Gość: dziad Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:02 To nie jest forum humorum! Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 10:10 100 proc prawdy! KJ jest najlepsza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:25 w czym???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ABW Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:30 Popieram, zwłaszcza w kontekście żenujących poczynań niejakiej Szczepkowskiej. Pamiętacie? Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:23 dokładnie! Szczepkowska do domu. Pani dziękujemy! Odpowiedz Link Zgłoś
kaprysia Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:40 jest wręcz przeciwnie, to Janda do domu, beznadziejne babsko z wydtętym do asburdu ego. Dodatkowy minus - wszędzie pcha to beztalencie swoją córcię, grrrr. Odpowiedz Link Zgłoś
paool Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:43 kaprysia napisała: Dodatkowy minus - wszędzie pcha to beztalencie swoją córcię, grrrr > . A szczepkowska jest własnie wepchaną córcią! do domu! Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:47 Janda w telewizorze może się nie podobać. Zgadzam się. W rolach filmowych widać strasznie tą jej manierę grania. Natomiast jeśli ktoś ocenia Jandę przez pryzmat ról teatralnych (Maria Callas, Shirley Valentine, Mała Steinberg) i mówi, że Janda to dno to bardzo proszę te osoby o wskazanie pięciu polskich aktorów teatralnych, którzy mają większą publiczność niż Janda. Zanim zaczniecie pisać takie bzdety zobaczcie ile lat Janda gra swoje sztuki! Shirley Valentine - ponad 300 przedstawień przy pełnej widowni. Przecież to nie przypadek że tak się dzieje. Janda po prostu wybitną aktorką jest. E basta! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:28 PIęciu ? Proszę bardzo : Gajos, Kobuszewski, Pokora, ostatnio Radziwiłłowicz ( niestety przez serial), Seniuk. Spróbuj kupic bilet do Teatru Kwadrat. A grają 6 dni w tygodniu a nie raz na miesiąc. Nie chodzi tu o wyliczankę, chodzi o to liczba widzów nie świadczy o jakości aktorstwa. M jak Miłośc jest chyba najpopularniejszym serialem a nikt przy zdrowych zmysłach nie będzie mówił o sztuce aktorskiej w nim. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 12:30 Wybacz, ale porównanie widowni telewizyjnej z widownią teatralną świadczy tylko o Twojej indolencji... Nie odniosłeś/aś się do meritum, więc trudno mi cokolwiek więcej napisać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:46 wybacz ale kosmiczną indolencją popisujesz sie własnie ty . Wszyscy aktorzy których wymieniłam grają w stołecznych teatrach ( jesli nie wiesz w których to sie dowiedz) w wielu spektaklach . POrównaj sobie liczbę widzów na ich spektaklach , wyciągnij średnią powiedzmy miesięczną i porównaj z Jandą . O serialu Radziwiłłowicza wspomniałam tylko dlatego że są tacy którzy nie wiedzą że grywa on w najlepszych teatrach u najlepszych reżyserów. Serial tylko go "upospolicił" ale może dzięki temu ktos podzie zobaczyć go np. Teatrze Narodowym. Odpowiedz Link Zgłoś
egon.olsen Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 12:48 Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem (szkoła podstawowa klasy 4-6) to wróć na forum to pogadamy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:42 dziecko drogie, widzę ze duzo wiesz na temat programu nauczania w podstawówce. JAk to mówią "najgorsze są pierwsze trzy lata w piątej klasie, później idzie z juz z górki" Powodzenia na egazminach do gimnazjum - tam uczą umiejętnosci argumentowania swojej wypowiedzi, więc widze dla ciebie cień szansy. Teatry na razie sobie odpuść. Odpowiedz Link Zgłoś
charlie_x Krystyna Janda. . to .najlepsza aktorka 01.02.05, 13:53 ..klawo Egon,jak cholera..8) można mieć takie, czy inne zastrzeżenia do poszczgólnych dokonań pani Krystyny,ale jej niemały dorobek na tle innych pań - aktorek jednak jest dużo ciekawszy.pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 16:08 idz no te swoje kosmetyki opisywac na Urodę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jola Re: Krysia Janda debeściara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:34 Pani Janda wzbudza kontrowersyjne uczucia, ja ją uwielbiam, a role teatralne to majstersztyk dostępny niewielu naszym aktorom. Jeżeli chodzi o Kwadrat, nie deprecjonuję występujących tam aktorów, ale na komedie, które tam są wystawiane to ludzie zawsze walą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:46 No więc właśnie , o tym własnie piszę , że nia ma sensu podliczanie sprzedanych biletów tylko jakośc gry. Więc argument o rekordach które zbiera Janda są bez sensu ( tym bardziej że nie zbiera). Mnie ogólnie maniera teatralna Jandy drażni, stała sie strasznie przewidywalna i schematyczna, tym bardziej jej rola w "Wizycie starszej pani " w Teatrze TV oszałamia , dlatego że zagrała zupełnie jak nie-Janda. Odpowiedz Link Zgłoś
paula245 Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 14:23 Gość portalu: ja napisał(a): tym bardziej jej rola w "Wizycie starszej pani " w Teatrze TV > oszałamia , dlatego że zagrała zupełnie jak nie-Janda. Mam te same odczucia-pierwszy raz zobaczyłam rolę a nie aktorkę. Odpowiedz Link Zgłoś