IP: 212.244.142.* 18.03.02, 21:34
Aż mi ręce opadadły, jak oglądałam panią Jandę. Była beznadziejna. Dopiero
ruszyło się po wystąpieniu pana Waltera. A tak w ogóle to uważam, że Wiktora
powinien dostać Pan Tomasz Lis, a nie Pani Pieńkowska. Wiktora powinien też
dostać Pan Tomasz Sekielski. Ewa Drzyzda mówiąc: "Dzięki Edi" miała na mysli
Pana Edwarda Miszczaka. A tak w ogóle to co wy sądzicie na temat tej gali?
Obserwuj wątek
    • Gość: Pooh Re: Wiktory IP: *.chello.pl 18.03.02, 21:52
      Jak co roku towarzystwo wzajemnej adoracji przyznaje sobie nagrody. Mnie
      akurat zamurowaly Superwiktory - co Kapuscinski i Kwasniewska maja wspolnego z
      telewizja??? Za co oni otrzymali te nagrody? Chyba z rozdzielnika - jeszcze
      nie dostali, a wiec w tym roku ich kolej.

O poziomie poczucia humoru Kondrata i Jandy chyba nie ma co wspominac - dno.
      Jak chca prowadzacych na luzie, to powinni zatrudniac Pazure.

A widzowie, rzecz jasna, wybrali Malysza. Osobowosc niesamowicie medialna :)
    • Gość: Pooh Re: Wiktory IP: *.chello.pl 18.03.02, 21:55
      Aha, zapomnialem o moim "ulubiencu" Maxie Kolonko - o co mu chodzilo w tym
      grepsie na temat zdejmowania koszuli (czy czegos w tym rodzaju, w kazdym razie
      mowil, ze sie rozbierze)? Wiem, ze mial byc zabawny i wyluzowany, ale zupelnie
      nie zalapalem sensu jego wypowiedzi.
      • Gość: Sóńce Re: Wiktory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 22:01
        Pewnie chodziło o proces jaki wytoczył Marie Claire, za to że bezprawnie
        wykorzystała jego wizerynek(czyli "boski" tors) w jednym z artykułow.
        Domniemywam tylko, bo nie ogladałam tego show.
        A dobór prowadzących to jak nic kryptoreklama nowej sztuki w Powszechnym "Kto
        się boi Wirginii Wolf". Pasikowski i teatr. O bogowie! Ale dajmy mu szansę.
        pzdr
        • Gość: Pooh Re: Wiktory IP: *.chello.pl 18.03.02, 22:11
          Wspominal cos, ze Gorniak zaspiewa a on zdejmie koszule (ale dokladnie nie
          pamietam, bo jak go slysze, to sie przelaczam w tryb zagluszania).
          • Gość: widz Re: Wiktory IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 10:22
            Kolonko miał na myśli strój, w jakim wystąpi Górniak. Ja ona ma być tak
            skromnie ubrana, to czemu by Max nie mógł zdjąć koszulki?
        • Gość: Gapcio Re: Wiktory IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 22:18
          Ogólnie to należałoby nad tym żałosnym widowiskiem spuścić zasłonę
          milczenia,ale jak zwykle wystąpiło samo piękno czyli Nina,czy ta kobieta
          będzie na wizji zawsze do końca działalności TV.Jedyne nominacje do których
          nie mam zastrzeżeń to pan Gajos i pan Stuhr.
    • Gość: taur Re: Plasterki Górniak Edyty IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 22:13
      :))))))))))) Po prostu doskonałe!!!!!!!!! Jej "topik" się zsuwał, a plasterki
      się pojawiały........ Powoli, powolutku, aż ukazały się widowni w pełnej
      okazałości... Pewnie Edytka się później aż popłakusiała... :P
      • kubasa Re: Plasterki Górniak Edyty 18.03.02, 22:15
        A co miało znaczyć klęknięcie do stóp Joluchny przez M.M Kolonkę? Ciut żenujące
        to było całe.
        • Gość: Ola S. Re: Plasterki Górniak Edyty IP: 212.244.142.* 18.03.02, 22:22
          A co sądzicie o tym, że T.Lis nie dostał żadnego Wiktora. Trochę szkoda...
          A i kto to jest ta Caroline, dla której Kolonko tak się męczył po angielsku?
          • Gość: Ola S. Co z Lisem IP: 212.244.142.* 18.03.02, 22:26
            Gość portalu: Ola S. napisał(a):

> A co sądzicie o tym, że T.Lis nie dostał żadnego Wiktora. Trochę szkoda...
            > A i kto to jest ta Caroline, dla której Kolonko tak się męczył po angielsku?

