Gość: gość IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.10.04, 23:36 Proszę o zakończenie. Zasnąłem 15 minut przed końcem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gość Re: Spij spokojnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.10.04, 09:08 Dzięki i za to. Może ktoś zaspokoi moją ciekawość pomimo, że to chała jakich mało? Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Spij spokojnie 02.10.04, 10:35 Po tym jak szakal utłukł kobietę z blizną z wosku i przekazał jej wiadomość o treści: powiedz gere, ze nie umie strzec swoich kobiet, gere potrzymał kobietę z woskiem w ramionach a ona zeszła, przekazawszy mu jednak wiadomość. Gere pocierpiał ale bawiąc się kluczykiem od hiszpanskiej terrorystki oglądał wywiad w telewizji z prezydentowo i uświadomił sobie nagle, że to nie szef FBI jest celem a właśnie prezydentowa otwierająca oddział hematologii (nie umie chronić swoich KOBIET). No i się zaczął wyścig z czasem, prezydentowo nakrył ciałem murzaj, gere pobiegł za szakalu do metra i trochę się pościgali po ruchomych schodach i torach, szakalu wziął zakładniczkę, gere musiał wyrzucić spluwę i już, już miał być utłuczon, kiedy się pojawiła hiszpańska terrorystka z wielkim ganem i postrzeliła szakalu. kiedy już się zdawało, że to koniec farsy, gere całuje baskijkę a tu nagle szakalu wyciągł spluwę z buta. no i gere zatłukł szakalu kilkoma strzały. I już się znowu chciało wierzyć, że to koniec. ale nie. Po zaciemnieniu się okazało, że truchło szakala zagrzebują koło wysypiska, w ostatniej drodze asystuje gere i murzaj. murzaj dostał kulkę w kulasa, się podpiera laską i kuśtyka, gere ma skórę i te swoje wiarygodne spojrzenie. I murzaj zaczyna dywagacje: że tera on jest gieroj, bo się nie przyznał, że konsultował gere i jest jakoby nietykalny i wiele mu ujdzie płazem, sugeruje, żeby gere spierdalał w podskokach a on skoczy po kawę i wróci za pół godziny i się zdziwi, że gere już giba do zielonej irlandii. i tak idą w dwie strony bez pośpiechu, gere w kierunku słońca, murzaj kuśtykając po kawę. Muzyczka, lista płac, zaciemnienie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Spij spokojnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.10.04, 20:04 Wielkie dzięki! Jakbym oglądał, choć tego dnia od 5 na nogach i mnie zmogło. Pa pa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pikczer Re: Spij spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:23 hehehe bardzo ładne streszczenie:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kapucyn Re: Spij spokojnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:08 Ewosia super streszczenie, myślę że śmiało możesz sama napisać scenariusz, pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ewosia Re: Spij spokojnie 04.10.04, 19:35 dzięki, ale lepiej nie będę kombinować w fabułach. za cienkam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aaa Re: Szakal na tvn IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 02.10.04, 15:26 ja nie wiem czy mi się wydawało ale gere był jakoś wyjątkowo szczupły w tym filmie. A na piątkowy samotny wieczór to był całkiem fajny. Jakiś czas temu to w piątek wieczorem mogłam ogladac tylko listę przebojów dla czterdziestolatków, mając 20,bo kompletnie nic nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: czon Re: Szakal na tvn IP: 80.51.226.* 02.10.04, 15:37 tylko wkurza człowieka, że na wszystkim tvn chce zarobić. Na "Szakalu" kasa a we czwartek na meczach kasa i maszynki do golenia. A komentator zamiast komentować mecz nagania na sms-y. Odpowiedz Link Zgłoś