Dodaj do ulubionych

Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski

12.04.05, 13:39
Halo,

Czy ktos wie, co to za slawny krakowski aktor - szantazysta,
bedzie "bohaterem" dzisiejszego odcinka Detektywa?

Dorota
Obserwuj wątek
    • tiresias Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 13:51
      Grabowski. ten co mial niedawno wypadek. uciekał z okupem i rutkowski go trafił
      z wyrzutni ręcznej rakiet sterowanych termicznie specjalnie wykonanych przez
      Bumar dla 'Rutkowsky Patrol'
    • mason_verger Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 14:04
      To Piotr Plewa.
      • fargo Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 14:20
        To moze i znany aktor ale w Krakowie
        • pressforum Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 14:57
          a skad pewnosc co do osoby? z tego moze byc procesik
          • michal_82 Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 15:06
            Pamiętam, że podawali w komunikatach Piotr P.
            Jak to się stało, to na forum ktoś pisał, że to aktor z Pensjonatu, ale to
            raczej nie on. Piotra Plewy nie znam. Jego strona jest tu.
            www.piotrplewa.art.pl/
            • agata_to_ja Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 15:27
              o kurde, a ja go znam! To facet z kabaretu Grupa Rafała Kmity. Świetny kabaret
              i ten pan też się jakoś dobrze zapisał w mojej pamięci. No to numer, nie ma co.
              • pomme Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 15:47
                już kiedyś o tym mówiono, bodajże w uwadze
                • fargo Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 19:06
                  jestem w szoku faktycznie facet wymiata w kabarecie Rafała szczególnie jest
                  boski w "Radio"
                  • drabka Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 23:30
                    Pamiętam faceta z programu Ananasy z naszej klasy, czy cos takiego na tvn. Był
                    szkolnym kolegą w programie Malajkata.
                  • grzzechu Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 23:33
                    Chyba już nie poprowadzi więcej "HBO na stojaka" - teraz będzie miał raczej
                    siedzące zajęcie przy ul. Montelupich...
                    • devojce Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 07:53
                      Rutkowski lubi sensacje. Nie zawsze prawdziwe. Nie wiem jaka jest prawda
                      odnośnie Plewy. Ja go lubię i jakoś nie moge go sobie wyobrazić w roli
                      szantażysty. Może to nie do końca było tak jak mówią "poszkodowani". Wbrew
                      pozorom bardzo łatwo jest kogoś wrobić w aferę i oczernić. Ja bym chętnie
                      obejrzała program, w którym obie strony spotkają się oko w oko i porozmawiają
                      ale bez podkręcania przez prowadzących. Nie bronię Plewy ale i nie będę go
                      oskarżać bo nie mam bladego pojęcia jaka jest prawda. Sama miałam kiedys
                      sytuację, że bardzo chciałam zadzwonic do kolesia i mu nabluzgać, moze i
                      postraszyć bo mi nie chciał oddać pieniędzy, które był mi winien. On z siebie
                      biedulka zrobił przed innymi, a ja to byłam ta wredna. A faktem było, że
                      pożyczył ode mnie kasę, miał oddać po tygodniu, a już dwa lata mija, a mi udało
                      się ledwie połowę sumy wyrwać. Więc jestem ostrożna w ocenach.
                      • kerstinoven To jest argument 13.04.05, 09:56
                        > Ja go lubię i jakoś nie moge go sobie wyobrazić w roli
                        > szantażysty.

Podobnie Krysia Janda wstawiala sie z Kulczykiem.
                        Skoro taki mily to przeciez nie moze byc przestepca, prawda?

Rozumowanie idioty.
                        • devojce Re: To jest argument 13.04.05, 10:12
                          kerstinoven napisała:

> > Ja go lubię i jakoś nie moge go sobie wyobrazić w roli
                          > > szantażysty.
                          >
                          > Podobnie Krysia Janda wstawiala sie z Kulczykiem.
                          > Skoro taki mily to przeciez nie moze byc przestepca, prawda?
                          >
                          > Rozumowanie idioty.

Nie jestem idiotą!!! Przeczytaj może cały mój wpis dokładnie. Napisałam, że nie
                          mogę go sobie w tej roli wyobrazić co nie znaczy, że uważam, że jest na pewno
                          niewinny. Jestem ciekawa jaka jest prawda.

To się właśnie nazywa manipulacja!!! Tekst wyjęty z kontekstu zupełnie zmienia
                          znaczenie!!!
                      • esss Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 14:07
                        Nie wiem czy oglądałaś program. Po tym co napisałaś, sądzę, że raczej nie.
                        Takich rzeczy, jakie słychać było z ust P. i jego "przyjaciół" nie mówi
                        poszkodowany człowiek, któremu źli koledzy wyłudzili majątek, a teraz migają
                        się od oddania.
                        • devojce Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 21:41
                          Zgadzam się, nie oglądałam. Dlatego mój post był dość powściągliwy w ocenie
                          osoby pana P. Dalej nie wiem co o tym sądzić.

Pozdrawiam i dziękuję Ci, że nie zwyzywałeś mnie od idiotów.
    • xmona Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 00:09
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=18619215&a=18626533
      już o tym kiedyś był program
      • norbert76 Po rzuceniu na glebę :)))))) 15.04.05, 14:00
        Oglądam regularnie "Detektywa" i zawsze mnie najbardziej (i autentycznie bawi)
        reakcja zatrzymanego. Przez cały odcinek wydzwania po ludziach, zastrasza,
        czasami bije, klnie, zazwyczaj jest to niezły osił czy (jak kto woli) kark.
        Twarzy nie pokazują, ale domyślam się, że połowa raczej nie miałaby być z czego
        dumna. A po rzuceniu na glebę nie wie o co chodzi, jest zaskoczony, bolą go
        bardzo wykręcane ręce (hehe), niemalże prosi o litość. No a stwierdzenia Piotra
        P. - "ale ja mam zaraz próbę, a potem spektakl" albo "ale ja te pieniądze
        miałem za chwilę Ci oddać" doprowadziły mnie wręcz do histerycznego śmiechu.
        • adam81w Re: Po rzuceniu na glebę :)))))) 19.04.05, 21:58
          heh to jest gostek z kabaretu kmity ? no ladnie

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka