dotera 22.07.23, 16:04 Myślałem ze jest gdzieś tak 10 lat młodsza. Gdzieś jak Janda. Chociaż jest fajna więc może słusznie. Lubie te pokolenie urodzone w latach 30tych, poczatku 40tych. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dotera Re: Barbara Wrzesińska 22.07.23, 16:06 Zmienia się technologia filmowa i stare technologie wyglądają jakby były w pradawnych czasach i całkiem inni ludzie żyli. A ona się zmienia bardzo szybko na przestrzeni jednego pokolenia. Odpowiedz Link
dotera Re: Barbara Wrzesińska 22.07.23, 16:08 Jak byłem dzieckiem myślałem ze ludzie w różnych czasach widzieli świat w ten sam sposób w jaki były kręcone wówczas filmy. Odpowiedz Link
dotera Re: Barbara Wrzesińska 22.07.23, 16:30 dziendobry.tvn.pl/gwiazdy/jaka-jest-barbara-wrzesinska-da335654-ls5315551 nie poznalbym jej. Ale w sumie może mam jej wyobrażenie z kilku ról, a ona głównie była aktorką teatralną. Odpowiedz Link
dotera Re: Barbara Wrzesińska 22.07.23, 18:17 Ludzkie życie bywa dłuższe niż się wydaje. Dłuższe niż życie światów przez które przepływa. Zmiany pokoleń następują szybko i radykalnie wszystko zmieniają. Życie ludzkie takich zmian doswiadcza kilku. Odpowiedz Link