Gość: KAROL IP: *.pu.kielce.pl 15.12.04, 09:18 Pragnąłbym ujrzeć podczas tegorocznych świąt komedie w reżyserii Stanisława Bareji. Czy jest to możliwe ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Takajestem Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI IP: 195.245.217.* 15.12.04, 09:29 A ja, jeżely pan pozwoly - piosenkę o zdrowiu ja pana Korpacza usłyszeć bym chciała najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
dafni Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI 15.12.04, 12:01 Tak się sklada, że mamy pana Koracza na sali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziunia Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI IP: *.chello.pl 15.12.04, 14:00 Gość portalu: Takajestem napisał(a): > A ja, jeżely pan pozwoly - piosenkę o zdrowiu ja pana Korpacza usłyszeć bym > chciała najbardziej. przepraszam, ale poprawię: piosenkę pana Korkoracza o zdrowiu, najbardziej bym chciała usłyszeć ;) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lezka_z_posen Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI 15.12.04, 14:05 Gość portalu: dziunia napisał(a): > Gość portalu: Takajestem napisał(a): > > > A ja, jeżely pan pozwoly - piosenkę o zdrowiu ja pana Korpacza usłyszeć b > ym > > chciała najbardziej. > > przepraszam, ale poprawię: > piosenkę pana Korkoracza o zdrowiu, najbardziej bym chciała usłyszeć ;) > > Pozdrawiam walentyna wnuk rulezz:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KIRA Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI IP: *.crowley.pl 15.12.04, 12:03 Tak jeżeli sobie wypożyczysz..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: P-77 Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 18:19 W czasach Kwiatkowskiego co roku na 1 stycznia był "Miś". Odpowiedz Link Zgłoś
amy4 Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI 15.12.04, 22:35 nooo, jak przyniesiesz podwawelską to pogadamy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.04, 15:54 ja na pewno obejrze wszystkie mam nagrane, oprocz alternatyw ale niestety nie jest dobrze ostatnio podczas rozmowy z mlodymi ludzmi wtracilam: "ja zdanżam i wy zdanżacie" i co? konsternacja, w koncu ktos z mlodych "ale chyba mowi sie zdążam" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maria Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI IP: *.icpnet.pl 16.12.04, 17:10 wiem, mam to samo, muszę się pilnować. Na szczęście mam swoje towarzystwo, które "leci Bareją" i wie o co chodzi gdy znienacka ryknę "moja żona Soooofia!" albo "czy pomoże mi pan wynieść inkasenta"? ale młodzi...eh.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: widz Re: CHCIAŁBYM UJRZEĆ PODCZAS ŚWIĄT KOMEDIE BAREJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 17:44 Och ja też, ja też( tylko mówi się: BAREI).Też chcę obejrzeć coś Barei. Baaardzo!!!!Nam nigdy dosyć paróweczek hrabiego Barry Kenta, ani gości w krawatach, bo są mniej awanturujący się,ani...co tu dużo gadać, chcę filmów Barei! Odpowiedz Link Zgłoś