devil1981 05.10.04, 08:02 www.7thheaven.of.pl/ Skład rodziny się zmienił czy jak ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: P-77 Re: Siódme niebo - nie kumam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 08:05 > Skład rodziny się zmienił czy jak ? Te odcinki, które są u nas emitowane teraz są jeszcze ze starą obsadą, ale potem będą radykalne zmiany o których nie chcę przesądzać. Odpowiedz Link Zgłoś
devil1981 Re: Siódme niebo - nie kumam 05.10.04, 08:24 Rozumiem bliźniaków, Lucy, Ruth i Simona. Ale co robi tam 2 facetów w wieku Matta i żaden z nich nie jest Mattem? Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Siódme niebo - nie kumam 05.10.04, 11:15 hyh,a niech mi ktos wytlumaczy czemu oni co odcinek maja inne fryzury? znaczy sie,najpierw dlugie wlosy,za tydzien krotkie,a za tydzien jeszcze dluzsze niz na pierwszym razem. jakos nie po kolei to krecili czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Siódme niebo - nie kumam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:30 Aktor grający Matta zachorował na chorobę nowotworową i po szóstym sezonie (2001/2002)zrezygnował z gry w serialu natomiast przeszedł na drugą stronę kamery - wyreżyserował kilka odcinków. Po udanej operacji zmienił swój status na "członka dochodzącego". Rozwiązano to w ten sposób że wyjechał ze swoją żoną - córką rabina. Podobnie stało się z aktorką grająca Mary - w piątym sezonie odcinków decyzją rodziny Mary została odesłana do dziadka zwanego "pułkownikiem" i też pojawiała się odtąd tylko gościnnie. Odpowiedz Link Zgłoś
devil1981 Re: Siódme niebo - nie kumam 05.10.04, 12:41 No to kto jest na tych zdjęciach????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: Siódme niebo - nie kumam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.10.04, 12:47 Podejrzewam, że jednym z tych nowych jest mąż Lucy a drugi to pewnie jego brat. Wiem też że chłopak Mary z czwartego sezonu, Robbie, też potem zamieszkał u pastora ale jego byś chyba poznał. Odpowiedz Link Zgłoś
joanna_naturalny Re: Siódme niebo - nie kumam 05.10.04, 13:53 czesc 18lipiec! why did you change your nickname? Odpowiedz Link Zgłoś