Dodaj do ulubionych

Salacka...o Boże

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:29
www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1279
zdjęcie drugie od lewej
Obserwuj wątek
    • pomme Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:31
      Nie lubie kobiet, które nie akceptują upływu czasu... mają kompleksy wymalowane
      na twarzy. Dosłownie
    • invicta1 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:31
      lepiej zobacz na dole 1 po lewej:D
      www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1282
      • czesia-z-butiku Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:43
        chodzi Ci o Bombelos?i tą mlodą Borkowską?one chociaż mlode,swieże a ta Salacka
        stara ruda raszpla,usta napompowane i czarna od solarium
        ona się powoli robi podobna do takiej jakiejs miliarderki co do pantery chciala
        się upodobnic-Joceline jakos tam,wiecie o kogo chodzi?
    • wieslawa-siemiankowska Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:45
      Invicto kochana polecam Ci obejrzenie tej starej reli na żywca. Ja myślałam,że
      zejdę na zawał. Usta ma a la Naomi Campbell, a ryjek stery i pomarszczony ale
      naciągnięty chirurgicznie na maxa. Współczuję jej mężowi,że musi z takim czymś
      sypiać.
    • gocha221 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:47
      na zdjeciu z Sałacka jest M. Grzywacz. Czy ona jest w ciązy, ma takie dziwne
      ubranie, czy az tak przytyła? Z wiadomosci pamietam ja jako b. szczuplą i drobną.
      • Gość: mędrzec Re: Salacka...o Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:54
        Marta Grzywacz może i była drobna, ale związała się z Bagsikiem i teraz żyje w
        dostatku, co pewnie się na niej odbiło.
      • Gość: oj Re: Salacka...o Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:54
        M. Grzywacz to ta sama , ktora dziecko urodziła Bagsikowi i za tą jaa z TV
        wywalili ?
        • gocha221 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:55
          nazwisko, imię i oczy z zezikiem te same, ale figura troche myli...
          • Gość: pasiak Re: Salacka...o Boże IP: 82.160.95.* 08.02.05, 11:28
            Sałącka bleeeeeeee,a czepiata się Grazi Szapołowskiej. A co urodziłą Grzywaczowa
            temu Bagsikowi?
            • gocha221 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 11:30
              chyba jeszcze nie urodziła...dopeiro w ciązy jest..chyba, że jedno dziecko juz
              mają...
              • Gość: pasiak Re: Salacka...o Boże IP: 82.160.95.* 08.02.05, 11:31
                dlategom się zdziwił;)
    • Gość: bm_ka Re: Salacka...o Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:43
      Tutaj Sałacka jest jeszcze znośna ale wczoraj na benefisie Buczkowskiego nie
      mogłam się skupic na Staśku Wielanku i innech gwiazdach zaproszonych mając
      widok, na zapleczu Buczkowskiego, Sałackiej ... Przypomina M.Jacksona
      przypalonego w zepsutym solarium! Ale potwór!
      • Gość: dora Re: Salacka...o Boże IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.02.05, 20:04
        Ja też ją w tym programie widziałam i zgadzam się z poprzednią uwagą. A w ogóle
        co ona taka aktywna medialnie, skoro wcale nigdzie nie gra?
        • wieslawa-siemiankowska Re: Salacka...o Boże 13.02.05, 20:07
          Jak się nic zawodowo nie robi to jeno lans pozostaje :))
          Widziałam ją wczoraj właśnie w tym benefisie, jeszcze się to stare pudło w
          pierwszym rzędzie rozsiadło, wyobrażam sobie jaką realizatorzy i operatorzy
          mieli polewkę :))
          • slepyleon Re: Salacka...o Boże 14.02.05, 06:45
            Z taką mordą to nie powinno się nigdzie chodzić.Czy ta kobieta nie ma lustra w
            domu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka