Dodaj do ulubionych

Symbol zlego smaku w telewizji

• Gość: zbigol Ballada o lekkim....... IP: 5.2.* / *.chello.pl 31.03.04, 21:45
      wyprzedza w drodze do DNA całą resztę o lata świetlne....
    • Gość: Ja Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.jambolnet.com / 193.68.15.* 31.03.04, 21:56
      Rodzinne klany, np. Mlynarska z "tych" Mlynarskich, Dowbor i syn, Loska
      i Torbicka, poza tym blond pani z wada "r".
    • Gość: bbking Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.03.04, 23:28
      Długo by wymieniać, znacznie trudniej znaleźć te w dobrym guście.
      • kalor_god Re: Symbol zlego smaku w telewizji 01.04.04, 01:19
        ja wrzuce swoje do ogrodka mlynarskiej i dowbora m.

ale i tak widze, ze juz dawno sie wysforowali i ani chybi zwycieza ;)
        • Gość: marlenx Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.ipt.aol.com 01.04.04, 05:10
          Miejsce 1: Wisniewski M.(nie ma slow na tego padalca..)
          Miejsce 2: Lepper A. (jak dojdzie do wladzy to masakra..)
          Miejsce 3: Dowbor M. (lepiej niech redaguje teksty, gdzies za szafa...)
          • Gość: Boni Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 81.210.25.* 01.04.04, 06:40
            Zgadzam się z tymi, którzy uważają za symbol złego smaku w telewizji programy
            typu bigbradera , baru i teleturniejów w TVN.
          • Gość: Robak Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.acn.pl 01.04.04, 13:10
            Jeśli chodzi o mnie to miejsca są następujące:
            1) kolejne (naciągane niemilosiernie) odcinki Klanu - błagam!! rywlizujecie z
            Modą na Sukces?
            2) Magda Stużyńska - tak słodzi że można dostać cukrzycy!!!
            3) beznadziejne amerykańskie filmy w dodatku mocno przykurzone. Czy ambitne
            kino europejskie w ogóle do Was nie trafia?
            4) Stefan Moller - ten Szwabik z M jak miłość - czy już nie macie komu
            przyznawać nagród?
            Zmiłujcie się nad nami biednymi oglądaczami - długo jeszcze chcecie nas
            ogłupiać?
    • Gość: doral2 Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: 213.241.35.* 01.04.04, 08:29
      Symbolem złego smaku w telewizji sa ci, ktorzy ogladaja te steki bzdur. To dla
      nich produkuje sie niezliczone ilosci idiotycznych teleturniejow, bigbraderow,
      ballad lekko erotycznych, barow, goracych krzesel i zakupuje argentynskie
      seriale o 5 milionach odcinkow. TVN przoduje w tej radosnej tworczosci. I ktos
      to przeciez oglada...
      • Gość: SM "Ballada..." jest bardzo dobrym reportazem... IP: *.udn.pl 01.04.04, 08:43
    • Gość: Schubi Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.dsl.lsan03.pacbell.net 01.04.04, 09:14
      Taka jest ta nasza telewizja gowniana za przeproszeniem ze sie w glowie nie
      miescie. Jakby tak grzechy wymieniac to by sie kazdemu dostalo, ale glownie
      redaktorom programowym.
    • Gość: dolby2 Wiśniewski! Cóż to za ordynarna ciota! IP: 212.244.252.* 01.04.04, 10:13
      Dalej: Młynarska. Nie mogę patrzeć na tą krzywą mordę. Dowbor z synkiem - za
      bezczelność (a trzeba pamiętać,że to wybranka Urbana!!), Pieńkowska, bo
      zachowuje się jak rycząca czterdziestka (a czemu się niby dziwić?) i za
      komentarze podczas agresji na Irak ("ale oni mają Scudy!!"), Kraśko - za głupie
      miny, słowotok i bezsensowną gestykulację, wreszcie Wojciechowski, regularny
      przygłup.
      • Gość: holo Re: Wiśniewski! Cóż to za ordynarna ciota! IP: *.szpital-bielany.torun.pl 01.04.04, 11:04
        Programy "Pod napięciem" itp-ten glodny krwi i ludzkiego nieszczęścia
        dziennikarz biegający między ludżmi i podjudzający,te zbliżenia płaczących matek
    • Gość: RobRoy Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.rdc.pl / *.rdc.pl 01.04.04, 10:25
      Michał Wiśniewski-Jestem jaki jestem! Nawet rozmowe z Pęczakiem potrafił
      spieprzyć.Po ostatnich notowaniach Samoobrony Wiśniewski chyba będzie nowym
      ministrem kultury...
    • Gość: memeuve Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 10:49
      Monika Richardson w "Europa da się lubić"
      • Gość: dioda Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.acn.waw.pl 03.04.04, 17:24
        ...TAK!
    • Gość: Krytyk CI SAMI AKTORZY W RÓŻNYCH SERIALACH...TO PLAGA! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 10:58
      Uważam że szanujący się aktor nie powinien grać w kilku serialach na raz i do
      tego emitowanych jednocześnie. Rozumiem- aktorzy chcą z czegoś żyć a etykietka
      pseudogwiazdy utrudnia życie (pseudogwiazdy ponieważ jestem przeciwnikiem tego
      typu klasyfikacji). Tak więc poruszając się pomiędzy kanalami nie wiemy czy to
      kolejny odcinek serialu czy też jakiś zupełnie nowy. Pozdrawiam.
      • coffee1 fenomen Agaty Mlynarskiej 05.04.04, 13:31
        Tez nie przepadam za ta pania. Wkurza mnie jej glos, wyglad i w ogole
        caloksztalt.
        Chyba to wlasnie jej nazwisko pojawilo sie najczesciej na liscie wszystkich
        najbardziej nielubianych prezenterow.
        Skoro budzi takie negatywne emocje u telewidzow, to po co ja w TV trzymac?
        Obniza tylko ogladalnosc.
        Chyba ze to na przyklad sabotaz TVN. Widz widzi w TVP pania Agate i natychmiast
        zmienia kanal na taki na przyklad TVN???
    • wkretak Re: Symbol zlego smaku w telewizji 01.04.04, 11:32
      Młynarska, Dowborowie i Martyna Wojciechowska. Reszta bez komentarza.
    • Gość: kkkkkkkkkkk młynarska!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 12:30
      juz mna trzesie jak sobie pomysle!
      • kinka1 Ten od "śpiewających fortepianów" 01.04.04, 12:53
        • Gość: Miet Po co to g ó w no oglądać?? IP: *.chello.pl 01.04.04, 13:05
          ja bojkotuje całą telewizje.

P.s. Nie licząc TVN 24, Polsatu Sport i Discovery.
          • Gość: Zuza Re: Po co to g ó w no oglądać?? IP: *.acn.pl 01.04.04, 13:21
            Zgadzam sie z powyższą opinią. Od siebie dodam tylko, że jedno co nigdy mi się
            nie znudzi to kabaretony z udziałem Smolenia i Laskowika. A jedyny człowiek
            jakiego z przyjemnością oglądam w telewizji to Piotr Bałtroczyk - facet
            niesamowity!
      • Gość: ... [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.04.04, 20:17
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • Gość: xfoam Re: młynarska!!!!!!!!! IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 05.04.04, 01:09
        a myslałem że NIna, ale chyba jednak Agata
      • Gość: xfoam Re: młynarska!!!!!!!!! IP: *.mgt.pl / *.mgt.pl 05.04.04, 01:11
        a jak sobie pomyśle to jednak program 2 i jego bęc wuja w czoło i jest wesoło -
        młynarska, terntiew, kabaret z wrocka, występny z poznania, z wegrowa i inne, i
        oczywiście kwartet egzotyczny
    • Gość: Silent Bob Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 13:25
      Po pierwsze Cejrowski, zawsze uważałem go za kompletnego buca i oszołoma, te
      dziennikarzyny z TVN porwane i przetrzymywane przez okrutnych irackich
      bandytów, dzięki którym w końcy trochę grosza łyknęli, choć już słyszeli "szum
      skrzydeł Azraela"...
      • Gość: Silent Bob Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 13:37
        ...a po drugie jest taki "redaktor" w TVP, który był bardzo "bezstronny"
        prowadząc debaty przed referendum akcesyjnym i nie pozwalał czasem dojść do
        słowa przeciwnikom akcesji...nie pomnę nazwiska w tej chwili...
        • Gość: Silent Bob Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.plock.sdi.tpnet.pl 01.04.04, 16:24
          ..po trzecie...w jakiejś zachodniej telewizji jest program
          Jerry Springer Show, w którym jacyś debile piorą przed kamerami
          i publicznością swoje brudy, ale do tego stopnia, że muszą ich
          pilnować jacyś ochroniarze, bo by sobie do gardeł
          skoczyli...obawiam się, że takie "cóś" może się pojawić w naszej
          telewizji, a szlaki przecierają kmiotek Wojewódzki i cała ta
          Drzyzga...
          Poza konkurencją jest w ogóle Wiśniewski(nie rozumiem jak
          ktokolwiek może przyjąć zaproszenie tego jełopa do programu), że
          o wszelkich reality-shows nie wspomnę...
          Pozdrawiam...
    • justyna.guzowska Re: Symbol zlego smaku w telewizji 01.04.04, 13:55
      a ja lubie magde molek tvp1
      jako jedyna nie jest nadeta i nie puszy sie przed kamera
      a poza tym wyglada na bardzo sypmatyczna osobe
      nienawidze za to macka dowbora - masakra
      i mody na sukces - moja babcia to oglada!!!
      • Gość: QBU Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.pwr.wroc.pl / *.am.wroc.pl 03.04.04, 19:30
        Zgadza się !!!!
        Madzia Mołek jest super.
        Jest to jedyna osoba w telewizji ktora moge ogladac bez konca
    • Gość: Jerzy Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.star.net.pl / *.star.net.pl 01.04.04, 14:04
      Ludzie czy wy nie rozumiecie że to jest kolejna prowokacja Michnika i jego bandy
    • kustosz.m Re: telewizja to obciach 01.04.04, 14:46
      wiec
      odbiorniki na smietniki
      • pozeracz Re: telewizja to obciach 01.04.04, 15:57
        zdecydowanie cały polsat
    • Gość: kgs Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.olsztyn.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 16:04
      na szczęście jest taki ładny guziczek do gaszenia telewizora
    • Gość: mircyk TVP jest symbolem samym w sobie, buuuu (chlip) IP: *.kim.pl / 80.50.18.* 01.04.04, 16:54
      chlip
      • Gość: Rafaello Re: Ludzie sami sobie robią pod górkę IP: 62.233.169.* 01.04.04, 17:32
        Bardzo prosta rzecz do wykonania aby tej tandety dalej nie utrzymywać:wynieść
        telewizor do piwnicy i odłączyć kablówkę z czego płyną dwie korzyści materialne:
        1.około 40 zł oszczędności na miesiąc za kablówkę
        2.abonament za tvp nie wiem ile bo nie płacę(a i tak ta tandeta się z czegos
        utrzymuje).Nie licząc korzyści duchowych mniej stresu i świeższy umysł.
        Proponuję i pozdrawiam T(vp)andetę odgldających.
    • Gość: americana Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.04.04, 17:18
      wiśniewski
      prokop
      kamel
      ta z tvp2, no........a z reszta wszystkie baby z dwojki....sa beznadziejne
    • Gość: t Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.proxyplus.cz / *.centertel.pl 01.04.04, 17:23
      Mariusz Mix Kolanko...
      Zespół muzyczny rodem z zakładów karnych grający w 'Jaka to melodia'
      I generalnie telewizje, które kreują na nowe autorytety jakiś przygłupów typu
      Wiśniewski...
    • Gość: kol.3 Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 18:50
      Program "Dla ciebie wszystko" Horror.
      • Gość: zygmunt Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.ppi-sa.com.pl 02.04.04, 20:11
        jaka to melodia - to Qpa
    • Gość: telemelek Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.alfa / *.alfa-system.pl 01.04.04, 19:22
      Dowbor ze swoim dzieckiem
      • Gość: kibic Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.acn.pl 02.04.04, 17:49
        Programy sportowe prowadzone przez panią Dowbor
        spowodowały,że przerzuciłem się na programy
        rolnicze
        • Gość: nowa Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.04.04, 20:34
          Gość portalu: kibic napisał(a):
          Programy sportowe prowadzone przez panią Dowbor spowodowały,że przerzuciłem się
          na programy rolnicze.

Od dawna oglądam tylko rolnicze i prognoże pogody. Te pierwsze są edukacyjne, a
          te drugie rozrywkowe.
      • Gość: krania Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.04.04, 20:50
        Dowbor matka, Dowbor syn, Młynarska ze swoim piszczącym głosikiem i buba
        Fajkowska żeby nie zapomnieć o"super star" Torbickiej. Koszmar cały garnitur do
        wymiany
    • Gość: Patton AKTORZY ,,KLANU",TORBICKA,MLYNARSKA, MOSZ IP: *.proxy.aol.com 01.04.04, 19:41
      roztrzesiona Pienkowska, prymitywnie agresywny egocentryk Durczok, Tadeo Mosz,
      ktory udaje, ze prowadzi program ekonomiczny z Nowego Jorku i dlatego zaprasza
      do kazdego programu super slabego ekonomiste, Murzyna Richarda Mbewe. Ten sam
      Murzyn w kazdym wywiadzie (doprawdy dlaczego w Polsce robi sie z nim wywiady?
      Czarnego nie widzialy Polaczki czy co?) podkresla, ze zycie w Afryce to czysta
      frajda a wiadomosci o glodzie i AIDS to propaganda rasizmu.
    • Gość: rado Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.rene.com.pl / *.rene.com.pl 01.04.04, 19:50
      1)Terentiew 2)Ibisz 3)Młynarska 4)Szaranowicz 5)Dowbor 6)Kamel
    • Gość: Petal Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 01.04.04, 21:03
      Dla mnie symbolem złego smaku i braku klasy w Telewizji jest Agata
      Młynarska.Nie oglądam aż tak dużo tv a już tej osoby unikam.W 90% programów
      jakie widziałam kiedykolwiek z udziałem tej Pani, kobieta ta miała problemy z
      estetycznym , składnym, gramatycznym wypowiadaniem o braku inteligencji i
      refleksu nie wspomnę. NIe wiem jak ta osoba dostała się do TVP ale w castingu
      to chyba nie wygrała.Taka prosta jakaś.Nawet do autorskich programów nie
      potrafi się przygotować (zapytała swojego gościa,specjalista od hormonów,jak
      choroby tarczycy wpływają na męskość bo w końcu, bo w końcu testosteron to
      hormon:).
      Do tej samej kategorii osób jak to się mówi "bez ulepszeń" zaliczam jeszcze
      Ibisza. NIe myślące monstra.
      • Gość: hanka Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.4kroki.net / *.4kroki.pl 02.04.04, 23:11
        Wypisz wymaluj dokładnie moje zdanie!brawo, nie jestem sama.
    • Gość: Meliana Re: Symbol zlego smaku w telewizji IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.04.04, 21:20
      No coz...chyba nie jestem na czasie,trendy,czy jak to sie tam zowie....ostatnio
      wlaczylam telewizornię w pn na "Hamleta" w Wieliczce...:)))jak Was denerwują
      idioci telewizyjni,to moze lepiej popatrzec na cos takiego?polecam,a sama z
      przyjemnoscia spadam do ksiazek,pa!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka