Dodaj do ulubionych

Zygmunt Chajzer i Mango - no nie!

26.03.11, 20:45
Chajzer pojawia się w Czterech Porach Roku, i zawsze gdy go slyszę, kojarzy mi się z pod-denną kampanią Viziru. I budzi mój niesmak. A właśnie przed chwilą, ku memu zdumieniu, zobaczyłam, jak w TVN reklamuje telezakupy mango.pl :-/ Nowy gatunek prezentera - Prostituta Televisiae. Przykre to.
Obserwuj wątek
    • oryginal23 Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 26.03.11, 22:21
      Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
      23.
      • pawel-strzalka Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 27.03.11, 12:03
        Z ust mi to wyjąłeś.
    • 11anna11 Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 26.03.11, 23:04
      To fakt, gościu szmaci się niemożebnie...
    • bursztyn9 Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 27.03.11, 09:37
      mam nadzieję , że to ostatnie jego podrygi w telewizji.Telewizja go wypluje , tak jak Ibisza i jemu podobnych.
      • dona.a Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 27.03.11, 10:52
        bursztyn9 napisała:

> mam nadzieję , że to ostatnie jego podrygi w telewizji.Telewizja go wypluje ,
        > tak jak Ibisza i jemu podobnych.

Myślisz, że Ibisz też przejdzie do Mango, a potem dołączy do niego Cichopek?
        • bursztyn9 Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 27.03.11, 14:50
          do mango pewnie -nie , ale przecież Cichopek to juz gasnąca gwiazda, po aferze z konkursem i darmowymi SMSami. Chajzer juz za to zaplacił.
    • stasiek-milicja-do-ciebie Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 27.03.11, 14:54
      facet spędził na nagraniu kilka godzin, zainkasował okrągła sumkę i tylko idiota, albo jakiś krezus nie skorzystałby z podobnej okazji
      • pawel-strzalka Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 27.03.11, 18:35
        Jasne, tylko przypomnij sobie poprzednie "twarze" Mango i sprawdź jak od tego czasu rozwijają się w swoich macierzystych dziedzinach. Podpowiem, że Chajzera najpewniej dłuuugo nie zobaczymy w innym programie bo będzie się kojarzył z maszynką do siekania cebuli albo fotelem do masowania prostaty.
    • stara_dominikowa Re: Zygmunt Chajzer i Mango - no nie! 28.03.11, 08:58
      a nawet televisiarum :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka