Gość: jaxa IP: 217.11.133.* 02.03.04, 13:24 dzisiaj, we wtorek zmieniono ramówkę - nie zapomnijcie! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emilly_soerenson Re: SOPRANO !!! 03.03.04, 08:11 Przepięknie zalatwil Tony rudego gnojka. Zbieralo sie niestety...Akcja z koparka i glowa rewelacyjna Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: SOPRANO !!! 03.03.04, 09:06 oj, bardzo naturalistyczne sceny ale Ralfiemu zbierało się, jakby tego nie zrobił Tony, to dorwałby go Pauli za mamusię Odpowiedz Link Zgłoś
cactus Re: SOPRANO !!! 03.03.04, 13:53 lahliq napisała: > A nie za żonę? za żone tez ale ... zapomniałem imienia natomiast mamusia jak nabardziej Pauliego a on to w ogóle ma zonę ? bo z całej bandy to chyba najbardziej odrażający typ Ralphiego nie licze bo o zmarłych źle sie nie mówi :)) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Cactus! 03.03.04, 14:00 ten odcinek powtórze sobie dopiero. Ja ogladałam to na HBO i najbaradziej wbił mi sie w pamięć peiprz(-yk)na tyłku żony Sacksa (?)?. Ale po całym watku i telefon do matki mi sie zajarzył. ;) Niemniej Ralphi zasłuzył na smierć trzy razy. Za: Soprano Matrix Memento ;))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Cactus! 03.03.04, 17:00 lahliq napisała: > > Niemniej Ralphi zasłuzył na smierć trzy razy. Za: > Soprano > Matrix > Memento > o tej pięknej klaczy nie wspominając!!!!ak mógł łajza podpalić stajnię????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: SOPRANO !!! IP: 217.11.133.* 03.03.04, 10:05 Od dawna życzyłem gadowi "wszystkiego najlepszego". Z telefonem do matki Pauliego przegiął tak że ktoś musiał mu zrobić ryziu-ryziu. A tu proszę dostało mu się za konia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: QLB Re: SOPRANO !!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.03.04, 10:16 Niezly byl tez stary Soprano i jego udawanie demencji - tylko boje sie, ze za jakis czas moze sie okazac, ze on wcale nie udaje :-) No i czy Tonyemu psycha nie siadzie po tym co zrobil... Czy on juz kogos wczesniej zalatwil wlasnymi lapami bo nie wiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: SOPRANO !!! IP: 217.11.133.* 03.03.04, 11:04 Załatwił (darz bór, nie pamiętam imienia - facet, co go kręgosłup bolał, a potem się okazało, że nosił mikrofoniki z kabelkiem do FBI), ale sprawa była dużo czystsza - na łajbie kilka gram ołowiu i chlup do wody. Żeby własną garścią kogoś tak zdemolować, jak Ralfiego - to chyba nie... Chris ma urozmaicenie - ostatnio to szwagra Toniego ćwiartował w wędliniarni, teraz toporkiem w łazience. Scena z peruką - extra-błeee. Odpowiedz Link Zgłoś
man_x Re: SOPRANO !!! 25.03.04, 17:16 Gość portalu: jaxa napisał(a): > (darz bór, nie pamiętam imienia - facet, co go kręgosłup bolał, a > potem się okazało, że nosił mikrofoniki z kabelkiem do FBI) To był "Pussy" :-D Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: SOPRANO !!! 03.03.04, 10:17 Kurcze, ogladałam na HBO i pomieszało mi się z pieprzykiem żony... Ale już przypominam sobie i telefon... A Ralphi to zawsze świnia była - nawet w Matriksie i Memento. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Ramówka 03.03.04, 09:28 Jak zrobiono nam ciciubabkę. W dodatku tv godz. 21:55 a TVN puściło o 22:00. :) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala kuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr.........aaaaaaaaa 03.03.04, 10:26 ...mać zapomniałem!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: kuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr.........aaaaaaaaa 03.03.04, 10:51 johnny_tomala napisał: > ...mać zapomniałem!!!!!!! zawsze pozostaje Ci jeszcze polowanie na powtórkę..... Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: kuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr.........aaaaaaaaa 03.03.04, 11:02 wiem, dlatego też załamałem sie tylko troszkę a nie całkowicie. muszę przwetrować program tv. powótrka zdaje się leci jakoś koło weekendu w nocy czyż nie? Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: kuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr.........aaaaaaaaa 03.03.04, 11:04 Powtórka zaczyna sie po północy, bez podania szczegółów. Albo nastawiasz wideo na 6h, albo czekasz... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_tomala Re: kuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr.........aaaaaaaaa 03.03.04, 11:16 fenkjuwerymacz, znajdę nastawię bo czekać nie będę ! Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Re: kuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrrrr.........aaaaaaaaa 03.03.04, 11:33 jAK BĘDZIESZ MIAŁ SZCZĘŚĆIE TO MOŻE I NA ZE TRZY dRZYZGI TRAFISZ... Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c powtórka 03.03.04, 12:48 johnny_tomala napisał: > wiem, dlatego też załamałem sie tylko troszkę a nie całkowicie. muszę > przwetrować program tv. powótrka zdaje się leci jakoś koło weekendu w nocy czyż nie? i owszem - zazwyczaj bywało w piątki około północy - ale jak to będzie teraz to tego nawet najstarsi górale nie wiedzą....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa 2. SOPRANO !!! IP: 217.11.133.* 09.03.04, 12:42 Wyciągam wątek na wierzch, bo znowu mamy wtorek i Soprano o 22.oo Trzeba pamiętać, bo TVN nie daje powtórek, a po "tajemniczym zniknięciu" Ralfiego może się nieźle zadymić. Trzeba patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
lahliq Streszczenie 09.03.04, 12:59 O ile nie pomylą odcinków to dziś pojawi się Furio. ;) A jesli pomyla odcinki to ponownie Rallphi. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: Streszczenie IP: 217.11.133.* 09.03.04, 13:01 jeśli pojawi się Ralfi, to będzie wiało grozą ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: Streszczenie 09.03.04, 14:12 lahliq napisała: > A jesli pomyla odcinki to ponownie Rallphi. ;) ale wtedy byłby czad !!!!!!!!! ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
emilly_soerenson Re: SOPRANO !!! 09.03.04, 15:20 Juz niedługo koniec serii a w USA premiera nowej. Odnośnie Tonny'ego. Pod koniec obecnej serii nadawanej w TVN czeka go separacja z Karmelą i zadomowienie się w Hotelu. Pozdrawiam wielbicieli The Sopranos Emilly Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan dreptak Re: SOPRANO !!! IP: *.dialup.telenergo.pl 24.03.04, 19:39 kiedy jest powtórka, w piątek czy sobotę ????? proszę pomóżcie bo na www.tvn.pl nic nie piszą Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: SOPRANO !!! 25.03.04, 09:21 Gość portalu: jan dreptak napisał(a): > kiedy jest powtórka, w piątek czy sobotę ????? proszę pomóżcie bo na www.tvn.pl nic nie piszą Ty sobie nawet tak nie żartuj ja czekam jutro na tą powtórkę jak nie wiem co!!! zawsze były w piątki.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan dreptak Re: SOPRANO !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.03.04, 10:02 a tak konkretnie to o której ????? Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: SOPRANO !!! 25.03.04, 14:09 Gość portalu: jan dreptak napisał(a): > a tak konkretnie to o której ????? no tak konkretnie to bywało w piątki około północy... a teraz widzę wszędzie cisza w tym temacie - jak mi nie powtórzą to powybijam!!!!! akurat tego jednego nie obejrzałam..... powtórka musi być!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jaxa Re: SOPRANO !!! IP: 217.11.133.* 26.03.04, 09:55 Na TVN mają program "nic straconego" tam są powtórki. Problem w tym, że zaczyna się po 1.oo i nie ma wyszczególnionych programów jakie i kiedy powtórzą Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: SOPRANO !!! 26.03.04, 10:17 Gość portalu: jaxa napisał(a): > Na TVN mają program "nic straconego" tam są powtórki. Problem w tym, że zaczyna się po 1.oo i nie ma wyszczególnionych programów jakie i kiedy powtórzą problem w tym że tu są tylko powtórki Drzyzgi, Kuronia i tych wszystkich śpiewających nieszczęść z jakichś eliminacji - normalnych programów nie ma... Ja chcę legalną powtórkę Sopranosów!!!!!!! domagam się nawet bym rzekła!!! ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jan dreptak Re: SOPRANO !!! IP: *.dialup.telenergo.pl 27.03.04, 10:42 no i co ???? śmigło!!!! mam ma kaseci ze trzy drzyzgi i dwóch kuroniów ale ani widu ani słychu soprano, raz przegapiłem i akurat wtedy nie ma powtórki Odpowiedz Link Zgłoś
moniq_c Re: SOPRANO !!! 29.03.04, 12:33 Gość portalu: jan dreptak napisał(a): > no i co ???? śmigło!!!! > mam ma kaseci ze trzy drzyzgi i dwóch kuroniów ale ani widu ani słychu soprano, raz przegapiłem i akurat wtedy nie ma powtórki witaj w klubie!!!!!!! niestety spotkało mnie to samo nieszczęście.... to chamstwo ze strony TVN!!!!!!!! mogli powtórzyć kiedykolwiek skoro z piątku sie rozmyślili - a oni nie dali tego w ogóle!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś