Gość: Marco Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 62.233.169.* 01.04.02, 15:45 Po ogloszeniu przez wielkiego brata wynikow nominacji Chuda powrocila do swojego wczesniejszego pomyslu z wyjsciem. Po rozmowie z Zouza ze jak jej tu nie lubia i ja nominuja to ona nie chce miec z nimi nic do czynienia. Troche na siebie nakrzyczeli probowali odwiesc ja od tej decyzji ale to na nic i chuda dzisiaj wychodzi o 20 w programie na zywo . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pago Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 192.168.1.* 01.04.02, 16:02 Prima Aprilis! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pluszak Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.zachem.com.pl 02.04.02, 11:00 fajnie by było jakby sobie ździra poszła. niech spada do swoich zagranicznych bambusów i dawców nasienie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 62.233.169.* 02.04.02, 21:47 Gość portalu: Marco napisał(a): > Po ogloszeniu przez wielkiego brata wynikow nominacji Chuda powrocila do > swojego wczesniejszego pomyslu z wyjsciem. Po rozmowie z Zouza ze jak jej tu > nie lubia i ja nominuja to ona nie chce miec z nimi nic do czynienia. Troche na > > siebie nakrzyczeli probowali odwiesc ja od tej decyzji ale to na nic i chuda > dzisiaj wychodzi o 20 w programie na zywo . Przewidzialem ta sytuacje juz wczoraj a nie ktorzy sie ze mnie smiali ze to niby prima aprilis i co glupio wam??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.chello.pl 02.04.02, 22:23 Marco-Wróżbito, a czy możesz przepowiedzieć jeszcze coś? Może tak numery w totka...? Liczę na ciebie. Cała moja rodzina liczy. Pozdrawiam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marco Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: 62.233.169.* 02.04.02, 23:19 Gość portalu: Aśka napisał(a): > Marco-Wróżbito, a czy możesz przepowiedzieć jeszcze coś? Może tak numery w > totka...? Liczę na ciebie. Cała moja rodzina liczy. > Pozdrawiam! Numery w totka na sobotnie losowanie to 3 9 23 24 45 36 pozdrawiam i jeszcze jakies zyczenia ??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sigma Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.net.autocom.pl 02.04.02, 22:34 Gość portalu: Marco napisał(a): > Gość portalu: Marco napisał(a): > > > Po ogloszeniu przez wielkiego brata wynikow nominacji Chuda powrocila do > > swojego wczesniejszego pomyslu z wyjsciem. Po rozmowie z Zouza ze jak jej > tu > > nie lubia i ja nominuja to ona nie chce miec z nimi nic do czynienia. Troc > he na > > > > siebie nakrzyczeli probowali odwiesc ja od tej decyzji ale to na nic i chu > da > > dzisiaj wychodzi o 20 w programie na zywo . > > Przewidzialem ta sytuacje juz wczoraj a nie ktorzy sie ze mnie smiali ze to nib > y > prima aprilis i co glupio wam??? Właśnie przeczytałam na onecie-FAKTYCZNIE WYSZŁA! HURRRA!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: Chuda wychodzi o 20.00 IP: *.jgora.dialog.net.pl 02.04.02, 22:42 To wyjście Kaśki to wiadomo, kto za tym stoi;))) Fanclub działa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A zazdrosnicy!!! IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 00:23 pozazdrosciliscie chudej tego ze mogla boskie cialo pavulona noca przytulic!!! czemu nikt o biednym pawelku nie pomyslal??????????? kto jego zdretwiale od spania na podlodze stawy wymasuje????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Margaret Re: zazdrosnicy!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.04.02, 00:34 Gość portalu: A napisał(a): > pozazdrosciliscie chudej tego ze mogla boskie cialo pavulona noca przytulic!!! > czemu nikt o biednym pawelku nie pomyslal??????????? kto jego zdretwiale od > spania na podlodze stawy wymasuje????????? HAHAHA..a Ty myślisz, ze kto w miejsce CHudej wejdzie-i będzie podnózkiem mniamciusniego PAvulonu?.. HAHAHA..a my już kogoś wydelegujemy kłaniam sie MArgaret :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: npojazd Re: zazdrosnicy!!! IP: *.jgora.dialog.net.pl 03.04.02, 11:13 Tu vice-przewód : oddelegować Margarytę do domu BB aby Pawełka pocieszała:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: margaret Re: zazdrosnicy!!! IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.04.02, 11:33 Gość portalu: npojazd napisał(a): > Tu vice-przewód : oddelegować Margarytę do domu BB aby Pawełka pocieszała:) BArdzo bym chciała :((((..ale -w końcu pełnię bardzo ważną funkcję...jestem ..przecież tą od spraw artystycznych (czy jakos tak)..i juz pisałam, że projekt hymnu wysłałam do Stokłosy-mamy już kostiumiki dla chórzystek odwzorowywane z tego Edyty Górniak "Wiktory"..Tak wiec chyba Paweł sie we mnie nie zakocha i nie zrozumie, że to ja jestem ta jedyna....zostaje mi lizanie kartek z jego zdjeciem..na tle meblościanki.Ale trudno... :(((((..Moze mysza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirnen Re: Chuda wyszla IP: *.po.punkt.pl / 10.0.43.* 03.04.02, 15:04 Chuda wiedziala ze nie ma szans z kenem i zolza dlatego chciala uniknac kompromitacji (98% glosow bylaby z pewnoscia oddana na nią, 1 na kena i 1 na zolze).Ciekawi mnie tylko czy nominacje zostana anulowane i tvn znowu straci miliony na smsach nieoddanych czy tez bedzie kontynuacja nominacji ken kontra zolza byloby ciekaiwe...:)Ale bylo nie bylo to oni decydują kto opusci dom WB smsy to tylko przykrywka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Chuda wyszla IP: 212.244.106.* 03.04.02, 15:27 Hi hi hi... słuchajcie, przez tych niesfornych domowników TVN pójdzie z torbami!!!! nie skoszą kasy za smsy.. niechby chociaż wychodzili sami z siebie pod koniec tygodnia nominacyjnego, a nie na początku... >:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: A Re: Chuda wyszla IP: *.acn.waw.pl 03.04.02, 15:56 metaxa mysle ze WB pojdzie po rozum do glowy i... do cotygodniowych racji zywnosciowych nazywanych szumnie zakupami bedzie dorzucam kratke woody i karton papierosow na lebka... wtedy maja zagwarantowane pozostanie harnasia... wiec i madzi:) a takze ojca, pavulona, zolzy, chemika i na 100% wiernego swoim zasadom kena:)))))))... hmm... frytka tez przekalkuluje i zostanie... w koncu ktos po pijaku sie zapomni i na nia skusi:)))))) pozdrawiam:)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Metaxa Re: Chuda wyszla i trudno.. IP: 212.244.106.* 03.04.02, 16:05 Byle nie za wiele tej woodki, bo jak się nawala jak meserszmity, to będą niewyraźnie bełkotać.. a skąd ja tłumacza wezmę? ;))) Poza tym to niezły sposób, żeby Harnaś tyle nie spał! ;) może lekko zrauszowany zatańczy nam zbójnickiego pod Fleszara?... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś