Gość: siano IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 08:02 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siano Re: Czerwoni - Niebiescy 1:0 :( IP: *.tarnow.sdi.tpnet.pl 28.03.02, 08:07 Wielki Brat jest okrutny - zamiast podnieść morale Niebieskim, to jeszcze zorganizował bitwę, w której najbardziej odczuć można było brak Wojtka :). siano Odpowiedz Link Zgłoś
achtungbaby Re: Czerwoni - Niebiescy 1:0 :( 28.03.02, 08:23 iiiii tam, lepiej niech niebiescy lepiej mieszkają w tych spartańskich warunkach i nie korzystają z wanny, w której moczy się Ken, bo diabli wiedzą co on tam porozsiewa i pozostawia po sobie (oprócz niesmaku...) żal mi tylko Hydro - czyżby nigdy nie miałby się doczekać swojego kotleta czy kurczaka z rożna....?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Asia Re: Czerwoni - Niebiescy 1:0 :( IP: 213.225.62.* 28.03.02, 08:42 Komu jak komu ale Hydro kotlet sie nalezy, masz racje:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Xionc Re: Czerwoni - Niebiescy 1:0 :( IP: 213.134.135.* 28.03.02, 08:50 i zasmażka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Czerwoni - Niebiescy 1:0 :( IP: *.acn.waw.pl 28.03.02, 09:13 lepiej niech teraz przegrywaja... niz w decydujacej bitwie! juz cieszylismy sie z malych wygranych i sobota potem byla dniem zaloby!:( niech sie czerwoni rozluznia... to sami zaczna przegrywac:) a swoja droga... troszke dziwnie dobrana ta konkurencja bo: - magda nie ukrywala przed nikim ze jest judoczka! wystawienie jej do bitwy moim zdaniem bylo nietaktem ze strony organizatorow:( - kimono dla zolzy? mogli cos takiego przewidziec... szkoda mi jej bylo wczoraj...:( - ciekawe czy ken wygralby tak latwo z harnasiem?:) bo dla zolzy ta "pozycja" jaka im zadali byla po prostu niewykonalna:( nie jestem zwariowana fanka zolzy! widze jej wady... i chyba coraz bardziej zaczynaja mnie one draznic... ale wspolczulam jej wczoraj z calego serca!:( pozdrawiam:) Odpowiedz Link Zgłoś