Dodaj do ulubionych

Telewizja cyfrowa - ceny

16.07.12, 15:42
Nie widzę tutaj takiego tematu, dlatego zakładam. Jaką platformę/kablówkę teraz polecicie? Zależy mi bardzo na filmach i na ładnym obrazie. Kupiłam ostatnio nowy telewizor i przydałoby się, żeby go odpowiednio wykorzystać. Piszcie o aktualnych promocjach i ofertach. Proszę ;)
Obserwuj wątek
    • kfiatkoski Re: Telewizja cyfrowa - ceny 17.07.12, 11:34
      Na HD Ci zależy tak? :) Kablówki bym sobie odpuścił, bo jak dla mnie u nich to tylko taki chwyt reklamowy i jeszcze tego na poważnie nie biorą. Platformy poprzeglądaj. Najwięcej HD ma chyba enka. Co do aktualnych cen to nie mam pojęcia. :)
      • mewa000 Re: Telewizja cyfrowa - ceny 17.07.12, 13:14
        Ja mam Telewizję na Kartę. Do tej pory miałam tą zwykłą, wczoraj przełączyłam na ofertę Smart HD. Mi to w zupełności wystarcza. Jest też opcja Telewizji na Kartę HD telewizjanakarte.pl/tnk_hd/
        Za Smart HD płacę 54zł co 3 miesiące, można tez zapłacić np za rok z góry, wtedy cena wynosi 180zł.
        • jankolodziejski Re: Telewizja cyfrowa - ceny 17.07.12, 15:26
          Nawet w najmniejszym pakiecie za 49 zł. masz 27 kanałów HD, więc no raczej mają najlepszą ofertę. Cyfra ma może tyle w najdroższych pakietach, wiec nie ma co przesadzać. :) Poza tym enka dorzuciła ostatnio cztery swoje kanały premium, które mogą spokojnie konkurować z c+ i HBO.
          • kozakiewicz_j Re: Telewizja cyfrowa - ceny 09.08.12, 16:39
            wydaje mi się, że n-ka raz jeszcze proponuje pakiet za 39. podstawowe kanały plus kilka dodatkowych, są dobrą propozycją dla osób, które nie chcą raz, ze płacić duzo, dwa, że nie potrzebują 200 kanałów, a planują tak czy siak wziąć cyfrowa tv.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka