Dodaj do ulubionych

Szakal na tvn

IP: 5.2.* / *.chello.pl 01.10.04, 23:36
Proszę o zakończenie. Zasnąłem 15 minut przed końcem.
Obserwuj wątek
    • bladatwarz Spij spokojnie 02.10.04, 05:06
      Chala jakich malo!
      • Gość: gość Re: Spij spokojnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.10.04, 09:08
        Dzięki i za to. Może ktoś zaspokoi moją ciekawość pomimo, że to chała jakich
        mało?
        • ewosia Re: Spij spokojnie 02.10.04, 10:35
          Po tym jak szakal utłukł kobietę z blizną z wosku i przekazał jej wiadomość o
          treści: powiedz gere, ze nie umie strzec swoich kobiet, gere potrzymał kobietę
          z woskiem w ramionach a ona zeszła, przekazawszy mu jednak wiadomość. Gere
          pocierpiał ale bawiąc się kluczykiem od hiszpanskiej terrorystki oglądał wywiad
          w telewizji z prezydentowo i uświadomił sobie nagle, że to nie szef FBI jest
          celem a właśnie prezydentowa otwierająca oddział hematologii (nie umie chronić
          swoich KOBIET). No i się zaczął wyścig z czasem, prezydentowo nakrył ciałem
          murzaj, gere pobiegł za szakalu do metra i trochę się pościgali po ruchomych
          schodach i torach, szakalu wziął zakładniczkę, gere musiał wyrzucić spluwę i
          już, już miał być utłuczon, kiedy się pojawiła hiszpańska terrorystka z wielkim
          ganem i postrzeliła szakalu. kiedy już się zdawało, że to koniec farsy, gere
          całuje baskijkę a tu nagle szakalu wyciągł spluwę z buta. no i gere zatłukł
          szakalu kilkoma strzały. I już się znowu chciało wierzyć, że to koniec. ale
          nie. Po zaciemnieniu się okazało, że truchło szakala zagrzebują koło wysypiska,
          w ostatniej drodze asystuje gere i murzaj. murzaj dostał kulkę w kulasa, się
          podpiera laską i kuśtyka, gere ma skórę i te swoje wiarygodne spojrzenie. I
          murzaj zaczyna dywagacje: że tera on jest gieroj, bo się nie przyznał, że
          konsultował gere i jest jakoby nietykalny i wiele mu ujdzie płazem, sugeruje,
          żeby gere spierdalał w podskokach a on skoczy po kawę i wróci za pół godziny i
          się zdziwi, że gere już giba do zielonej irlandii. i tak idą w dwie strony bez
          pośpiechu, gere w kierunku słońca, murzaj kuśtykając po kawę. Muzyczka, lista
          płac, zaciemnienie.
          • Gość: gość Re: Spij spokojnie IP: 5.2.* / *.chello.pl 02.10.04, 20:04
            Wielkie dzięki! Jakbym oglądał, choć tego dnia od 5 na nogach i mnie zmogło. Pa
            pa.
          • Gość: pikczer Re: Spij spokojnie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.10.04, 21:23
            hehehe
            bardzo ładne streszczenie:)
          • Gość: kapucyn Re: Spij spokojnie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 03.10.04, 20:08
            Ewosia super streszczenie, myślę że śmiało możesz sama napisać scenariusz,
            pozdrawiam
            • ewosia Re: Spij spokojnie 04.10.04, 19:35
              dzięki, ale lepiej nie będę kombinować w fabułach. za cienkam
    • Gość: aaa Re: Szakal na tvn IP: *.biaman.pl / 217.153.182.* 02.10.04, 15:26
      ja nie wiem czy mi się wydawało ale gere był jakoś wyjątkowo szczupły w tym
      filmie.
      A na piątkowy samotny wieczór to był całkiem fajny. Jakiś czas temu to w piątek
      wieczorem mogłam ogladac tylko listę przebojów dla czterdziestolatków, mając
      20,bo kompletnie nic nie było.
    • Gość: czon Re: Szakal na tvn IP: 80.51.226.* 02.10.04, 15:37
      tylko wkurza człowieka, że na wszystkim tvn chce zarobić. Na "Szakalu" kasa a
      we czwartek na meczach kasa i maszynki do golenia. A komentator zamiast
      komentować mecz nagania na sms-y.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka