Gość: alinoe IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:35 Wreszcie znamy osobe ktora byla Agnetem , ciekaw jestem kto z Was i od kiedy podejzewal ze Mirek jest agentem i wreszcie czy wg. Was byl lepszym agentem niz Agnieszka z poprzedniej edycji . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ewqa Re: Mamy Agenta ! IP: *.pl 10.03.02, 22:03 Pewnie że był lepszy od Agnieszki! Wi.ęcej psuł i był trudny do odgadnięcia - bo ciapa, niezdara, gapa itd. Podejrzewałam go od 2-3 odcinków, ale tylko droga eliminacji negatywnej - Bartek za oczywisty, Hanka i Dorota nie (bo Agent facet ,wszyscy głosujący na kobiety odpadli),wahałam się też, czy nie Roman Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Mamy Agenta ! A ja myślałem tak sobie... 10.03.02, 22:45 Podejrzewałem, że Mirek albo wygra program albo jest Agentem. Doszłem do takiego wniosku po oglądnięciu czołówki programu, w której prezentowane są sceny z poszczególnymi uczestnikami. Mirek pokazywany był w scenie, w której wszyscy zbliżają się do niego i wznoszą toast, a sam Mirek ma dziwny uśmieszek. W czołówce Mirek miał na sobie garnitur - połączyłem te fakty i stwierdziłem, że to on jest albo agentem albo zwycięzcą, bo przecież z przegranym się nie wznosi toastów. Bardzo zmylił mnie Roman i zapowiedź tvn-u, że wszystkich zaskoczy Agent. Mnie wcale nie zaskoczyłby Mirek-agent, bo to jemu kibicowałem od początku, żeby został jak najdłużej. Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Mamy Agenta ! A ja myślałem tak sobie... 10.03.02, 22:46 Przepraszam za idiotyczny błąd - miało być doszedłem a nie doszłem. Choć czy aby obie formy nie są dopuszczalne? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mar Re: Mamy Agenta ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 23:43 He he ja juz po 2 programie wiedziałem że to Mirek jest agentem. Kto nie wierzy niech sprawdzi: "Agent - wrażenia i komentarze" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: Mamy Agenta ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 07:07 mallina napisał(a): > szkoda ze to juz koniec! -------------- Wielka szkoda że to już koniec, może będzie jeszcze jedna edycja, ale to już nie będzie to samo co 1 i 2 wydanie. Mirka podejrzewałam gdzieś od połowy programu i sprawdziło się. Gratuluję sama sobie intuicji. Gratuluję też jemu, za to że wspaniale zagrał co co miał zrobić. Bartkowi także gratuluję - wygrała osoba najbardziej wszechstronna, mimo że czasami pokazywała swoje fochy. Podobnie było w Ekspedycji gdzie wygrał Daniel - osboba bardzo przemądrzała i wszechwiedząca. Więc to już koniec najbardziej inteligentnego programu typu reality show. Z pozdrawieniami Odpowiedz Link Zgłoś
nowy_agent Re: Mamy Agenta ! 11.03.02, 07:48 Całkiem możliwe, że będzie 2 edycja programu! Proszę się nie martwić, tylko pisać listy do tvn (na ich stronie www.tvn.pl/ są stosowne adresy e- mail. III edycja mogłaby być kręcona latem na jakiejś egzotycznej wyspie. Już widze jedno z zadań - skok ze skalistego wybrzeża do morza....albo oceanu. Pozdrawiam Będzie nowy_agent Odpowiedz Link Zgłoś
mallina Re: Mamy Agenta ! 11.03.02, 16:55 w sumie trzeci nie oznacza ze gorszy!!!! troche balam sie dwojki, bo wiadomo zawsze jest porownanie z poprzednia realizacje podobal mi sie agent1 podobal mi sie agent2 i nawet nie porownywalam..po prostu oba byly dobrze zrobione ekspedycja tez byla w porzadku..ale powiem szczerze- daniel nie wzbudzil mojej sympatii i bylam zla ze wygral, taki cwaniak.. Odpowiedz Link Zgłoś
nocomment Re: Mamy Agenta ! 11.03.02, 17:42 Zanim jeszcze "Agent" pojawił się na antenie do moich rąk trafił folder z danymi uczestników. Przy Mirku był błąd i w miejscu zamieszkania zamiast Limanowej wpisany był Kraków. W tym momencie sobie pomyślałem, że nie zdziwiłbym się gdyby to on był agentem, bo skoro siostra Agnieszki pracuje w TVN (na tej podstawie wybrano ją na agenta) to on z Krakowa pewnie ma coś wspólnego z TVN Południe. Potem dowiedziałem się, że on jednak jest z Limanowej i przestałem go uwzględniać jako agenta (program mnie w tym jeszcze bardziej utwierdził). Podejrzewać zacząłem go dopiero podczas kilku ostatnich odcinków. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milo Re: Mamy Agenta ! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 19:29 A ja się bez bólu przyznaję: dałem się nabrać do samego końca. Przez pierwsze 5 odcinków brałem Mirka za totalnego idiotę- ciamajdę. I chyba tak to miało być. Nawet w finale, gdy Hanka wyciągnęła piórko, byłem 100 % pewny że to Bartek. Szkoda że koniec. Mam nadzieję że za rok znowu tvn pozwoli nam się poekscytować. He, he. A może sam się zgłoszę?! Odpowiedz Link Zgłoś