kubissimo 28.07.05, 19:52 zauwazyliscie na tym kanale jakas muzyke? bo ja tylko w reklamach moze by tak zmienic nazwe, bo to 'music' to tak troche na wyrost ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e_katt owszem, czasem mi się jeszcze przypomina, że 28.07.05, 20:16 muzykę to ma MTV jeno w nazwie i tyle! Odpowiedz Link Zgłoś
mnietka.kokietka Re: owszem, czasem mi się jeszcze przypomina, że 28.07.05, 23:32 tragedia. ale jezeli nie masz 13-24 lat to nie jesteś w grupie targetowej i guzik cie to obchodzi czy jest muzyka czy nie. taka mają strategie i tyle :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kaarolaajnaa Re: owszem, czasem mi się jeszcze przypomina, że 31.07.05, 12:39 A ja kurczę mam te 15 lat i jestem na MTV wkurzona nieziemsko. Nie po to płacimy za stacje muzyczne, żeby oglądać jakieś głupie programy. A MTV Classic nie odbieram. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.boryczko Jak teledyski, to nie MTv 02.08.05, 13:48 Na satelicie jest kilkanascie najzupelniej darmowych progrmow puszczajacych tylko teledyski 24 h na dobe (czasem jakas reklama). Zatem nie o to w tym chodzi. Polecam zakup zwyklego zestawu sat. Bedziecie mieli takze ze trzy MTv. pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
e_katt z tym talerzem zamiast kabla 02.08.05, 13:50 to chyba najlepsze wyjście (chociaż nie tak proste, jak nauka obsługi pilota tv;-) Odpowiedz Link Zgłoś
viking73 Re: Jak teledyski, to nie MTv 30.09.05, 13:56 konrad.boryczko napisał: > Na satelicie jest kilkanascie najzupelniej darmowych progrmow puszczajacych > tylko teledyski 24 h na dobe (czasem jakas reklama). Zatem nie o to w tym > chodzi. Polecam zakup zwyklego zestawu sat. Bedziecie mieli takze ze trzy MTv. > pzdr. To prawda. Na Hot Birdzie jest całkiem sporo fajnych stacji muzycznych np. MUSIC BOX ITALIA, GAY.TV, całkiem niezła jest też MUSIC NATION TV, ale tam jak dla mnie czasem za dużo muzyki rapopodobnej. Ale we wszystkich tych trzech stacjach teledyski rzeczywiście idą praktyczne 24 h./ dobę. Odpowiedz Link Zgłoś
siuil_a_run Re: MTV 02.08.05, 13:40 ech... z sentymentem wspominam stara, dobra MTV, ktora ogladalam szczenieciem bedac :) wtedy kiedy jeszcze tytuly byly na takim szerokim kolorowym pasku u dolu ekranu. swietne programy wtedy byly i swietni prezenterzy: Ray Cokes, Paul King, Simone... potem bylo tylko coraz gorzej. A teraz MTV juz nie mam. Przez pare dni w Berlinie mialam szanse poogladac i rece mi opadly. szkoda slow, panie dziejku :/ Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: MTV 02.08.05, 13:53 no nie wiem czy tak od razu bylo gorzej. Simone byla swietna, albo Pip Dann. Ale ja i tak najbardziej lubilem MTV w czasach Enrica Silvestrin, Daviny McCall a przede wszystkim Hugo de Campos (ten akcent) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: MTV 30.09.05, 22:16 ja pamiętam też Cat Deelay :))) słodka dziewczyna:)) no ale w Hugo to byłam ciężko zakochana:))))))))))) cudowna była tamta MTV:) pamiętam też dziewczynę,która była 'weteranka' tak jak Ray i miała bardzo charakterystyczną chrypę -Rebecca:)wiedzę muzyczną miała niezłą:) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: MTV 30.09.05, 22:17 aha w Enrico też byłam ciężko zakochana. Miałam wtedy może z 10 lat:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
princess92 ... 06.08.05, 22:35 no bo MTV to nie tylko muzyjka, ale i programy... music znajdziecie na MTV2 Odpowiedz Link Zgłoś
mumiaczek Re: ... 06.08.05, 23:00 Za każdym razem jak przerzucam programy i trafiam na MTV leci jakiś głupawy program. Jestem ciekawa, czy ktoś zbadał ile procentowo zajmują te programiki a ile muzyka. Może MTV powinna zmienić skrót, bo chyba ta M w nazwie to skrót? Odpowiedz Link Zgłoś
n_nicky Re: MTV 06.08.05, 22:51 Fajnie, że więcej osób zwróciło na to uwagę przerzuciłam się na niemiecką Vivę, pozostaję wierna MTV Classic Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: MTV 08.08.05, 16:38 MTC Classic jest OK, ale szkoda, ze mają dość wąski repertuar. A stare dobre MTV... kurczę, obejrzało by się MTV Most Wanted! Ray był super, lubiłam też taką blondynkę Rebeccę De Ruvo. Odpowiedz Link Zgłoś
portugalia4 Re: MTV 10.08.05, 21:22 A ja lubilam Kristiane Backer, Simone i Mirijne Van der cos tam. Odpowiedz Link Zgłoś
setorika Re: MTV 30.09.05, 17:47 No jak to nie ma??? Przecież cały czas leci ta żaba, co ją wszyscy naokrągło słuchają. Jaka publika taka muzyka ;) a że trafia tam ktoś taki jak my, to g.ów.no to ich obchodzi, nie my ściągamy polifonię (czytaj: dajemy zarabiać) Odpowiedz Link Zgłoś
babunowa Re: MTV 30.09.05, 22:18 czasami leci jeszcze program Alt.Mtv i to chyba jedyny,który ma większą dawkę muzyki.Niestety leci w tygodniu o północy.Dzień-nieznany;) Odpowiedz Link Zgłoś
rosesinbloom Re: MTV 01.10.05, 14:09 ... A była jeszcze ta cudowna metalówa w kwiecie wieku z kolorowymi włosami, która prowadziła nocną porą "Headbanger`s Ball"... Gdzie dziewczęta z tamtych lat... Odpowiedz Link Zgłoś