• Gość: Lena Za co niby Lis miał dostać Wiktora?Nie rozumiem. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.03.02, 12:08
          • Gość: Viki Re: Plasterki Górniak Edyty IP: *.dip.t-dialin.net 19.03.02, 01:43

> A i kto to jest ta Caroline, dla której Kolonko tak się męczył po angielsku?

No nie przesadzaj. To juz zlosliwosc.
    • Gość: lo Re: Wiktory IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 22:55
      Widowisko, jakie było, każdy widział... Ale jedna rzecz naprawdę mnie zdziwiła.
      Wielka gala, stroje wieczorowe, śmietanka towarzyska, a co zakłada na siebie p.
      Edyta Górniak? Dwa paski materiału, a spod tego dolnego wystają majtki. I to
      wcale nie nogawki, a mówiąc prosto z mostu - krok. To się nazywa mieć
      wyczucie...Owszem, ona jest b. zgrabna, ma piękne nogi, ale taki strój nadaje
      się na występ na stadionie.
      • Gość: Adam Re: Wiktory IP: *.hajnowka.sdi.tpnet.pl 18.03.02, 23:11
        Rzeczwiście Edytka mogła znaleźć wdzianko lepsze na ową okazję. Ubrała się
        jakby zaprzecała własnym słwom sprzed lat : "to nie ja byłam Ewą" :) Nie
        oglądałem całej gali, widziałem raczej pierwszą część, Janda była jakaś
        przymulona, co do Kondrata to nie mam zastrzeżeń. O co chodzi z tymi
        plasterkami u Edydty, bo nie miałem okazji obejrzeć w całości jej występu :-)
        • Gość: lo Re: Wiktory IP: *.acn.waw.pl 18.03.02, 23:42
          No właśnie, co z plasterkami? Nie zauważyłam, żeby jej się coś wysunęło...
    • Gość: Michał Ale kochana Agatka nie dostała Wiktora ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 18.03.02, 23:17
      Do teraz siedzi zaryczana na zapleczu !
      Na tym biednym Małyszu politycy wożą się strasznie. A prowadząca para słuchała
      premiera jak świnia grzmotu !
    • Gość: Aga Re: Wiktory IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 07:04
      Relację z Wiktorów oglądałam (chociaż nie non stop) - TVP tak szumnie
      zapowiadała, że będzie to transmisja, a nie była. Już na TVN w Faktach
      powiedzieli, że Wiktora dostała Ewa Drzyzga i Monika Olejnik.
      Wiktorem dla Drzyzgi jestem zaskoczona, ale mile. I na koniec te jej połamane
      obcasy. Było wesoło. Lepsze to było niż żałosne humory Krystyny Jandy.

Zaskoczyły mnie także słowa Jolanty Kwaśniewskiej, że pan premier Belka nie
      wpadł na szatański pomysł opodatkowania ludzi szczęśliwych (jakoś tak to
      brzmiało). Miller chyba nie był z tych słów zadowolony, ale to nie znaczy że
      żona prezydenta musi wyznawać tę samą opcję polityczną co jej mąż. Ale
      powiedziała prawdę.
      I na koniec strój Edyty Górniak (bardzo ciekawy :), a jej piosenka z playbacku
      wykonana była żałośnie.

Pozdrawiam
      • Gość: May Re: Wiktory IP: *.gazeta.pl 19.03.02, 08:09
        Konrad i Janda zdecydowanie lepiej wypadają w innych rolach - musieli im chyba
        dużo zapłacić. A zarty Konrada niespecjalnie na poziomie.
        Małysz - wg słów Jandy "Polak narodów" chyba musi być zmęczony już galami -
        choc trzeba przyznać że wyrobił się ...
        Drzyzga - plus za naturalność
        Górniak - profesjonalizm po Polsku - "będe pozowała na K. Minouge ale nie
        przetestuje cichów plastrem trzymanych bo szkoda na to.."
        Pani prezydentowa utwierdza w przekonaniu że pochodzi z rodziny królewskiej -
        zachowanie i gest tak naturalne jak aktorów z seriali brazyjijskich.
        Premier .....ech szkoda słów..
        • Gość: anna Re: Wiktory IP: *.abo.wanadoo.fr 19.03.02, 10:53
          Gość portalu: May napisał(a):

> Konrad i Janda zdecydowanie lepiej wypadają w innych rolach - musieli im chyba
          > dużo zapłacić. A zarty Konrada niespecjalnie na poziomie.
          > Małysz - wg słów Jandy "Polak narodów" chyba musi być zmęczony już galami -
          > choc trzeba przyznać że wyrobił się ...
          > Drzyzga - plus za naturalność
          > Górniak - profesjonalizm po Polsku - "będe pozowała na K. Minouge ale nie
          > przetestuje cichów plastrem trzymanych bo szkoda na to.."
          > Pani prezydentowa utwierdza w przekonaniu że pochodzi z rodziny królewskiej -
          > zachowanie i gest tak naturalne jak aktorów z seriali brazyjijskich.
          > Premier .....ech szkoda słów..

Ale narod placi abonament i na pewno w tym skladzie bedziemy zmuszeni
          nasze "elyty" jeszcze dlugo dlugo ogladac....

• majaa Re: Wiktory 19.03.02, 08:50
      Tak jak ktoś tu wcześniej słusznie zauważył - towarzystwo wzajemnej adoracji
      stworzyło raczej żenujące widowisko. Pozytywnie oceniam Drzyzgę i Małysza -
      skromni i zwyczajni. Szczególnie żenujący zaś był, moim zdaniem, "występ" Maxia
      Kolonki i Edytki Górniak. Ten pierwszy pozował na showman'a z żałosnym zresztą
      skutkiem, a Edytka trafiła z "kreacją" jak kulą w płot.
    • Gość: zdzisio Re: ach ten Kolonko... IP: 192.168.100.* 19.03.02, 10:52
      Jak on pieknie potrafi się podlizać. Dostał kwiatki i już po sekundzie klęczał
      przed panią prezydentową. Ach czego się nie robi by utrzymać intratna posadkę z
      oceanem. I ten jego angielski, taki wyszukany fonetycznie........
      • Gość: Ola Re: Wiktory IP: *.astercity.net / 10.128.131.* 19.03.02, 11:25
        Słusznie ktoś tu napisał-towarzystwo wzajemnej adoracji wręcza sobie nawzajem
        nagrody.O dziwo, pominęli w tym roku wszędzie nagradzaną i hołubioną Grażynę
        Torbicką.Może się przejadła.Mnie się podobał występ Pieńkowskiej-krótko,zwięźle
        rzeczowo i Małysza-sama skromność.Natomiast a propos strojów-Ubiór Edyty
        Górniak rzeczywiście panienka nie wie gdzie co założyć.Ale prezydentowa też nie
        lepsza.Ta jej krynolina z tym gołym ramieniem i tym wielkim kołnierzem zza
        którego ledwie ją było widać-pogratulować gustu ,a projektantce Rosati
        smaku.Wszystkich jednak przebiła nieśmiertelna Nina T. w boa z piór i
        firanką.Niespecjalnie mi się podobała Janda -jakaś nerwowa i rozedrgana( a tak
        na marginesie widać że świeżo wyliftingowana.
    • Gość: kacha Re: Wiktory IP: 195.117.149.* 19.03.02, 12:23
      Troche złośliwi jesteście.Janda wyglądała po prostu super.Fakt,że zbyt dowcipna
      z nich para / z Kondratem / nie była , ale widziałam gorzej prowadzone
      imprezy.Co do Jolki Fasolki Skwaśniałej nieco i Kapuścińskiego to rzeczywiście
      mają tyle do telewizji co ja do kina.A Jolka z belką też tak ni w pipe ni w oko
      wyskoczyła.No i Górniak żenujący playback i do tego bidulka zapomniała
      szlafroczka założyć.I plasterki jej się od topu odkleiły,taka szkoda !A
      Ninka "O Kulwa" Terentiew wyglądała jak Wielki Ptak z ulicy Sezamkowej.I dupki
      sobie wszyscy pięknie nawzajem lizali.Tylko Drzyzga tak naturalnie z tymi
      obcasami wyszła.Będzie ładna anegdotka.
      • Gość: akacyjna Re: Wiktory IP: *.astercity.net / 10.130.128.* 19.03.02, 21:07
        Gość portalu: kacha napisał(a):

>Terentiew wyglądała jak Wielki Ptak z ulicy Sezamkowej.

Piękne porównanie !!!! :))))
    • Gość: Ginny Re: Wiktory IP: *.net.bialystok.pl 19.03.02, 12:31
      1. Maxio nawet mi sie podobał. Z tymi kwiatami dla Joli K. było całkiem zabawne.
      2. Małyszątko było urocze i jak zwykle skromne.
      3. Drzyzga z obacasem- super.
      4. Górniak i jej strój- to było upiorne.
    • Gość: leon Re: Wiktory IP: *.olawa.sdi.tpnet.pl 19.03.02, 12:56
      Zwróciliście uwagę, że mamy w Polsce tylko dwie stacje telewizyjne(za
      przeproszeniem publiczna iTVN)z pośrod,których można wybierać laureatóaw
      Wiktora.Całe ,,widowisko''żenujące.
      • Gość: BB Wiktory IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 21:02
        WIKTORY NIESTETY PARSZYWIEJA... Ogolne wrazenie niestety smutne. Bawia sie w
        konkursy ludzie, ktorzy juz zapomnieli czym jest dobra telewizja. Statuetke dla
        Millera i Kwasniewskiej uwazam za pomylke. Niedlugo dostanie ja najczesciej
        pokazywany w telewizji lekarz albo rolnik.
        Osobowosc telewizyjna? O Drzyzdze trudno powiedziec, ze ma osobowosc. Jest
        nijaka, nie wiadomo jakie sa jej poglady, co mysli i czy w ogole mysli. Za
        osobowosc roku uznano stojak do mikrofonu.
        Nadete widowisko dla braci z telewizji publicznej i TVN. Wsrod nominacji nie
        bylo dobrych ludzi z innych stacji (Puls, Canal + a nawet Polsatu). Nie moge
        przezyc, ze byl tam Kapuscinski, wsrod telewizyjnego badziewia.
      • Gość: Pooh Re: Wiktory IP: *.chello.pl 19.03.02, 21:32
        No wlasnie - jaki rynek TV, takie i nagrody. Skoro u nas w branzy liczy sie
        zaledwie kilkanascie osob, to nic dziwnego, ze sami sobie te Wiktory
        przyznaja. Zreszta zauwazcie, ze ludzi z telewizji juz im troche brakuje, tak
        wiec sciagaja postaci zwiazane z kinem, sportem, polityka i Bog wie czym tam
        jeszcze...
    • Gość: nana Re: Wiktory IP: *.bmj.net.pl 19.03.02, 18:00
      Żenujące występy: Maxa kolonki, Edytki no i przede wszystkim Jandy, która
      chyba chlapnęła sobie przed występem i to sporo. Całość koszmarna, a
      najgorsze, że za to płacimy!!
      • Gość: Anka Re: Wiktory IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.03.02, 23:55
        Max rewelacyjny, szczególnie z tymi kwiatkami dla Jolci, no, może troszkę
        zagnał się w kozi róg z tą koszulą i "nerwem", zawieszonym pomiędzy zamilkłą z
        wrażenia, drętwą publiką. Poza tym był naprawdę super, a już rozwalił mnie z
        tym Mr. Kopaliński, no boskie! Prowadzący nie najlepiej, choć Kryśce wybaczam
        wszystko! Bezwzględnie wszystko! Kondrat-upiorny! Drzyzga... nawet mile mnie
        zaskoczyła, choć jej nie toleruję wcale, Małysz- bidulik, ale i tak jakoś
        wybrnął z opresji, Miller-pożygałam się a Jolka... no cóż, dałaby sobie spokój
        z taka kreaturą. W kraju recesja, ludzie na chleb nie mają a tej ruchy krępuje
        sztywna zbroja z kołnierzem do stacji Mir. Serce się krajało! Ogólnie nie było
        aż tak źle, gorsze imprezki widziałam. A-ha, ja Edytkę ogólnie love, ale to w
        czym się zaprezentowała, czyli w pasku na biodrach, nie najlepiej chyba
        pasowało akurat na takie Wiktory. A i muzycznie(czyt. czemu nie dała głosu)też
        coś obniżyła. Szkoda...
    • Gość: Mr Shade Re: Wiktory IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 20.03.02, 01:22
      Wiktory to nagrody, które działaja na takiej zasadzie, że jest pewna grupa
      ludzi, którzy przyznaja sobie co roku nawzajem te statuetki. To jest, jak
      słusznie zauważył ktoś wczesniej, grupa wzajemnej adoracji.
      Dobór kandydatów do poszczególnych kategorii był chwilami zdumiewajacy i
      absurdalny. Słabo sprawdzili się w roli konferansjerów Janda i Kondrat.
      Prowdzenie tego typu gali to jest umiejetnośc, której nawet najlepszy aktor nie
      musi posiadać. Nie podzielam krytycznych uwag co do Kolonko - facet po prostu
      odebrał nagrodę w amerykańskim stylu.
      • _rafi Re: Wiktory 20.03.02, 12:17
        Pamiętacie kto wręczał wiktora za publicystę roku? Szanowny Pan Mroziewicz (nie pamiętam nazwiska - ale
        wstyd). A kto był nominowany w tej kategorii? Szanowny Pan Mroziewicz! Nie mieli kogoś innego? Żeby
        nominowany facet wręczał nagrodę! Absurd!
    • Gość: nocomment Re: WIKTORY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.03.02, 14:56

> Aż mi ręce opadadły, jak oglądałam panią Jandę. Była beznadziejna.

Rzeczywiście, zachowywała się prawie jak Szapołowska w czasie "Telekamer".

> Dopiero ruszyło się po wystąpieniu pana Waltera.

Z całym szacunkiem do pana Prezesa, ale jakby od razu przeszedł do wręczenia
      Drzyzdze Wiktora bez tej przemowy to nic by się nie stało (nawet Prezes Wejchert,
      który siedział na widowni sprawiał wrażenie nieco znudzonego).

> A tak w ogóle to uważam, że Wiktora
      > powinien dostać Pan Tomasz Lis, a nie Pani Pieńkowska.
      > Wiktora powinien też
      > dostać Pan Tomasz Sekielski.

Co do drugiego absolutnie się zgadzam, a co do Lisa - on już dostawał Wiktora i
      Telekamerę a Pieńkowskiej zawsze nieco brakowało, więc myślę że to ten fakt
      przeważył w decyzji przyznania jej Wiktora (osobiście wolę pana Tomasza Lisa).

> Ewa Drzyzda mówiąc: "Dzięki Edi" miała na mysli
      > Pana Edwarda Miszczaka...

...dyrektora programowego, jakby kto nie wiedział. Nie dziwne, że mu
      podziękowała, w końcu to on ją wykreował - najpierw w RMF FM a potem w TVN. I
      dobrze chłop zrobił...

A poza tym wszystkim uważam, że trochę przesadzili z tą ilością Wiktorów dla
      Małysza. Rozumiem, jest kategoria sport i tam Wiktor mu się bezapelacyjnie
      należał. Ale Wiktor z dziedziny "Odkrycie telewizyjne roku"? Przecież Małysz z
      telewizją nic wspólnego nie ma i w tej akurat kategorii było wiele osób które na
      tego Wiktora również zasługiwały. Myślę, że to było trochę za bardzo na pokaz. A
      co do Super Wiktora dla Kwaśniewskiej... szkoda gadać. I te słowa
      Millera: "dziękuję telewizji za umożliwianie szefowi rządu kontaktu z narodem"...

Ps. Ciekawe dlaczego w kategorii "Gwiazda estrady" nie był nominowany Andrzej
      Lepper?
    • Gość: Lechu Re: Wiktory IP: 192.168.111.* 20.03.02, 15:24

Jestem mężczyzną, który - jak większość facetów- niewiele ma do powiedzenia na
      temat strojów kobiecych (raczej przeszkody do usunięcia), ale kreacja pani
      Kwaśniewskiej spowodowała, że wpadłem w depresję.
      Trudno o dobitniejszy przykład na pretensjonalny kicz, niedopasowanie do
      sytuacji (typowe dla głębokiej prowincji- jak dzienne makijaże Rosjanek) i brak
      funkcjonalności. Pani Prezydentowa ledwo mogła się w tym wehikule poruszać.

A makijaż też był okropny.

Cała ta impreza to wyraz prowincjonalizmu, dyletantyzmu i bezradności.

• Gość: widz Re: Wiktory IP: 217.97.147.* 20.03.02, 17:02
        Co roku to samo, nie wiadomo, a właściwie wiadomo kto i komu daje. Ja nie wiem,
        gdzie głosowała publiczność. Ciekawy jestem, dlaczego przez tyle lat nie dali
        wiktora takiemu Marcinowi Dańcowi. Chłop pewnie z Krakowa i w Warszawie go nie
        lubią.
        • Gość: Kama Za co miller dostal Wiktora? IP: 149.156.213.* 06.04.02, 17:26
          Za redagowanie Wiadomosci TVP.
    • Gość: zip Kim jest Ola S??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.02, 02:40
      Ta osoba mnie zaczyna fascynować... Zaczeła przynajmniej trzy wątki -
      'Wiktory', 'Nie oglądajmy Wiadomości' oraz 'Tomasz Lis - dla mnie najlepszy
      dziennikarz'. We wszystkich jest niezwykle miła dla tvn-u, dla Faktów, dla
      T.Lisa oraz dla prezesa Waltera, którego wystąpienie dopiero rozruszało tą
      wątpliwą imprezę... Co to wszystko ma na celu? Po co te wątki? I kto to jest ta
      Ola?
      Rozumiecie coś z tego?
      zip
      • Gość: zdzisio Re: do zipa IP: 192.168.100.* 21.03.02, 08:12
        Zip uważaj. Od fascynacji do miłości już tylko jeden krok:)))A wiosna idzie!!!!
      • Gość: BB Co za pytanie IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 12:14
        Przejrzyj sobie watki i osoby sprzed kilku miesiecy. Co pewien czas pojawiaja
        sie nowe osoby broniace zajadle TVN. Nie daj Boze ktos napisze cos cieplej o
        Polsacie albo Pulsie... Pan Walter prowadzil TV w czasach ciezkiego komunizmu,
        wiec metody zagluszania wypowiedzi sa ludziom w TVN znane.
        Ola S to kolejne wcielenie kogos, kto nieustajaco wprowadza watki i wtraca
        opinie na jeden sluszny temat. Dla rownowagi wypowiedzi na jeden sluszny temat
        wtraca sie od czasu do czasu ,,noncomment''.
        Jedyne sposoby to wprowadzac wlasne watki albo nie czytac ich komentarzy. Nie
        rozumiem dlaczego tu sie wyzywaja. Przeciez maja forum na stronie TVN, a tam
        byliby w swoim towarzystwie i nie denerwowalibysmy ich naszymi NIESLUSZNYMI
        opiniami, ze na TVP1, TVP2, TV4, Polsacie czy TV Polonii tez sa programy, ktore
        warto obejrzec.
      • Gość: widz Re: Kim jest Ola S??? IP: *.zanet.pl 06.04.02, 20:21
        Co to zip w TVP pracujesz, że jesteś takim przeciwnikiem TVP? Zapytaj może
        zatrudnią cie do tych 5 0 0 0 zebys wiadomosci cenzurowal lepiej od Millera...
        • Gość: zip Re: Kim jest Ola S??? IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 07.04.02, 00:45
          Gość portalu: widz napisał(a):

> Co to zip w TVP pracujesz, że jesteś takim przeciwnikiem TVP? Zapytaj może
          > zatrudnią cie do tych 5 0 0 0 zebys wiadomosci cenzurowal lepiej od Millera...

Rozumiem, że jestem przeciwnikiem TVN a nie TVP?
          Nie, nie pracuję w TVP i nie zamierzam się tam zatrudniać. Co do Oli S to
          ciekawiło mnie, kto jest tak zafascynowany Lisem, TVN-em, Walterem etc, że
          wypisuje we wszystkich możliwych watkach same peany na ich cześć. Zwykła
          ciekawość. A TVN po prostu schodzi na psy i to mnie boli, bo tą telewizję kiedyś
          lubiłem najbardziej - teraz dostarcza jedynie niestrawną dla mnie papkę, co do
          TVP mam podobne zdanie, polsatu też nie lubię. Uważam, że najlepszy jest Canal+
          pozdrowienia
          zip
    • Gość: miranda Re: Wiktory IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 21.03.02, 09:03
      Jeżeli za kryterium do Wiktora podamy częstotliwość pokazywania się na ekranie,
      wywoływanie emocji oraz salw śmiechu to Wiktora w tym roku dostać powinien
      bezapelacyjnie Andrzej Lepper a nie Miller.
      Jedno było dobre z Wiktorami: że NIE została nagrodzona Agata Młynarska (a
      takie słuchy chodziły po forum).
      • Gość: Ola S. Re: Wiktory IP: 212.244.142.* 21.03.02, 20:17
        Czy my tu będziemy mówić na temat mojej osoby czy na temat telewizji?
        • Gość: zip Re: Wiktory IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 22.03.02, 01:27

> Czy my tu będziemy mówić na temat mojej osoby czy na temat telewizji?

Osobnego forum na temat Oli S nam nie założą...
          Może tak parę słow o sobie? Skąd to zainteresowanie TLisem i tvn-em?
          pozdr
          zip
        • Gość: Baska Droga Pani z telewizji TVN!!! IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 03:09
          Czy tez ,,bee'' jak Pani woli. Mam nadzieje, ze lektura opinii roznych osob
          zmusi Pania do myslenia, Nie twierdze, ze do zmiany wlasnego stanowiska, byc
          moze za to Pani wlasnie placa. KAZDY MA PRAWO DO LUBIENIA TEGO< CO MU SIE
          PODOBA I ODPOWIADA. Ja lubie rozne stacje, rozne programy i obawiam sie, ze
          Pani wiedza na temat poziomu przekazywanych wiadomosci nie jest mi w stanie
          zaimponowac. Prosze przyjac do wiadomosci, ze forum jest dla osob: ogladajacych
          1)TVP1,
          2)Polsat
          3)TVP2
          4)TVN
          5)TV4
          6)Regionalnej
          (w razie wtpliwosci prosze zajrzec na strone www.wirtualnemedia.pl/m19-
          1.htm).
          Jesli pani placa, za wprowadzanie watkow na forum, to w porzadku. Rozumiem i
          przymykam oko. Jest sytuacja musowa - rozumiem.
          Natomiast jesli robi to Pani z przekory, prosze sobie obejrzec wyniki badan
          ogladalnosci i dac szanse wypowiedzenia sie innym osobom.
          Przykro mi to powiedziec wprost, ale TVN jest obecnie do czterech liter. I
          prosze tego nie brac osobiscie do siebie, ale zastanowic sie zanim po raz
          kolejny bedzie probowala Pani kogos na tym forum obrazic.
          • Gość: Ola S. Re: Droga Pani z telewizji TVN!!! IP: 212.244.142.* 22.03.02, 09:42
            Moim celem nie było obrażanie kogos. Ale jesli tak się stało to przepraszam.
            Ja po prostu wyrażam własne opinie. Poza tym, to ilka osób stąd też mnie
            obraziło..
            • majaa Re: Droga Pani z telewizji TVN!!! 28.03.02, 12:04
              Nie zaprzeczasz jednak, Olu, że pracujesz w TVN. Tym bardziej Twoje opinie na
              temat tej telewizji mogą być odbierane jako mocno stronnicze.
    • Gość: Magda Re: Wiktory IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 21.03.02, 21:20
      Ja uważam, że najbardziej zasłużenie otrzymali statuetki; Olejnik- za naprawdę
      fantastyczną robotę,(ona ciężko pracuje na swój sukces, a widać, że to jest coś
      co lubi i co daje jej satysfakcję), Pieńkowska(choć nie jestem jej wielką
      wielbicielką) za spokój(czytała wiadomości z muchą na czole i nawet jej nie
      odgoniła) i obiektywizm, Kapuściński- nawet nie ma co pisać za co, Drzyzga- za
      poruszanie drażliwych tematów, Małysz- ale 3 to uważam, że to przesada
      szczególnie za osobowość telewizyjną.Jaką to on jest osobowością?
      Kolonko- choć nie zbyt lubię za indywidualizm( nie jest nudny)ale trochę
      przesadził sachowywał się jakby dostał oskara, Gajos, Olbrychski- oczywiście
      zasłużenie.
      Co do Lisa to nie wiem.On ma juz trzy Wiktory.Z prezydentową i Millerem to już
      lekko przesadzili!
      • Gość: Baska Re: Wiktory IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 22.03.02, 03:31
        Osbowoscia roku zostala Pani Ewa D. z TVN a nie Malysz. Zgadzam sie, ze to
        przesada. W koncu osobowoscia sie jest, a mam watpliwosci, co zadecydowalo o
        tym wyborze. W przypadku Malysza rozumiem entuzjazm, w przypadku Pani D.,
        niestety nie, ale Pani Ola S., to jest w stanie wytlumaczyc. Jutro sie odezwie
        pod pseudonimem Ola S, ,,bee'' albo adres: 212.244.142.*. Moze powie, ile to
        bylego prezesa W. kosztowalo?
        W koncu na gali Wiktorow bawila sie TVP i TVN, ktos za te nagrody, koncert i
        zabawe zaplacil? Nie Polsat i nie TVP 2. Gdyby tym razem wygrala Mlynarska to
        moglabym sie czepiac. Choc ma charyzme... (tak sadze i prosze od razu nie
        pisac, ze Mlynarska charyzmy nie ma, bo wiem, ze ponad 60% internautow sadzi
        inaczej) I dobrze. Jak sie ludzie roznia, to znaczy, ze mysla, mowia i nie boja
        sie wyrazac wlasnych opinii.
        Osobowosc? No coz, mam wrazenie, ze to ktos szczegolny, wartosciowy, z polotem,
        ineteligentny, blyskotliwy, oryginalny, nieprzejednany, nieprzekupny, dazacy do
        wyzszych wartosci, okreslony, niepowtarzalny, wyjatkowy, ale moze sie myle?...
        Moze wystarczy powielic wzor z Ricky Lake Show i wtedy ,,Wystarczy byc"...
        Nie rozumiem i nie chce, za rok nikt nie bedzie pamietal, kto dostal Wiktora i
        za co. Moze i lepiej?
        Malysza lubie, choc w zasadzie zadnego programu sportowego nie ogladam. Gdy
        slysze redaktorow mowiacych, ze mogłby lepiej skoczyc, robi mi sie slabo. Sami
        zalozykliby te dlugie narty i skoczyli... Wiktor mu sie nalezal. Czy 3 nie
        wiem... Skoro nie bylo nikogo do obdarowania, to ciesze sie, ze poszly do
        Pinokia, jak go symaptycznie nazywa moj tato.
    • Gość: Anka Re: Wiktory IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 24.03.02, 22:12
      A kiedy ten pustak dostal nagrode? Mowie o pani z rozmow w rozkroku.
      • Gość: balbina2000 Re: Wiktory IP: *.abo.wanadoo.fr 28.03.02, 16:51
        A aaaaaa mam cie!
        Przeciez Baska i Ania to ta sama osoba!
        To ten sama adres!
        A swoja droga , szkoda ze jestes z Krakowa i bredzisz
        w kazdym watku.......
        • Gość: Bartek Re: Wiktory IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 29.03.02, 11:39
          Ja tez jestem z Krakowa.A Ty?
        • Gość: Baska Re: Wiktory IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 03:32
          Przykro mi. Pudlo!
          Nie mam zwyczaju podszywac sie pod inne osoby, choc przyznaje, ze Baska to nie
          moje prawdziwe imie. TVN nie ogladam niestety, wiec raczej nie bedziemy mialy
          okazji podyskutowac. Pozdrawiam.
          • Gość: Baska Re: Wiktory IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 08.04.02, 03:52
            Powinnam dodac, ze przestalam ogladac Fakty rowniez z powodu dyskusji na forum.
            Arogancja i natarczywosc zwolennikow TVN mnie zmeczyla. Zawsze mialam uczulenie
            na zelotow. Pozdrawiam z Krakowa, ktory liczy prawie milion mieszkancow. Jest
            tu wiecej telefonow i modemow, niz sie to komus moze wydawac.
            • Gość: balbina2000 Re: Wiktory IP: *.abo.wanadoo.fr 08.04.02, 12:36
              Basiu, polecam na Forum Kraj, watek
              pt ABONAMENT.Juz ktorys dzien trwa tam
              dyskusja o TVP, bardzo rzeczowa i nie
              agresywna.Pewnie dlatego ze Ty, Kama
              i Zip jeszcze nie zabraliscie glosu
              na ten temat.Pozdrawiam.
              • Gość: zip Re: Wiktory IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 09.04.02, 15:33
                Gość portalu: balbina2000 napisał(a):

> Basiu, polecam na Forum Kraj, watek
                > pt ABONAMENT.Juz ktorys dzien trwa tam
                > dyskusja o TVP, bardzo rzeczowa i nie
                > agresywna.Pewnie dlatego ze Ty, Kama
                > i Zip jeszcze nie zabraliscie glosu
                > na ten temat.Pozdrawiam.

moje posty są agresywne?
                ...
                sorry, nie miały takie być
                pozdr
                zip
                • Gość: balbina2000 Re: Wiktory IP: *.abo.wanadoo.fr 11.04.02, 01:56
                  No podczas dyskusji z LECHEM, troche dales sie "poniesc"
                  emocjom.Ale generalnie kobiety sa bardziej agresywne,
                  /sama sie na tym lapie/.Pozdr.
                  • Gość: zip Re: Wiktory / agresja IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 13.04.02, 04:51
                    Co do dyskusji z Lechem to rzeczywiscie, ale do tej pory nie rozumiem jego
                    nagłega ataku, który to wszystko sprowokował - dyskutowaliśmy normalnie, ja
                    odpowiedziałem na jego post bardzo długim i chyba dość rzeczowym swoim i nagle
                    czytam dalej w kolejce coś na tmat 'dialektycznych kwiatków' okraszonych
                    pouczeniem jak mam pisać czy czegoś tam nieużywać... Byłoby wszystko ok, gdyby
                    nie fakt, że mu się w ferworze nałożyły terminy i nie dostrzegł różnicy
                    między 'wiarygodnością' i 'profesjonalizmem' - a tej różnicy własnie
                    dotyczyłmój post... więc chyba można się zdenerwować, jeżeli ktoś Cię krytykuje
                    i obraża, a sam czyta nieuważnie i po łebkach?
                    Moja riposta też nie miała być obraźliwa - wszystkie 'inwektywy' to były cytaty
                    z jego postów do innych osób - myślałem, że się zastanowi nad tym co sam pisze,
                    ale on zakończył dyskusję zostawiając mnie 'w gównie' :))) no cóż, na taką
                    inteligencję to już niestety rady nie mam.
                    Być może rzeczywiście mnie poniosło i powinienem to wszystko tylko sprostować.
                    W sumie nikt monopolu na mądrość nie ma, ja wielu rzeczy nie wiem ale się wtedy
                    najczęściej nie wyrywam.
                    Postaram się na to uważać.
                    pozdrowienia
                    zip
              • Gość: Juhha Re: Wiktory IP: *.hamk.fi 15.04.02, 10:39
                Gość portalu: balbina2000 napisał(a):

> Basiu, polecam na Forum Kraj, watek
                > pt ABONAMENT.Juz ktorys dzien trwa tam
                > dyskusja o TVP, bardzo rzeczowa i nie
                > agresywna.Pewnie dlatego ze Ty, Kama
                > i Zip jeszcze nie zabraliscie glosu
                > na ten temat.Pozdrawiam.

Tak, tak. Dodaj do listy siebie. Wlasnie przeczytalem Twoj komentarz na forum o Faktach.
                Bezinteresownej agresywnosci kolezance nie brakuje.
    • telewidz Jak miło zobaczyć okładkę nowej polityki. Pani Gór 10.04.02, 19:40
      Pani Górniak widać majtki - co za wstyd.
      www.polityka.onet.pl
      • Gość: Juhha Re: Jak miło zobaczyć okładkę nowej polityki. Pani Gór IP: *.hamk.fi 11.04.02, 10:11
        Czyste majtki widac. Jakie za to ma nogi... Wymiekam.
    • Gość: Prelsey Minely moze 2 miesiace IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 18.05.02, 02:21
      Przepraszam, ale nie pamietam, kto jaka nagrode otrzymal.
      Te nagrody sa bez sensu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka