Dodaj do ulubionych

Co słychać w "Modzie na sukces"??????

IP: *.neutron-it.com 20.08.04, 11:44
Telewizor mam zepsutu ze dwa miesiąca, opuściłam się ;) Napiszcie. Proszę,
bez jaj, typu Ridge w własną matkąadoptował Eryka....!
Obserwuj wątek
    • Gość: Aga Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: 81.15.254.* 20.08.04, 12:01
      Z tego, co się zdążylam zorientować, to dzialo się sporo:
      1. Teraz Taylor jest z Thornem, jakiś tydzień temu malo co nie zginęla w
      plomieniach, a teraz nie ma nawet śladu po oparzeniach.
      2. Lauren przeszla do Sally, wcześniej przez chwilę romansowala z erykiem
      (który ostatnio przespal się ze Stefanią), a teraz przystawia się do niej...
      yyy... ojciec dziecka Spectry.
      3. Brooke oddala kierowanie firmą Grantowi, swemu niby-mężulkowi, na co Ridge
      malo go nie zabil, a Stefka ( w ostatnim odcinku) przyszla do Brooke i Granta z
      pistoletem w torebce.
      I jak tu nie kochać tego serialu, no!
    • Gość: Marek RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka?" IP: *.cst.tpsa.pl 20.08.04, 13:47
      - odpowiedz w nastepnym odcinku. hhahahhahahha
      • Gość: lalala Re: RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:48
        Od kilku tygodni na stronach tvp nie ma streszczen Mody i nie wiem co sie tam
        dzieje. Moze wy wiecie dlaczego tvp olala te notki ?
        • mag26nov Re: RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka 20.08.04, 20:51
          ja chcialam dodac,ze kopnął mnie dziś zaszczyt i zobaczyłam Ryża na ekranie
          swojego tv. Ma niezłego jeżozwierza na głowie. czyżby mu fryzjer zachorował???
          • Gość: tyre Re: RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.08.04, 21:36
            Taylor w szoku po pożarze zamieniła się w świnię. Stephanie wkurwiona tym faktem
            postanowiła wyciągnąć z nocnej szafki rewoler i raz na zawsze rozprawić się z
            Sheilą, która dosypała Taylor magiczne pigułki transformujące. To spowodowało,
            że Ridge otrząsnął się wreszcie z marazmu i uświadomił sobie, że tak naprawdę
            zawsze kochał Brooke. Kupił gitarę i śpiewał jej serenady pod oknem, za co
            został spałowany przez Amerykańską Straż Miejską. Trafił do aresztu gdzie zastał
            Maggie, która wraz z prześliczną Michael zaczęły zarabiać dając dupy na ulicy.
            Zgadnijcie kto był alfonsem - tak, to oczywiście James "PIMP" Warwick.
            CDN.
    • Gość: Basketcase Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.205.40.69.ip.alltel.net 20.08.04, 22:35
      Moge Wam napisac co sie dzieje w tej chwili w "Modzie na sukces" w USA gdzie
      jestem na wakacjach. Tutaj jest odcinek 4370. Oczywiscie znow czas sie posunal
      do przodu o kilkanascie lat. :]]] Rick ma w tej chwili jakies 25 lat, a Ridge
      mimo ze powinien miec juz z 50 wyglada niewiele starzej od niego. Brooke ktora
      jest jego matka, wyglada jak jego siostra. Brooke wlasnie urodzila kolejne
      dziecko, tak wiec roznica miedzy najstarszym i najmlodszym dzieckiem wynosi 25
      lat (nie ma co, produktywna to ona jest). No wiec ten Rick przespal sie z
      niejaka 17letnia Caitlin, ktora pracuje w Forrester Creations jako projektantka
      mody. Bardzo to zdenerwowalo Thomasa (syn Ridge'a i Taylor - 18 lat), ktory tez
      mial chrapke na Caitlin. W rezultacie doniosl tatusiowi Caitlin o tym, ktory
      bardzo sie wqrzyl i w ulewie ruszyl samochodem do domu Forresterow rozmowic sie
      z Rickiem. Oczywiscie wydarza sie dramat. Rick wychodzi przed dom, ojciec
      Caitlin wpada w poslizg i potraca Ricka. Koniec odcinka. Cd w poniedzialek. :P
      Z innych watkow - do serialu wrocila Felicia (corka Stefci i Eryki, taka
      czarnulka) Wlasnie walczy z zaawansowanym stadium raka, jest pewna ze umiera i
      dlatego wrocila do Los Angeles. Bierze chemioterapie, ale oczywiscie wyglada
      pieknie i kwitnaco, tak wiec rodzina sie nie domysla co z nia jest. Dzis
      wypadly jej dwa wlosy (hardcore).
      Thorne jest mezem Darli, maja dziecko. Miedzy nim a Ridge'm ciagledochodzi do
      konfliktow. Ostatnio odbywal sie pokaz mody kolekcji jesiennej. Darla, przez
      przypadek (naprawde!) pomylila koperty i zamiast zdjec z urodzil zaniosla Sally
      projekty ubran. Oczywiscie Sally je wykorzystala i skopiowala. Pokaz
      Forresterow skonczyl sie klapa. W wyniku tego Ridge wsciekl sie na Darle,
      Thorne jej bronil, wiec sie pobili. Obojhe zarzadali od Eryka i Stephanie aby
      zdecydowali ktory z nich zostaje w firmie, a ktory odchodzi. Po wielu dniach
      narad, starzy zdecydowali ze zwalniaja Thorne'a. Ten poczul sie zdradzony,
      powiedzial ze nie chce miec z nimi nic wspolnego i znalazl pocieszenie pod
      skrzydlami Sally Spectry, ktora obiecala traktowac go jak syna.
      To by bylo na tyle. Jak ktos ma jakies pytania, walcie smialo. :D
      • Gość: rye Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.08.04, 22:49
        Czy Ridge ma dalej owiefki aerodynamiczne i stylowego jeża ?
        • Gość: basketcase Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.205.40.69.ip.alltel.net 20.08.04, 23:11
          Nie wiem jak wyglada w odcinkach teraz emitowanych w Polsce, bo wyjechalem z
          kraju w czerwcu, ale ma "jeza". I twarz mu troche wykrzywilo po operacjach
          plastycznych. Wyglada troszke jak Michael Jackson w pierwszym stadium rozkladu
          twarzy. le za to nie ma zmarszczek wiec jest cool. :]
          • Gość: Niki Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 21.08.04, 10:12
            A co z Taylor, bo gdzieś slyszalam, że znów nie żyje?
            • Gość: basketcase Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.205.40.69.ip.alltel.net 21.08.04, 18:58
              No, nie zyje. :( Tym razem na dobre. ;( Sheila ja zastrzelila jakies poltora
              roku temu.
              • Gość: rye Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.08.04, 22:56
                O kurwa ! A to suka. Poszła do pierdla ? A w ogóle to urodziła dziecko James'a ?
                • mag26nov Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? 22.08.04, 10:39
                  urodzila, bo potem bedzie maszerowac z tym dzieciakiem po domu, gdy tymczasem
                  James bedzie sie ślimaczył ze Stephanie. ten serial powinni nadawac w godzinach
                  nocnych....;-P
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka