcem, choćby tylko jeden rok to już zrozumiesz, że
            stwarzając swojemu bezbronnemu i bezradnemu dziecku warunki do przeżycia i
            rozwoju już zasługujesz na szacunek, urzędy są do tego niepotrzebne
    • tropicielka a ten ze Stanów? 08.01.04, 08:59
      A ten ze Stanów? wg mnie on był durny i miał cholernie wysokie mniemanie o
      sobie! Wojewódzki dopasował się do poziomu towarzystwa. Zreszta ci ludzie na
      wet poczucia humoru nie mieli: (patrz zlepek najgorszych wykonań )
    • Gość: sara Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut IP: *.neonet.gliwice.pl / *.neonet.gliwice.pl 08.01.04, 10:18
      Wojewódzki bardzo mi się podobał, ale Twój post niekoniecznie.

Dlaczego obrażasz ludzi - no i właśnie kogo? Piszesz "Wasza, Waszych itd"
      A Ty przepraszam, nie Polka? Nie internautka? Hipokrytka?
      • Gość: 3x ??? IP: 62.233.183.* 08.01.04, 11:23
        Autorka watku przedstawia swoje WLASNE opinie na temat grupy ludzi o roznych
        pogladach. Juz sam fakt, ze uogolnia nasze stanowiska swiadczy o tym, ze jest
        osoba ograniczona. Co prawda ze STOLYCY kraju, ale zadupia Europy. Jak widac
        nie ma sie czym chwalic. Polaczkowatosc wychodzi wlasnie przy takich
        kanaliowatych komentarzach i braku zdolnosci do odniesienia sie do programu
        Idol jako calosci beznadziejnego szol. Wojewodzki sie do tego poziomu
        dostosowal, a w moim przekonaniu chamowaci byli dwaj jurorzy z USA i GB.
        Chcialabym tez wiedziec jakie wyniki Idola by byly, gdyby Wojewodzkiego tam nie
        bylo. On wywrocil sposob oceny ,,idoli''. Nie widzialam calosci komentarzy
        wszystkich jurorow, ale mam wrazenie, ze bez Wojewodzkiego i jego mocnych
        komentarzy na temat juz prawie wylansowanych idoli z USA i GB, Norweg nie
        mialby szans.
        Baw sie dobrze Polaczku w tej swojej STOLYCY.
        • Gość: bb Re: ??? IP: *.rene.com.pl 08.01.04, 13:10
          Ludzie, na temat udziału Wojewódzkiego w Word Idolu zostało tu już napisane
          tyle wątków, że nic nowego chyba się nie wniesie. Po co odpowiadać na jakiś
          zaczepny, niezbyt przemyślany i bezsensowny wątek pani ze Stolycy? Zignorować.
          • moniq_c Re: ??? 08.01.04, 13:19
            Gość portalu: bb napisał(a):

> Ludzie, na temat udziału Wojewódzkiego w Word Idolu zostało tu już napisane
            > tyle wątków, że nic nowego chyba się nie wniesie. Po co odpowiadać na jakiś
            > zaczepny, niezbyt przemyślany i bezsensowny wątek pani ze Stolycy? Zignorować.

wielkie brawa!!!! popieram
            M.
            • Gość: seter Was trzeba pomijac!!! IP: 193.108.206.* 09.01.04, 14:41
              Bo boicie sie sadow pod prad!!!
    • aguszak Re: Wojewódzki demaskuje polaczkowatość internaut 09.01.04, 17:01
      Przyganiał kocioł garnkowi...
      Twoja natomiast "polaczkowatość" - cokolwiek by to miało znaczyć - objawia się
      w uogólnianiu sądów... brrrr... nie cierpię uogólnień i łatwych sądów!
      Twoje wypowiedzi świadczą o Tobie - pamiętaj o tym na przyszłość ;-/
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka