Dodaj do ulubionych

Chuda wyszla

IP: 62.233.169.* 01.04.02, 15:42
Obserwuj wątek
    • Gość: Marco Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 62.233.169.* 01.04.02, 15:45
      Po ogloszeniu przez wielkiego brata wynikow nominacji Chuda powrocila do
      swojego wczesniejszego pomyslu z wyjsciem. Po rozmowie z Zouza ze jak jej tu
      nie lubia i ja nominuja to ona nie chce miec z nimi nic do czynienia. Troche na
      siebie nakrzyczeli probowali odwiesc ja od tej decyzji ale to na nic i chuda
      dzisiaj wychodzi o 20 w programie na zywo .
      • Gość: pago Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 192.168.1.* 01.04.02, 16:02
        Prima Aprilis!
        • Gość: pluszak Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.zachem.com.pl 02.04.02, 11:00
          fajnie by było jakby sobie ździra poszła. niech spada do swoich zagranicznych
          bambusów i dawców nasienie
      • Gość: Marco Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 62.233.169.* 02.04.02, 21:47
        Gość portalu: Marco napisał(a):

> Po ogloszeniu przez wielkiego brata wynikow nominacji Chuda powrocila do
        > swojego wczesniejszego pomyslu z wyjsciem. Po rozmowie z Zouza ze jak jej tu
        > nie lubia i ja nominuja to ona nie chce miec z nimi nic do czynienia. Troche na
        >
        > siebie nakrzyczeli probowali odwiesc ja od tej decyzji ale to na nic i chuda
        > dzisiaj wychodzi o 20 w programie na zywo .

Przewidzialem ta sytuacje juz wczoraj a nie ktorzy sie ze mnie smiali ze to niby
        prima aprilis i co glupio wam???
        • Gość: Aśka Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.chello.pl 02.04.02, 22:23
          Marco-Wróżbito, a czy możesz przepowiedzieć jeszcze coś? Może tak numery w
          totka...? Liczę na ciebie. Cała moja rodzina liczy.
          Pozdrawiam!
          • Gość: Marco Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 62.233.169.* 02.04.02, 23:19
            Gość portalu: Aśka napisał(a):

> Marco-Wróżbito, a czy możesz przepowiedzieć jeszcze coś? Może tak numery w
            > totka...? Liczę na ciebie. Cała moja rodzina liczy.
            > Pozdrawiam!

Numery w totka na sobotnie losowanie to 3 9 23 24 45 36

pozdrawiam i jeszcze jakies zyczenia ???
        • Gość: sigma Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 22:34
          Gość portalu: Marco napisał(a):

> Gość portalu: Marco napisał(a):
          >
          > > Po ogloszeniu przez wielkiego brata wynikow nominacji Chuda powrocila do
          > > swojego wczesniejszego pomyslu z wyjsciem. Po rozmowie z Zouza ze jak jej
          > tu
          > > nie lubia i ja nominuja to ona nie chce miec z nimi nic do czynienia. Troc
          > he na
          > >
          > > siebie nakrzyczeli probowali odwiesc ja od tej decyzji ale to na nic i chu
          > da
          > > dzisiaj wychodzi o 20 w programie na zywo .
          >
          > Przewidzialem ta sytuacje juz wczoraj a nie ktorzy sie ze mnie smiali ze to nib
          > y
          > prima aprilis i co glupio wam???

Właśnie przeczytałam na onecie-FAKTYCZNIE WYSZŁA! HURRRA!!!!
          • Gość: npojazd Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.04.02, 22:42
            To wyjście Kaśki to wiadomo, kto za tym stoi;)))
            Fanclub działa!!!
            • Gość: A zazdrosnicy!!! IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 00:23
              pozazdrosciliscie chudej tego ze mogla boskie cialo pavulona noca przytulic!!!
              czemu nikt o biednym pawelku nie pomyslal??????????? kto jego zdretwiale od
              spania na podlodze stawy wymasuje?????????
              • Gość: Margaret Re: zazdrosnicy!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.04.02, 00:34
                Gość portalu: A napisał(a):

> pozazdrosciliscie chudej tego ze mogla boskie cialo pavulona noca przytulic!!!
                > czemu nikt o biednym pawelku nie pomyslal??????????? kto jego zdretwiale od
                > spania na podlodze stawy wymasuje?????????

HAHAHA..a Ty myślisz, ze kto w miejsce CHudej wejdzie-i będzie podnózkiem
                mniamciusniego PAvulonu?..
                HAHAHA..a my już kogoś wydelegujemy
                kłaniam sie
                MArgaret :)
                • Gość: npojazd Re: zazdrosnicy!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.04.02, 11:13
                  Tu vice-przewód : oddelegować Margarytę do domu BB aby Pawełka pocieszała:)
                  • Gość: margaret Re: zazdrosnicy!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.04.02, 11:33
                    Gość portalu: npojazd napisał(a):

> Tu vice-przewód : oddelegować Margarytę do domu BB aby Pawełka pocieszała:)

BArdzo bym chciała :((((..ale -w końcu pełnię bardzo ważną
                    funkcję...jestem ..przecież tą od spraw artystycznych (czy jakos tak)..i juz
                    pisałam, że projekt hymnu wysłałam do Stokłosy-mamy już kostiumiki dla chórzystek
                    odwzorowywane z tego Edyty Górniak "Wiktory"..Tak wiec chyba Paweł sie we mnie
                    nie zakocha i nie zrozumie, że to ja jestem ta jedyna....zostaje mi lizanie
                    kartek z jego zdjeciem..na tle meblościanki.Ale trudno... :(((((..Moze mysza?

• Gość: mirnen Re: Chuda wyszla IP: *.po.punkt.pl / 10.0.43.* 03.04.02, 15:04
      Chuda wiedziala ze nie ma szans z kenem i zolza dlatego chciala uniknac
      kompromitacji (98% glosow bylaby z pewnoscia oddana na nią, 1 na kena i 1 na
      zolze).Ciekawi mnie tylko czy nominacje zostana anulowane i tvn znowu straci
      miliony na smsach nieoddanych czy tez bedzie kontynuacja nominacji ken kontra
      zolza byloby ciekaiwe...:)Ale bylo nie bylo to oni decydują kto opusci dom WB
      smsy to tylko przykrywka
    • Gość: Metaxa Re: Chuda wyszla IP: 212.244.106.* 03.04.02, 15:27
      Hi hi hi... słuchajcie, przez tych niesfornych domowników TVN pójdzie z
      torbami!!!! nie skoszą kasy za smsy.. niechby chociaż wychodzili sami z siebie
      pod koniec tygodnia nominacyjnego, a nie na początku... >:))))))
      • Gość: A Re: Chuda wyszla IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 15:56
        metaxa mysle ze WB pojdzie po rozum do glowy i... do cotygodniowych racji
        zywnosciowych nazywanych szumnie zakupami bedzie dorzucam kratke woody i karton
        papierosow na lebka... wtedy maja zagwarantowane pozostanie harnasia... wiec i
        madzi:) a takze ojca, pavulona, zolzy, chemika i na 100% wiernego swoim zasadom
        kena:)))))))... hmm... frytka tez przekalkuluje i zostanie... w koncu ktos po
        pijaku sie zapomni i na nia skusi:))))))
        pozdrawiam:))
        • Gość: Metaxa Re: Chuda wyszla i trudno.. IP: 212.244.106.* 03.04.02, 16:05
          Byle nie za wiele tej woodki, bo jak się nawala jak meserszmity, to będą
          niewyraźnie bełkotać.. a skąd ja tłumacza wezmę? ;)))
          Poza tym to niezły sposób, żeby Harnaś tyle nie spał! ;) może lekko zrauszowany
          zatańczy nam zbójnickiego pod Fleszara?... ;))))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka