lolka11 12.04.05, 13:39 Halo, Czy ktos wie, co to za slawny krakowski aktor - szantazysta, bedzie "bohaterem" dzisiejszego odcinka Detektywa? Dorota Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 13:51 Grabowski. ten co mial niedawno wypadek. uciekał z okupem i rutkowski go trafił z wyrzutni ręcznej rakiet sterowanych termicznie specjalnie wykonanych przez Bumar dla 'Rutkowsky Patrol' Odpowiedz Link Zgłoś
mason_verger Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 14:04 To Piotr Plewa. Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 14:20 To moze i znany aktor ale w Krakowie Odpowiedz Link Zgłoś
pressforum Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 14:57 a skad pewnosc co do osoby? z tego moze byc procesik Odpowiedz Link Zgłoś
michal_82 Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 15:06 Pamiętam, że podawali w komunikatach Piotr P. Jak to się stało, to na forum ktoś pisał, że to aktor z Pensjonatu, ale to raczej nie on. Piotra Plewy nie znam. Jego strona jest tu. www.piotrplewa.art.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
agata_to_ja Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 15:27 o kurde, a ja go znam! To facet z kabaretu Grupa Rafała Kmity. Świetny kabaret i ten pan też się jakoś dobrze zapisał w mojej pamięci. No to numer, nie ma co. Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 15:47 już kiedyś o tym mówiono, bodajże w uwadze Odpowiedz Link Zgłoś
fargo Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 19:06 jestem w szoku faktycznie facet wymiata w kabarecie Rafała szczególnie jest boski w "Radio" Odpowiedz Link Zgłoś
drabka Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 23:30 Pamiętam faceta z programu Ananasy z naszej klasy, czy cos takiego na tvn. Był szkolnym kolegą w programie Malajkata. Odpowiedz Link Zgłoś
grzzechu Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 12.04.05, 23:33 Chyba już nie poprowadzi więcej "HBO na stojaka" - teraz będzie miał raczej siedzące zajęcie przy ul. Montelupich... Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 07:53 Rutkowski lubi sensacje. Nie zawsze prawdziwe. Nie wiem jaka jest prawda odnośnie Plewy. Ja go lubię i jakoś nie moge go sobie wyobrazić w roli szantażysty. Może to nie do końca było tak jak mówią "poszkodowani". Wbrew pozorom bardzo łatwo jest kogoś wrobić w aferę i oczernić. Ja bym chętnie obejrzała program, w którym obie strony spotkają się oko w oko i porozmawiają ale bez podkręcania przez prowadzących. Nie bronię Plewy ale i nie będę go oskarżać bo nie mam bladego pojęcia jaka jest prawda. Sama miałam kiedys sytuację, że bardzo chciałam zadzwonic do kolesia i mu nabluzgać, moze i postraszyć bo mi nie chciał oddać pieniędzy, które był mi winien. On z siebie biedulka zrobił przed innymi, a ja to byłam ta wredna. A faktem było, że pożyczył ode mnie kasę, miał oddać po tygodniu, a już dwa lata mija, a mi udało się ledwie połowę sumy wyrwać. Więc jestem ostrożna w ocenach. Odpowiedz Link Zgłoś
kerstinoven To jest argument 13.04.05, 09:56 > Ja go lubię i jakoś nie moge go sobie wyobrazić w roli > szantażysty. Podobnie Krysia Janda wstawiala sie z Kulczykiem. Skoro taki mily to przeciez nie moze byc przestepca, prawda? Rozumowanie idioty. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: To jest argument 13.04.05, 10:12 kerstinoven napisała: > > Ja go lubię i jakoś nie moge go sobie wyobrazić w roli > > szantażysty. > > Podobnie Krysia Janda wstawiala sie z Kulczykiem. > Skoro taki mily to przeciez nie moze byc przestepca, prawda? > > Rozumowanie idioty. Nie jestem idiotą!!! Przeczytaj może cały mój wpis dokładnie. Napisałam, że nie mogę go sobie w tej roli wyobrazić co nie znaczy, że uważam, że jest na pewno niewinny. Jestem ciekawa jaka jest prawda. To się właśnie nazywa manipulacja!!! Tekst wyjęty z kontekstu zupełnie zmienia znaczenie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
esss Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 14:07 Nie wiem czy oglądałaś program. Po tym co napisałaś, sądzę, że raczej nie. Takich rzeczy, jakie słychać było z ust P. i jego "przyjaciół" nie mówi poszkodowany człowiek, któremu źli koledzy wyłudzili majątek, a teraz migają się od oddania. Odpowiedz Link Zgłoś
devojce Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 21:41 Zgadzam się, nie oglądałam. Dlatego mój post był dość powściągliwy w ocenie osoby pana P. Dalej nie wiem co o tym sądzić. Pozdrawiam i dziękuję Ci, że nie zwyzywałeś mnie od idiotów. Odpowiedz Link Zgłoś
xmona Re: Slawny krakowski aktor - Detektyw Rutkowski 13.04.05, 00:09 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=14&w=18619215&a=18626533 już o tym kiedyś był program Odpowiedz Link Zgłoś
norbert76 Po rzuceniu na glebę :)))))) 15.04.05, 14:00 Oglądam regularnie "Detektywa" i zawsze mnie najbardziej (i autentycznie bawi) reakcja zatrzymanego. Przez cały odcinek wydzwania po ludziach, zastrasza, czasami bije, klnie, zazwyczaj jest to niezły osił czy (jak kto woli) kark. Twarzy nie pokazują, ale domyślam się, że połowa raczej nie miałaby być z czego dumna. A po rzuceniu na glebę nie wie o co chodzi, jest zaskoczony, bolą go bardzo wykręcane ręce (hehe), niemalże prosi o litość. No a stwierdzenia Piotra P. - "ale ja mam zaraz próbę, a potem spektakl" albo "ale ja te pieniądze miałem za chwilę Ci oddać" doprowadziły mnie wręcz do histerycznego śmiechu. Odpowiedz Link Zgłoś
adam81w Re: Po rzuceniu na glebę :)))))) 19.04.05, 21:58 heh to jest gostek z kabaretu kmity ? no ladnie Odpowiedz Link Zgłoś