Gość: Jeff IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.03.04, 17:14 Czy mi sie zdaje czy nie, ale Szczuka cos dzis mowi wyrazniej... i ogolnie troche lepiej wyglada i jakby troche ciekawiej prowadzi dzisiejsze wydanie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dafni Re: Dzisiejsza Szczuka 05.03.04, 17:25 Dla mnie Szczuka jest ewidentnie najsłabszym ogniwem. Uwielbiam jak opowiada na jedynce o książkach, ale ten teleturniej to jakaś pomyłka. Odpowiedz Link Zgłoś
bm_ka Re: Dzisiejsza Szczuka 05.03.04, 17:39 'Zachęcona' wpisami na forum telewizja po raz pierwszy ogladam tę kobietę w 'najsłabszym ogniwie'.. chryste! brak mi słów, mam wrażenie ze to jakis koszmar.Ktoś z graczy powinien ja wskazac jako najsłabsze ogniwo, niech robi to co robi dobrze i wraca do książek!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Boy Re: Dzisiejsza Szczuka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.03.04, 17:46 Nie ogladalem tego teleturnieju w innej wersji jezykowej, wiec nie wiem na kim wzoruje sie ta sepleniaca baba, ale wysmiewanie sie z czyjegos ubioru (co dzis robila ta kretynka) to zwykle chamstwo. W ogole formula tego programu to pomylka, te uzasadnienia dlaczego wyrzucilo sie tego a nie innego, a potem glupi komentarz babiszona na temat braku odpowiedzi na jakies pytanie... porazka! Czy naprawde teleturniej musi sie przeradzac w dosrywanie a la Wojewodzki? A przepraszam, Wojewodzki dosrywa z wieksza klasa i doza humoru. Odpowiedz Link Zgłoś