Gość: czb IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:29 www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1279 zdjęcie drugie od lewej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pomme Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:31 Nie lubie kobiet, które nie akceptują upływu czasu... mają kompleksy wymalowane na twarzy. Dosłownie Odpowiedz Link Zgłoś
invicta1 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:31 lepiej zobacz na dole 1 po lewej:D www.vipnews.pl/!__octopus_front/article.php?category=4&article=1282 Odpowiedz Link Zgłoś
czesia-z-butiku Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:43 chodzi Ci o Bombelos?i tą mlodą Borkowską?one chociaż mlode,swieże a ta Salacka stara ruda raszpla,usta napompowane i czarna od solarium ona się powoli robi podobna do takiej jakiejs miliarderki co do pantery chciala się upodobnic-Joceline jakos tam,wiecie o kogo chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:45 Invicto kochana polecam Ci obejrzenie tej starej reli na żywca. Ja myślałam,że zejdę na zawał. Usta ma a la Naomi Campbell, a ryjek stery i pomarszczony ale naciągnięty chirurgicznie na maxa. Współczuję jej mężowi,że musi z takim czymś sypiać. Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:47 na zdjeciu z Sałacka jest M. Grzywacz. Czy ona jest w ciązy, ma takie dziwne ubranie, czy az tak przytyła? Z wiadomosci pamietam ja jako b. szczuplą i drobną. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mędrzec Re: Salacka...o Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:54 Marta Grzywacz może i była drobna, ale związała się z Bagsikiem i teraz żyje w dostatku, co pewnie się na niej odbiło. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: oj Re: Salacka...o Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.02.05, 10:54 M. Grzywacz to ta sama , ktora dziecko urodziła Bagsikowi i za tą jaa z TV wywalili ? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 10:55 nazwisko, imię i oczy z zezikiem te same, ale figura troche myli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Salacka...o Boże IP: 82.160.95.* 08.02.05, 11:28 Sałącka bleeeeeeee,a czepiata się Grazi Szapołowskiej. A co urodziłą Grzywaczowa temu Bagsikowi? Odpowiedz Link Zgłoś
gocha221 Re: Salacka...o Boże 08.02.05, 11:30 chyba jeszcze nie urodziła...dopeiro w ciązy jest..chyba, że jedno dziecko juz mają... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pasiak Re: Salacka...o Boże IP: 82.160.95.* 08.02.05, 11:31 dlategom się zdziwił;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bm_ka Re: Salacka...o Boże IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.02.05, 19:43 Tutaj Sałacka jest jeszcze znośna ale wczoraj na benefisie Buczkowskiego nie mogłam się skupic na Staśku Wielanku i innech gwiazdach zaproszonych mając widok, na zapleczu Buczkowskiego, Sałackiej ... Przypomina M.Jacksona przypalonego w zepsutym solarium! Ale potwór! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dora Re: Salacka...o Boże IP: *.kom / *.kom-net.pl 13.02.05, 20:04 Ja też ją w tym programie widziałam i zgadzam się z poprzednią uwagą. A w ogóle co ona taka aktywna medialnie, skoro wcale nigdzie nie gra? Odpowiedz Link Zgłoś
wieslawa-siemiankowska Re: Salacka...o Boże 13.02.05, 20:07 Jak się nic zawodowo nie robi to jeno lans pozostaje :)) Widziałam ją wczoraj właśnie w tym benefisie, jeszcze się to stare pudło w pierwszym rzędzie rozsiadło, wyobrażam sobie jaką realizatorzy i operatorzy mieli polewkę :)) Odpowiedz Link Zgłoś
slepyleon Re: Salacka...o Boże 14.02.05, 06:45 Z taką mordą to nie powinno się nigdzie chodzić.Czy ta kobieta nie ma lustra w domu? Odpowiedz Link Zgłoś