Dodaj do ulubionych

A propos Ani

IP: *.koszalin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.01, 10:45
Za ile mama jej załatwiła udział w BB2, albo ma znajomości w tvn. Preferowanie
jej przez Wielkiego Brata jest żenujące. Najnudniejsza postać w domu a mamuśka
(też nudna) już urzekła sobą Miszczaka.

Obserwuj wątek
    • Gość: heh Re: A propos Ani IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 12:23
      racja
    • Gość: ANIA Re: chyba masz chorobe o imieniu głópota. IP: *.elblag.eu.org 22.09.01, 15:35
      MASZ AIDSA TO NIEPRAWDA

• Gość: heh Ty masz chorobe o imieniu ŚLEPOTA IP: *.bienczyce.sdi.tpnet.pl 22.09.01, 16:56
        połączoną z BSE
      • Gość: wic Re: chyba masz chorobe o imieniu głópota. IP: *.metronet.pl 24.09.01, 10:27
        ty jesteś debilką nieznającą ortografii...
        A. Buchacz jedzie na raku...
    • Gość: Alicja W Re: A propos Ani IP: 213.77.49.* 24.09.01, 09:38
      I jak wykrzywia ryja.
    • Gość: Remo Re: A propos Ani IP: 192.168.0.* / *.zetokat.com.pl 24.09.01, 10:29
      Bełkocze i jest mdła. Pewnie po programie znajdzie robotę w TVN...
    • Gość: Mami Re: A propos Ani IP: *.pl 24.09.01, 11:05
      Denerwuje mnie to, że Wielki Brat głównie rozpieszcz Anię. Wszystko kręci cię
      wokół jej przebytej choroby, myślę jednak, że jest oczkiem w głowie nie tylko
      swoich rodziców co jest normalne ale dlaczego Wielki Brat też chce być jej
      ojcem.
    • Gość: Aneczka Re: A propos Ani IP: *.acn.waw.pl 24.09.01, 11:23
      a zastanow sie co piszesz zlotko! a przypomnij sobie sytuacje malgorzaty majer
      z poprzedniej edycji! ile osob deklarowalo swoja nienawisc do niej! a grupa ja
      uwielbiala? dlaczego? dlatego ze to co my ogladamy to... minutki z 24 godzin ca
      zycia! a moze Ania jest "OK"? co? ludzie NIE DEKLARUJCIE NIENAWISCI DO LUDZI
      KTORYCH NIE ZNACIE! nikt nie ma prawa oceniac nas po wygladzie, jednej
      wypowiedzi czy na podstawie 5 minut w telewizji! TOLERACJA i zdolnosc widzenia
      w innych CZLOWIEKA to jest to czego nam wszystkim brakuje!... pozdrowienia...
      • mgolda Re: A propos Ani 24.09.01, 13:05
        Zgadzam się w zupełności z Aneczką. Tym, którzy tak swobodnie oceniają
        negatywnie osobę Ani lub jakąkolwiek innego mieszkanieca Domu BB na podstawie
        tych paru wycinków w TVN można powiedzieć tylko tyle,że: "TOLERANCJI WAM BRAK,
        SPRAWIEDLIWI I OBIEKTYWNI NIE JESTEŚCIE - I CO GORSZA - NIE CHCECIE BYĆ, A
        ZAZDROŚĆ WAS ZŻERA.
        • Gość: mia Re: A propos Ani IP: 10.10.41.* 24.09.01, 13:24
          przecież o to chodzi! to ma być zabawa, mamy niektórych nienawidzić, a
          niektórych lubić. Po to robią ten program. I gadki o tolerancji są tu chyba
          trochę przesadzone. A propos Ani - uważam, że jest ostro nawiedzona. Pozdrawiam
          tolerancyjnych
          • Gość: Aneczka Re: A propos Ani IP: *.acn.waw.pl 24.09.01, 13:32
            mia.... pozdrawiasz tolerancyjnych?.... czyli kogo???:))
            • Gość: bio Re: A propos Ani IP: 156.17.187.* 24.09.01, 14:16
              Tolerancja?:))) Nie jestem tolerancyjna i mowie, ze mnie ania bardzo
              denerwuje!!! Nie nienawidze jej, bo az takie emocje nie towarzysza mi
              podczas ogladania tego programu, ale dziewczyna wkurza mnie!
              • Gość: mia Re: A propos Ani IP: 10.10.41.* 24.09.01, 14:42
                jakieś tu istoty rzucały się potwornie, zarzucając wszystkim nietolerancyjność.
                po co mam być tolerancyjna? to nie byłoby zabawne! ;)
      • Gość: Kaśka Re: A propos Ani IP: *.farm.amwaw.edu.pl 25.09.01, 14:45
        Gość portalu: Aneczka napisał(a):

> a zastanow sie co piszesz zlotko! a przypomnij sobie sytuacje malgorzaty majer
        > z poprzedniej edycji! ile osob deklarowalo swoja nienawisc do niej! a grupa ja
        > uwielbiala? dlaczego? dlatego ze to co my ogladamy to... minutki z 24 godzin ca
        >
        > zycia! a moze Ania jest "OK"? co? ludzie NIE DEKLARUJCIE NIENAWISCI DO LUDZI
        > KTORYCH NIE ZNACIE! nikt nie ma prawa oceniac nas po wygladzie, jednej
        > wypowiedzi czy na podstawie 5 minut w telewizji! TOLERACJA i zdolnosc widzenia
        > w innych CZLOWIEKA to jest to czego nam wszystkim brakuje!... pozdrowienia...
        Tylko ci wszyscy ludzie widzą ja oko w oko a my wszyscy widzimy jak głosuje i co mówi w obecniści
        innych ludzi a co przecieko im. Nie broń jej bo nie masz racji . On ich wszystkich bierze na litość a potem
        ich wykosi.
      • Gość: euzebio Re: A propos Ani IP: *.swidnica.sdi.tpnet.pl 26.09.01, 09:23
        Gość portalu: Aneczka napisał(a):

> a zastanow sie co piszesz zlotko! a przypomnij sobie sytuacje malgorzaty majer
        > z poprzedniej edycji! ile osob deklarowalo swoja nienawisc do niej! a grupa ja
        > uwielbiala? dlaczego? dlatego ze to co my ogladamy to... minutki z 24 godzin ca
        >
        > zycia! a moze Ania jest "OK"? co? ludzie NIE DEKLARUJCIE NIENAWISCI DO LUDZI
        > KTORYCH NIE ZNACIE! nikt nie ma prawa oceniac nas po wygladzie, jednej
        > wypowiedzi czy na podstawie 5 minut w telewizji! TOLERACJA i zdolnosc widzenia
        > w innych CZLOWIEKA to jest to czego nam wszystkim brakuje!... pozdrowienia...

a niby jak mamy ich oceniać, po co pokazują ten program w tv, własnie po to aby
        ludzie oglądający telewizor ich oceniali. przecież to widzowie ostatecznie
        dokonują wyboru. w innym przypadku program nie miałby sensu. co do Ani to zgadzam
        sie z wiekszością forumowiczów - jest mdła i wazeliniarska. ech, przydałby się
        Gulczas
        pozdra dla wszystkich

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka