Gość: kiwi IP: *.neutron-it.com 20.08.04, 11:44 Telewizor mam zepsutu ze dwa miesiąca, opuściłam się ;) Napiszcie. Proszę, bez jaj, typu Ridge w własną matkąadoptował Eryka....! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Aga Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: 81.15.254.* 20.08.04, 12:01 Z tego, co się zdążylam zorientować, to dzialo się sporo: 1. Teraz Taylor jest z Thornem, jakiś tydzień temu malo co nie zginęla w plomieniach, a teraz nie ma nawet śladu po oparzeniach. 2. Lauren przeszla do Sally, wcześniej przez chwilę romansowala z erykiem (który ostatnio przespal się ze Stefanią), a teraz przystawia się do niej... yyy... ojciec dziecka Spectry. 3. Brooke oddala kierowanie firmą Grantowi, swemu niby-mężulkowi, na co Ridge malo go nie zabil, a Stefka ( w ostatnim odcinku) przyszla do Brooke i Granta z pistoletem w torebce. I jak tu nie kochać tego serialu, no! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka?" IP: *.cst.tpsa.pl 20.08.04, 13:47 - odpowiedz w nastepnym odcinku. hhahahhahahha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lalala Re: RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.08.04, 16:48 Od kilku tygodni na stronach tvp nie ma streszczen Mody i nie wiem co sie tam dzieje. Moze wy wiecie dlaczego tvp olala te notki ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka 20.08.04, 20:51 ja chcialam dodac,ze kopnął mnie dziś zaszczyt i zobaczyłam Ryża na ekranie swojego tv. Ma niezłego jeżozwierza na głowie. czyżby mu fryzjer zachorował??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tyre Re: RE: Jedna pani zapytała: "Napijesz sie drinka IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.08.04, 21:36 Taylor w szoku po pożarze zamieniła się w świnię. Stephanie wkurwiona tym faktem postanowiła wyciągnąć z nocnej szafki rewoler i raz na zawsze rozprawić się z Sheilą, która dosypała Taylor magiczne pigułki transformujące. To spowodowało, że Ridge otrząsnął się wreszcie z marazmu i uświadomił sobie, że tak naprawdę zawsze kochał Brooke. Kupił gitarę i śpiewał jej serenady pod oknem, za co został spałowany przez Amerykańską Straż Miejską. Trafił do aresztu gdzie zastał Maggie, która wraz z prześliczną Michael zaczęły zarabiać dając dupy na ulicy. Zgadnijcie kto był alfonsem - tak, to oczywiście James "PIMP" Warwick. CDN. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basketcase Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.205.40.69.ip.alltel.net 20.08.04, 22:35 Moge Wam napisac co sie dzieje w tej chwili w "Modzie na sukces" w USA gdzie jestem na wakacjach. Tutaj jest odcinek 4370. Oczywiscie znow czas sie posunal do przodu o kilkanascie lat. :]]] Rick ma w tej chwili jakies 25 lat, a Ridge mimo ze powinien miec juz z 50 wyglada niewiele starzej od niego. Brooke ktora jest jego matka, wyglada jak jego siostra. Brooke wlasnie urodzila kolejne dziecko, tak wiec roznica miedzy najstarszym i najmlodszym dzieckiem wynosi 25 lat (nie ma co, produktywna to ona jest). No wiec ten Rick przespal sie z niejaka 17letnia Caitlin, ktora pracuje w Forrester Creations jako projektantka mody. Bardzo to zdenerwowalo Thomasa (syn Ridge'a i Taylor - 18 lat), ktory tez mial chrapke na Caitlin. W rezultacie doniosl tatusiowi Caitlin o tym, ktory bardzo sie wqrzyl i w ulewie ruszyl samochodem do domu Forresterow rozmowic sie z Rickiem. Oczywiscie wydarza sie dramat. Rick wychodzi przed dom, ojciec Caitlin wpada w poslizg i potraca Ricka. Koniec odcinka. Cd w poniedzialek. :P Z innych watkow - do serialu wrocila Felicia (corka Stefci i Eryki, taka czarnulka) Wlasnie walczy z zaawansowanym stadium raka, jest pewna ze umiera i dlatego wrocila do Los Angeles. Bierze chemioterapie, ale oczywiscie wyglada pieknie i kwitnaco, tak wiec rodzina sie nie domysla co z nia jest. Dzis wypadly jej dwa wlosy (hardcore). Thorne jest mezem Darli, maja dziecko. Miedzy nim a Ridge'm ciagledochodzi do konfliktow. Ostatnio odbywal sie pokaz mody kolekcji jesiennej. Darla, przez przypadek (naprawde!) pomylila koperty i zamiast zdjec z urodzil zaniosla Sally projekty ubran. Oczywiscie Sally je wykorzystala i skopiowala. Pokaz Forresterow skonczyl sie klapa. W wyniku tego Ridge wsciekl sie na Darle, Thorne jej bronil, wiec sie pobili. Obojhe zarzadali od Eryka i Stephanie aby zdecydowali ktory z nich zostaje w firmie, a ktory odchodzi. Po wielu dniach narad, starzy zdecydowali ze zwalniaja Thorne'a. Ten poczul sie zdradzony, powiedzial ze nie chce miec z nimi nic wspolnego i znalazl pocieszenie pod skrzydlami Sally Spectry, ktora obiecala traktowac go jak syna. To by bylo na tyle. Jak ktos ma jakies pytania, walcie smialo. :D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: 5.2.* / *.chello.pl 20.08.04, 22:49 Czy Ridge ma dalej owiefki aerodynamiczne i stylowego jeża ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basketcase Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.205.40.69.ip.alltel.net 20.08.04, 23:11 Nie wiem jak wyglada w odcinkach teraz emitowanych w Polsce, bo wyjechalem z kraju w czerwcu, ale ma "jeza". I twarz mu troche wykrzywilo po operacjach plastycznych. Wyglada troszke jak Michael Jackson w pierwszym stadium rozkladu twarzy. le za to nie ma zmarszczek wiec jest cool. :] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niki Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.mcnet.pl / *.mcnet.pl 21.08.04, 10:12 A co z Taylor, bo gdzieś slyszalam, że znów nie żyje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basketcase Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: *.205.40.69.ip.alltel.net 21.08.04, 18:58 No, nie zyje. :( Tym razem na dobre. ;( Sheila ja zastrzelila jakies poltora roku temu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rye Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? IP: 5.2.* / *.chello.pl 21.08.04, 22:56 O kurwa ! A to suka. Poszła do pierdla ? A w ogóle to urodziła dziecko James'a ? Odpowiedz Link Zgłoś
mag26nov Re: Co słychać w "Modzie na sukces"?????? 22.08.04, 10:39 urodzila, bo potem bedzie maszerowac z tym dzieciakiem po domu, gdy tymczasem James bedzie sie ślimaczył ze Stephanie. ten serial powinni nadawac w godzinach nocnych....;-P Odpowiedz Link Zgłoś