Dodaj do ulubionych

Krysia Janda debeściara

01.02.05, 09:45
Obserwuj wątek
    • Gość: dziad Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:02
      To nie jest forum humorum!
      • paool Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 10:10
        100 proc prawdy! KJ jest najlepsza
    • Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:25
      w czym????
      • paool Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 10:26
        we wszystkim
    • Gość: ABW Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 10:30
      Popieram, zwłaszcza w kontekście żenujących poczynań niejakiej Szczepkowskiej.
      Pamiętacie?
      • paool Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:23
        dokładnie! Szczepkowska do domu. Pani dziękujemy!
        • kaprysia Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:40
          jest wręcz przeciwnie, to Janda do domu, beznadziejne babsko z wydtętym do
          asburdu ego. Dodatkowy minus - wszędzie pcha to beztalencie swoją córcię, grrrr.
          • paool Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:43
            kaprysia napisała:
            Dodatkowy minus - wszędzie pcha to beztalencie swoją córcię, grrrr
            > .
            A szczepkowska jest własnie wepchaną córcią!
            do domu!
          • egon.olsen Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 11:47
            Janda w telewizorze może się nie podobać. Zgadzam się. W rolach filmowych widać
            strasznie tą jej manierę grania.

Natomiast jeśli ktoś ocenia Jandę przez pryzmat ról teatralnych (Maria Callas,
            Shirley Valentine, Mała Steinberg) i mówi, że Janda to dno to bardzo proszę te
            osoby o wskazanie pięciu polskich aktorów teatralnych, którzy mają większą
            publiczność niż Janda.

Zanim zaczniecie pisać takie bzdety zobaczcie ile lat Janda gra swoje sztuki!
            Shirley Valentine - ponad 300 przedstawień przy pełnej widowni. Przecież to nie
            przypadek że tak się dzieje. Janda po prostu wybitną aktorką jest. E basta!
            • Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:28
              PIęciu ? Proszę bardzo : Gajos, Kobuszewski, Pokora, ostatnio Radziwiłłowicz (
              niestety przez serial), Seniuk. Spróbuj kupic bilet do Teatru Kwadrat. A grają
              6 dni w tygodniu a nie raz na miesiąc.
              Nie chodzi tu o wyliczankę, chodzi o to liczba widzów nie świadczy o jakości
              aktorstwa. M jak Miłośc jest chyba najpopularniejszym serialem a nikt przy
              zdrowych zmysłach nie będzie mówił o sztuce aktorskiej w nim.
              • egon.olsen Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 12:30
                Wybacz, ale porównanie widowni telewizyjnej z widownią teatralną świadczy tylko
                o Twojej indolencji... Nie odniosłeś/aś się do meritum, więc trudno mi
                cokolwiek więcej napisać.
                • Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 12:46
                  wybacz ale kosmiczną indolencją popisujesz sie własnie ty . Wszyscy aktorzy
                  których wymieniłam grają w stołecznych teatrach ( jesli nie wiesz w których to
                  sie dowiedz) w wielu spektaklach . POrównaj sobie liczbę widzów na ich
                  spektaklach , wyciągnij średnią powiedzmy miesięczną i porównaj z Jandą .
                  O serialu Radziwiłłowicza wspomniałam tylko dlatego że są tacy którzy nie
                  wiedzą że grywa on w najlepszych teatrach u najlepszych reżyserów. Serial tylko
                  go "upospolicił" ale może dzięki temu ktos podzie zobaczyć go np. Teatrze
                  Narodowym.
                  • egon.olsen Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 12:48
                    Jak nauczysz się czytać ze zrozumieniem (szkoła podstawowa klasy 4-6) to wróć
                    na forum to pogadamy.
                    • Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:42
                      dziecko drogie, widzę ze duzo wiesz na temat programu nauczania w podstawówce.
                      JAk to mówią "najgorsze są pierwsze trzy lata w piątej klasie, później idzie z
                      juz z górki" Powodzenia na egazminach do gimnazjum - tam uczą umiejętnosci
                      argumentowania swojej wypowiedzi, więc widze dla ciebie cień szansy.
                      Teatry na razie sobie odpuść.
                    • charlie_x Krystyna Janda. . to .najlepsza aktorka 01.02.05, 13:53
                      ..klawo Egon,jak cholera..8) można mieć takie, czy inne
                      zastrzeżenia do poszczgólnych dokonań pani Krystyny,ale jej niemały dorobek na
                      tle innych pań - aktorek jednak jest dużo ciekawszy.pozdr.
          • czesia-z-butiku Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 16:08
            idz no te swoje kosmetyki opisywac na Urodę
    • Gość: Jola Re: Krysia Janda debeściara IP: *.internetdsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:34
      Pani Janda wzbudza kontrowersyjne uczucia, ja ją uwielbiam, a role teatralne to
      majstersztyk dostępny niewielu naszym aktorom.
      Jeżeli chodzi o Kwadrat, nie deprecjonuję występujących tam aktorów, ale na
      komedie, które tam są wystawiane to ludzie zawsze walą.
      • Gość: ja Re: Krysia Janda debeściara IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 13:46
        No więc właśnie , o tym własnie piszę , że nia ma sensu podliczanie sprzedanych
        biletów tylko jakośc gry. Więc argument o rekordach które zbiera Janda są bez
        sensu ( tym bardziej że nie zbiera).
        Mnie ogólnie maniera teatralna Jandy drażni, stała sie strasznie przewidywalna
        i schematyczna, tym bardziej jej rola w "Wizycie starszej pani " w Teatrze TV
        oszałamia , dlatego że zagrała zupełnie jak nie-Janda.
        • paula245 Re: Krysia Janda debeściara 01.02.05, 14:23
          Gość portalu: ja napisał(a):
          tym bardziej jej rola w "Wizycie starszej pani " w Teatrze TV
          > oszałamia , dlatego że zagrała zupełnie jak nie-Janda.
          Mam te same odczucia-pierwszy raz zobaczyłam rolę a nie aktorkę.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka