Gość: bolo IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 16:56 Zwyczajny zlamas... obys zgnil na tej swojej wsi jeba**y beju !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: jeż Re: Sebastian - wiejski flimon i skur***yn ! IP: *.gazeta.pl 18.04.01, 17:28 nie zgadzam się z przedmówcą co do formy za to treść i owszem Florek-cieć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Sebastian - wiejski flimon i skur***yn ! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.04.01, 18:50 fakt, troszke mnie ponioslo :) szorka, jezeli kogos urazilem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hawajski Re: Sebastian - wiejski flimon i skur***yn ! IP: *.sita.int 18.04.01, 20:07 Gość portalu: bolo napisał(a): > Zwyczajny zlamas... obys zgnil na tej swojej wsi jeba**y beju !!! Co on do cholery zrobil, bo nie widzialem ani nie slyszalem ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uli Re: Sebastian - wiejski flimon i skur***yn ! IP: 193.91.75.* 19.04.01, 09:50 Sebastian, jesli czytasz te slowa, wiedz, ze jak cie spotkam to ci wpier**le za to, ze pognebiles Picie. Zachowales sie jak ostatni lajdak i prostak ty gupi cieciu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jachu Re: Sebastian - wiejski flimon i skur***yn ! IP: 213.134.150.* 18.04.01, 20:44 Sam jestes wiejskim skur... - co Ty myslisz ze TVN tego nie widział? Jak tylko o tym Seba wspomniał to już mieli momentalnie przygotowany fragment z tej rozmowy - ale pieprzysz.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Sebastian - wie... - dorwę cię - Seba IP: 10.2.1.* / 193.41.231.* 19.04.01, 12:48 Znam się trochę na hakerstwie więc ustalę skąd się łączysz. Nie radzę ci pojawić się na Mazurach !!! dorwę cie szybciej niż myślisz Seba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: Sebastian - wie... - dorwę cię - Seba IP: *.de.deuba.com 19.04.01, 12:51 odwalcie sie od Sebastiana. Nie zrobil tego celowo, on po prostu jest taki glupiutki, ale poczciwy. Jeszcze raz powtarzam, to nie bylo z premedytacja, tylko z glupota. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda Re: Sebastian - wie... - dorwę cię - Seba IP: *.stat.gov.pl 19.04.01, 13:26 Dla mnie on zrobił to celowo. Zemścił się za to, że wyszedł. Uważał, że publiczność go lubi. Poza tym moim zdaniem, Sebastian nie potrafi przegrywać. Mimo, że Moniki nie lubiłam, to uważam, że ona wyszła z Domu z podniesioną głową, zaś Sebastian jak smarkacz..... Bardzo go polubiłam, ale pod koniec jego obcności w Domu BB nie cierpiałam jego min, jego zdenerwowania i jego egoizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Seba Re: Sebastian - wie... - dorwę cię IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 19.04.01, 13:13 Zestrasz sie a go nie dorwiesz - nie znasz jego dostawcy internetowego , moze typ nie miec IP . Takie bajki to dziewczynkom na chacie do 3 lat mozesz wysylac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nula Re: do Magdy IP: *.de.deuba.com 19.04.01, 17:19 absolutnie sie z Toba nie zgadam. Wlasnie Monika wyszla z domu jak smarkata, zraniona sarna i wokol demonstrowala jak to DJ-eje ja skrzywdzili, biedna, falszywa dziewczynka. Z trudnoscia bylo jej przyjac do swiadomosci, ze nie tylko uroda w zyciu sie liczy. Monika jest zenujaca i zenujaco demonstruje swoja zenujaca postac!!! Sebastian wlasnie wyszedl z klasa i swietnie prezentowal sie po wyjsciuy z domu BB. Mial jedna wpadke, ktora zrozumial nieco za pozno i to potwierdza ze chlopaczyna nie jest zbyt bystry. Nie wierze ze zrobil to celowo. On juz taki glupiutki jest. PS. Dobrze ze Picia wyszedl z domu BB, moze dzieki temu nie stoczy sie na big bratherowskie dno, a kase na reklamach i tak zarobi...oby jak najwiecej...zreszta trudno tam o bardziej medialna postac, Picia swietnie nadaje sie do pakazywania twarzy i nawet jakis monolog bedzie mozna w reklamie do jego ust wlozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kilka Re: do Magdy IP: *.tek.com 20.04.01, 12:35 Moim zdaniem Sebastian po wyjściu pokazał na co go naprawde stać i był oto zrobione wręcz specjalnie. Nagrane. Możedostał jakąś kasę od TVN, bo ta skąd miała od razu przygotowany film z ich rozmową? Jak bym go spotkala to chętnie bym mu przywalila, bo takie wiejskie szmaty niech sobie siedzą ze świaniami w oborze. Zafajdany sprzedawczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tweed Re: do Magdy IP: *.grey.com.pl 27.04.01, 13:07 Gość portalu: nula napisał(a): > absolutnie sie z Toba nie zgadam. Wlasnie Monika wyszla z domu jak smarkata, zr > aniona sarna i > wokol demonstrowala jak to DJ-eje ja skrzywdzili, biedna, falszywa dziewczynka. Absolutnie nie. Monika od poczatku mowila, ze chce byc slawna i nic wiecej. Nie mowila, ze chce wygrac itp. Wyszla zadowolona. Zobacz, ze Klaudiusz tez o malo co nie wylkecial przez tego fiuta Sebastiana (przeciez w rozmowie z nim sie wygadal), Malgosia tez z Alicja rozmawiala o Sebastianie. Sebastian probowal tez "zalatwic" Gulczasa (wciagal go w rozmowe o nominacjach) ale szpanerek harleyowiec sie nie dal. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mazur Re: Sebastian - wie... - dorwę cię - Seba IP: *.euv-frankfurt-o.de 26.04.01, 16:08 Gość portalu: Seba napisał(a): > Znam się trochę na hakerstwie więc ustalę skąd się łączysz. Nie radzę ci > pojawić się na Mazurach !!! dorwę cie szybciej niż myślisz > > Seba zebym ja cie nie dorwal ty pedale seba to burak!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B Seba ty kutasie - do Seby IP: *.kub.nl 27.04.01, 15:13 Ty glupi buraku, Jak ci sie wiesniaku wydaje, ze sie znasz na hakerstwie, to jeszcze nie znaczy, ze jestes panem na swoich Mazurach. Jak bede na Mazurach i cie zobacze to ci sam wpierdole, jebany sprzedawco, chuju zlamany, kolaborancie pierdolony. Heil Seba. Odpowiedz Link Zgłoś