Dodaj do ulubionych

Rymanowski-ileż można??

IP: *.ib.com.pl / *.ib.com.pl 15.02.05, 11:16
Z całym szacunkiem dla załogi Faktów,pytam się ile czasu będziemy musieli
oglądać jeszcze pana Bogdana?
Czy to nie przesada? 3 tydzień z rzędu prowadzi Fakty....
Znudziło mi się,mimo iż Ryman jest coraz lepszy(choć i tak daleko mu do
doskonałości)
to jego obecna ilość na antenie jest dla mnie zabójcza.....
Nie można dać kogoś na zastepstwo?Anity ,Patrycji? np..?
Rozumiem że zapewne nie-układy,układy i tym podobne sprawy...
Jeśli to konieczne wolałabym już w ciągu tygodnia oglądać np pana
Kajdanowicza ,on przynjamniej się stara !!
Błagam zdejmijcie już Rymana....
Powinnien pojawić sie w Faktach teraz najwcześniej za 3 tygodnie....(a
najlepiej już wcale)
Co jak co,ale teraz widze że jak Pochanke nie ma to ma tam miejsce kompletna
klapa
Były wczoraj Walentynki nie powiedzieli ani słowa,był list wałęsy do rydzyka
też milczeli...
to ma byc ten najlepszy program??
śmieszne!masakra!
Obserwuj wątek
    • Gość: Basketcase Re: Rymanowski-ileż można?? IP: *.icpnet.pl 15.02.05, 15:52
      Bo Ryman jest od Rydzyka, więc jak mogł to pokazać????????????? A Walentynki to
      przecież amerykanizacja, to spłyca miłość i takie tam. Po co kupować ukochanej
      osobie kwiatek czy maskotkę jak można na Radio Maryja wpłacać????

Już się nie mogę doczekać powrotu Justyś. Może potem dla odmiany ona poprowadzi
      Fakty 3 tygodnie pod rząd. :D
      • kamuii2 Re: Rymanowski-ileż można?? 15.02.05, 17:33
        a ja choć też mam już dość to wolę 3 tyg Rymana niż Kajdanowicza... sztuczny
        szowinista i nijaki dziennikarz... moźe sobie ręce podać z niejaką Wysocką...
        • hefalumpik1 Re: Rymanowski-ileż można?? 15.02.05, 20:18
          Kamuii2, tak z ciekawosci : co zrobił ci strasznego ten Kajdanowicz? Jedziesz
          po nim przy każdej okazji bez specjalnych hamulców, a facet wydaje sie raczej
          OK. Pracujesz w TVN24 ? A może znasz go prywatnie? Dziwna ta twoja zacietość,
          nie przepuszczasz nigdy szansy aby mu dopieprzyć, choćby nawet temat postów
          niespecjalnie do tego pasował. Musiał Ci koleś nieźle dać w kość. Nie możesz
          się pozbierać?
    • Gość: Fiona Re: Rymanowski-ileż można?? IP: 217.153.79.* 15.02.05, 17:53
      Lubię Rymanowskiego i nie przeszkadza mi, że często prowadzi fakty (trochę
      szkoda człowieka,że tak duzo pracuje. Wcale nie tęsknię za Pochanke. Dobrze, że
      nie muszę oglądać jej gęby i tych min. Uważam, że Anita powinna wrócić i pomóc
      Rymanowskiemu. Anitko wróć!!!, Kajdanowicz na urlop bezpłatny:)pozdrawiam
    • Gość: Ja33 Re: Rymanowski-ileż można?? IP: *.chello.pl 15.02.05, 22:45
      Rymanowski to człowiek-klasa i to w pełnym tego słowa znaczeniu. Takich
      dziennikarzy niestety już prawie nie ma. I nie chodzi tu tylko o warsztat, ale
      kulturę, obycie, itd. A Pochanke mogła by mu buty czyścić. Poza aktorstwem,
      grymasami i krzyczeniem na wizji naprawdę niewiele potrafi. A dlaczego w ogóle
      ją dopuścili ? Bo w TVN niestety zaczyna dziać się jak w państwowej - jesteś
      żoną szefa, to dostajesz kopa w górę, ale prędzej czy później i tak
      spadniesz....
      • tezurus Re: Rymanowski-ileż można?? 16.02.05, 13:28
        Niech spada ale do TVN24 i Magazynu albo najlepiej serwsów.Pamiętam jak
        prowadziła je w 2 dzień Świąt. Nikt tak ich nie prowadził.

A proppo dziś Marta Kuligowska i Danuta Kondratowicz w DniuNaŻywo
    • Gość: mosiek Re: Rymanowski-ileż można?? IP: 195.136.112.* 16.02.05, 09:27
      Proszę, więcej Rymanowskiego. Ten charme, prosto z Pucybutkowa. Prowincjonalny
      zaśpiew i takiż wygląd. Im więcej jego, tym mniejsza oglądalność Faktów. Więcej
      ministranta Rymanowskiego, proszę.
      • Gość: odczepsie Re: Rymanowski-ileż można?? IP: 81.219.14.* 16.02.05, 12:39
        a ty pewnie ze stolycy (od drugiego pokolenia)? Najlepiej obrażać, gdy nie ma
        się niczego ciekawego do powiedzenia. Tak, tak, znam tę taktykę. Nie masz może
        na imię Andrzej i nie jesteś z Samoobrony? Boguś to porządny człowiek i
        doskonały fachowiec. Każdy kto go zna, wie jak bardzo zależy mu na każdym
        materiale. Przy tym nie puszy się i nie robi z siebie jakiegoś gwiazdora.
        Więcej takich w mediach.
    • Gość: Marcin Re: Rymanowski-ileż można?? IP: 195.136.112.* 16.02.05, 12:54

Trudno, żeby robił z siebie gwiazdora. Od czasu, gdy prowadzi Fakty ich
      oglądalność i udziały w rynku spadają. Wczoraj udziały poniżej 24%, Kilkanaście
      miesięcy temu było to 30% albo i więcej. Przeciętniak nie może z siebie robić
      gwiazdora.
    • Gość: Ami Re: Rymanowski-ileż można?? IP: *.visp.energis.pl 16.02.05, 18:52
      Po pierwsze, wielkie dzięki Rymanowi, ze się wyłamał i nie zapchał jeszcze
      Faktów walentynkami i całym tym komercyjnym syfem!!!! Po drugie Pochanke nie
      dorasta Mu do pięt i jedynie mółby się zamienić z Kajdanem na weekend :)))
      Wreszcie po trzecie jak jeszcze raz przeczytam, że Anita powinna wrócić to się
      porzygam
      • kamuii2 Re: Rymanowski-ileż można?? 17.02.05, 00:26
        Kajdanowicz nic mi nie zrobił i zauważ że nigdy też nie wypowiadam się o nim
        jako o człowieku tylko jako o dziennikarzu,również z tej prostej przyczyny ze
        go nie znam i nie pracuję w tvn ani tvn 24... :)To pewnie zupełnie miły i fajny
        facet.
        Ale :
        Jest szownistą i to fakt (sprawa ze Środą) a ze jest sztuczny to widać... boji
        się kamery i jest nieciekawy.Poza tym siedzi w Faktach podczas dy mu się to
        zupełnie nie należy.Siedzieli tam lepsi od niego ale się ich pozybto...
        Co do Rymana to podpadł mi stronniczością w sprawie Rydzyka ale i tak go lubię
        i wolę oglądać jego przez 3 tyg niż Kajdanowicza....
        • hefalumpik1 Re: Rymanowski-ileż można?? 17.02.05, 10:54
          Coś chyba jednak jest nie tak. Gdzieś napisałaś, że to debil, choć wydaje się,
          że nim nie jest. To wyglada ewidentnie na przytyk personalny a nie zawodowy.A
          jeśli chodzi o sztywność - fakt, choć ostatnio bardzo sie poprawił, nie
          uważasz? Poza tym skoro nie pracujesz z nim, to nie wiesz czy coś mu się należy
          czy nie, prawda? Nie to że go bronię, ale jednak wydaje mi się, że trochę Ci
          brak obiektywizmu.Poza tym przynajmniej połowa facetów to szowiniści, choć nie
          wszyscy sie do tego przyznają publicznie - wierz mi - niezależnie od tego czy
          jest nim też akurat Kajdanowicz.
          • kamuii2 Re: Rymanowski-ileż można?? 17.02.05, 18:38
            No dobra z tym "debilem" to było faktycznie personalnie...ale to ze ktoś jest
            debilem nie zonacza jeszcze ze ni jest fajny...mniejsza z tym przyjmijmy ze nie
            jest debilem ale miernym dziennikarzem.
            Inna sprawa z tym czy mu się należy czy nie.Owszem nie pracuję w tvn 24 ani w
            tvn ale jeśli jest ktoś kto swietnie sobie radzi i nagle go wywalają a jego
            miejsce zajmuje osoba nie mająca o pracy prezentera pojęcia to mozna mieć
            podejrzenia o nieczystośc tego interesu :)
            Tym bardziej, że w tvn 24 znalazło by się conajmniej kilku prezenterów/ek
            lepszych od niego....
            • hefalumpik1 Re: Rymanowski-ileż można?? 17.02.05, 22:15
              A kogo wywalili, kto sobie świetnie radził? Bo chyba czegos nie rozumiem. Jaka
              nieczystość interesu, o co chodzi?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka