zainteresowany1 04.06.05, 21:47 czy stasiak pawel lider i frontman ww. nosi peruke czy treske? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ania2806 Re: Wazne pytanie nt. Papa Dance 04.06.05, 22:56 kurcze, mam to samo wrazenie, co faceta widze to sie zastanawiam nosi czapke jakby sie glowy wstydzil a jak czapki nie ma to to, co ma na glowie wyglada niesamowicie nienaturalnie....:( Odpowiedz Link Zgłoś
riki_i Re: Wazne pytanie nt. Papa Dance 05.06.05, 00:33 Z tego co mówił w jednym z wywiadów to ma doklejone włosy do skóry, Handsome men to się bodajże nazywa. Sztucznie, bo sztucznie, ale przynajmniej w miare młodo. Z głęboką łysiną wyglądał na dobrego czterdziestolatka, a będąc liderem takiego zespołu trzeba działać na laski, a nie na emerytki. PS. Ciekawe jak obecnie wygląda poprzednik Stasiaka , artysta Wawrzyszak? Odpowiedz Link Zgłoś
aradella Re: Wazne pytanie nt. Papa Dance 25.09.05, 23:13 Nie wiem, co nosi Papa Dance ale mój bliski znajomy robił sobie fryzurkę w HM i jest zadowolony.Jeśli chcecie znać jakies szczegóły to mogę podpytać lub podejrzeć :) Odpowiedz Link Zgłoś
photoart Wazne odpowiedzi 05.06.05, 08:41 zainteresowany1 napisał: > czy stasiak pawel lider i frontman ww. nosi peruke czy treske? czy wiedza na ten temat jest ci nieodzowna do życia? może chcesz wiedzieć który z nich nosi szkła kontaktowe i kto nosi sztuczną szczękę? A może masz kompleks impotencji umysłowej i szukasz dowartościowania? Dla łowców prawdy takich jak ty polecam gazety "Fakt" i "Super Express" Interesuj się, szukaj, pytaj, bo przecież... prawda cię wyzwoli Odpowiedz Link Zgłoś