Gość: Edyta IP: *.uwm.edu.pl 17.05.02, 14:51 Albo jestem już zmęczona, albo nie wiem co, ale w ogóle nie bawią mnie wypowiedzi ludzi tutaj na forum. Wręcz są zasmucające. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: iwa Re: Zmęczenie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 14:57 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Albo jestem już zmęczona, albo nie wiem co, ale w ogóle nie bawią mnie > wypowiedzi ludzi tutaj na forum. Wręcz są zasmucające. smutne oczy masz komu je dasz...... to smutne tak sie smucić:D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Zmęczenie IP: *.acn.waw.pl 17.05.02, 15:00 Wiele wątków nie na temat, BB już chyba zszedł na psy. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Zmęczenie 17.05.02, 15:05 Gość portalu: Inga napisał(a): > Wiele wątków nie na temat, BB już chyba zszedł na psy. nnnie nie nie nie nie... to dobry program jest... ja to na przyklad, prosze pani, nic innego nie ogladam ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Zmęczenie IP: *.acn.waw.pl 17.05.02, 15:07 Co zrobisz jak się skończy ten fascynujący program, koniec telewizji? Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Zmęczenie 17.05.02, 15:09 Gość portalu: Inga napisał(a): > Co zrobisz jak się skończy ten fascynujący program, koniec telewizji? hmm... wszystko nagrywam... wiec obejrze raz jeszcze?... i jeszcze... jeszcze.. ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwa Re: Zmęczenie IP: *.ipartners.pl / 157.25.126.* 17.05.02, 15:10 n0name napisał(a): > Gość portalu: Inga napisał(a): > > > Co zrobisz jak się skończy ten fascynujący program, koniec telewizji? > > hmm... wszystko nagrywam... wiec obejrze raz jeszcze?... i jeszcze... jeszcze.. > ;D tiaaaa totalna ekstaza;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edyta Re: Zmęczenie IP: *.uwm.edu.pl 17.05.02, 15:10 No... ja to też oglądam tylko dziennik telewizyjny i BB. To naprawdę fascynujący program, inteligentne twarze, błyskotliwe wypowiedzi, naprawdę profesjonalnie zrobiona audycja... No i dzięki reklamom dowiedziałam się o istnieniu Coca-coli Hoopa (bo chyba tak sie to pisze). Super! Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Zmęczenie 17.05.02, 15:16 Gość portalu: Edyta napisał(a): > No... ja to też oglądam tylko dziennik telewizyjny i BB. To naprawdę > fascynujący program, inteligentne twarze, błyskotliwe wypowiedzi, naprawdę > profesjonalnie zrobiona audycja... No i dzięki reklamom dowiedziałam się o > istnieniu Coca-coli Hoopa (bo chyba tak sie to pisze). Super! dziennik... dziennik... nie kojarze... ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Inga Re: Zmęczenie IP: *.acn.waw.pl 17.05.02, 15:19 Gość portalu: Edyta napisał(a): > No... ja to też oglądam tylko dziennik telewizyjny i BB. To naprawdę > fascynujący program, inteligentne twarze, błyskotliwe wypowiedzi, naprawdę > profesjonalnie zrobiona audycja... No i dzięki reklamom dowiedziałam się o > istnieniu Coca-coli Hoopa (bo chyba tak sie to pisze). Super! Pomyliło Ci się to nie dziennik telewizyjny a BB( z tymi inteligenymi twarzami to przesada), a o istnieniu Hoopa dowiedziałaś się bo uczestnicy BB piją tylko to. Odpowiedz Link Zgłoś
n0name Re: Zmęczenie 17.05.02, 14:59 Gość portalu: Edyta napisał(a): > Albo jestem już zmęczona, albo nie wiem co, ale w ogóle nie bawią mnie > wypowiedzi ludzi tutaj na forum. Wręcz są zasmucające. na frasunek dobry trunek ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aśka Re: Zmęczenie IP: *.chello.pl 17.05.02, 15:29 Nie waaaarto smucić się smucic się, gdy wooooolnośc ku nam mknie ku nam mknie!! o-oooo, a-aaaa.... dajcie Edytce czegoś mocniejszego, bo mi się dziewczyna z tych smutków załamie. :D Odpowiedz Link Zgłoś