Dodaj do ulubionych

Mamy Agenta !

IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 20:35
Wreszcie znamy osobe ktora byla Agnetem , ciekaw jestem kto z Was i od kiedy
podejzewal ze Mirek jest agentem i wreszcie czy wg. Was byl lepszym agentem niz
Agnieszka z poprzedniej edycji .
Obserwuj wątek
    • Gość: ewqa Re: Mamy Agenta ! IP: *.pl 10.03.02, 22:03
      Pewnie że był lepszy od Agnieszki! Wi.ęcej psuł i był trudny do odgadnięcia -
      bo ciapa, niezdara, gapa itd.
      Podejrzewałam go od 2-3 odcinków, ale tylko droga eliminacji negatywnej -
      Bartek za oczywisty, Hanka i Dorota nie (bo Agent facet ,wszyscy głosujący na
      kobiety odpadli),wahałam się też, czy nie Roman
    • nowy_agent Re: Mamy Agenta ! A ja myślałem tak sobie... 10.03.02, 22:45
      Podejrzewałem, że Mirek albo wygra program albo jest Agentem. Doszłem do
      takiego wniosku po oglądnięciu czołówki programu, w której prezentowane są
      sceny z poszczególnymi uczestnikami. Mirek pokazywany był w scenie, w której
      wszyscy zbliżają się do niego i wznoszą toast, a sam Mirek ma dziwny uśmieszek.
      W czołówce Mirek miał na sobie garnitur - połączyłem te fakty i stwierdziłem,
      że to on jest albo agentem albo zwycięzcą, bo przecież z przegranym się nie
      wznosi toastów.

Bardzo zmylił mnie Roman i zapowiedź tvn-u, że wszystkich zaskoczy Agent. Mnie
      wcale nie zaskoczyłby Mirek-agent, bo to jemu kibicowałem od początku, żeby
      został jak najdłużej.
      • nowy_agent Re: Mamy Agenta ! A ja myślałem tak sobie... 10.03.02, 22:46
        Przepraszam za idiotyczny błąd - miało być doszedłem a nie doszłem. Choć czy
        aby obie formy nie są dopuszczalne?
    • Gość: mar Re: Mamy Agenta ! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 10.03.02, 23:43
      He he ja juz po 2 programie wiedziałem że to Mirek jest agentem. Kto nie
      wierzy niech sprawdzi: "Agent - wrażenia i komentarze"
    • mallina Re: Mamy Agenta ! 11.03.02, 01:34
      szkoda ze to juz koniec!
      • Gość: Aga Re: Mamy Agenta ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 07:07
        mallina napisał(a):

> szkoda ze to juz koniec!

--------------
        Wielka szkoda że to już koniec, może będzie jeszcze jedna edycja, ale to już nie
        będzie to samo co 1 i 2 wydanie. Mirka podejrzewałam gdzieś od połowy programu i
        sprawdziło się. Gratuluję sama sobie intuicji.
        Gratuluję też jemu, za to że wspaniale zagrał co co miał zrobić. Bartkowi także
        gratuluję - wygrała osoba najbardziej wszechstronna, mimo że czasami pokazywała
        swoje fochy. Podobnie było w Ekspedycji gdzie wygrał Daniel - osboba bardzo
        przemądrzała i wszechwiedząca.
        Więc to już koniec najbardziej inteligentnego programu typu reality show.

Z pozdrawieniami
      • nowy_agent Re: Mamy Agenta ! 11.03.02, 07:48
        Całkiem możliwe, że będzie 2 edycja programu! Proszę się nie martwić, tylko
        pisać listy do tvn (na ich stronie www.tvn.pl/ są stosowne adresy e-
        mail. III edycja mogłaby być kręcona latem na jakiejś egzotycznej wyspie. Już
        widze jedno z zadań - skok ze skalistego wybrzeża do morza....albo oceanu.

Pozdrawiam

Będzie nowy_agent
        • mallina Re: Mamy Agenta ! 11.03.02, 16:55
          w sumie trzeci nie oznacza ze gorszy!!!!
          troche balam sie dwojki, bo wiadomo zawsze jest porownanie z poprzednia
          realizacje

podobal mi sie agent1 podobal mi sie agent2 i nawet nie porownywalam..po prostu
          oba byly dobrze zrobione

ekspedycja tez byla w porzadku..ale powiem szczerze- daniel nie wzbudzil mojej
          sympatii i bylam zla ze wygral, taki cwaniak..
    • nocomment Re: Mamy Agenta ! 11.03.02, 17:42
      Zanim jeszcze "Agent" pojawił się na antenie do moich rąk trafił folder z danymi
      uczestników. Przy Mirku był błąd i w miejscu zamieszkania zamiast Limanowej
      wpisany był Kraków. W tym momencie sobie pomyślałem, że nie zdziwiłbym się gdyby
      to on był agentem, bo skoro siostra Agnieszki pracuje w TVN (na tej podstawie
      wybrano ją na agenta) to on z Krakowa pewnie ma coś wspólnego z TVN Południe.
      Potem dowiedziałem się, że on jednak jest z Limanowej i przestałem go uwzględniać
      jako agenta (program mnie w tym jeszcze bardziej utwierdził). Podejrzewać
      zacząłem go dopiero podczas kilku ostatnich odcinków.
      • Gość: milo Re: Mamy Agenta ! IP: *.radom.cvx.ppp.tpnet.pl 11.03.02, 19:29
        A ja się bez bólu przyznaję: dałem się nabrać do samego końca.
        Przez pierwsze 5 odcinków brałem Mirka za totalnego idiotę- ciamajdę. I chyba
        tak to miało być.
        Nawet w finale, gdy Hanka wyciągnęła piórko, byłem 100 % pewny że to Bartek.

Szkoda że koniec. Mam nadzieję że za rok znowu tvn pozwoli nam się poekscytować.
        He, he.
        A może sam się zgłoszę?!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka