Dodaj do ulubionych

Robbie Williams

03.12.05, 19:48
fajny koncert na dwójce.
Obserwuj wątek
    • goskabab Re: Robbie Williams 03.12.05, 20:13
      No no - oglądałam. Ile ludu
      • zla_krolowa Re: Robbie Williams 03.12.05, 20:27
        fajnie, ciekawe co czuje taki artysta, kiedy mnóstwo ludzi śpiewa jego piosenkę.
        Mówię o np. Angels. Widać było, że jest RW bardzo wzruszony. Nie jestem jego
        super zagorzałą fanką, ale cenię go za osobowość no i fajne piosenki
    • kubissimo Re: Robbie Williams 03.12.05, 22:29
      we wrzesniu bylem w Berlinie i cale miasto bylo wytapetowane plakatami z
      zapowiedzia tego koncertu
      i to bylo strasznie irytujace, bo bardzo chetnie bym poszedl, ale ponoc bilety
      sprzedaly sie w dwie godziny :/

a sam koncert swietny, szkoda ze niecala godzinke puscili :(
      • kiloff Re: Robbie Williams 04.12.05, 02:14
        Koncert bardzo fajny chociaż faktycznie krótki. Zupełnie inaczej to się czuło z
        poewnością będąc tam na miejscu. Robbiego miałem zawsze za takiego
        niegrzecznego chłopca który świruje na scenie, a tymczasem okazał się bardzo
        fajnym facetem który pogadał z ludźmi, pośpiewał z nimi, tańczył na scenie.
        Bardzo pozytywnie go odebrałem. Może kiedyś uda się go zaprosić na jeden z
        sopockich festiwali. Ja bym się ucieszył. Robbiego zaczynałem mieć dość bo
        wszędzie go widze w tej reklamie "Zetki", ale za ten koncert ma dużego plusa.
        • irenka82 Re: Robbie Williams 04.12.05, 11:17
          mi tez sie podobalo,chociaz nie lubie jak artysta daje publicznosci zaspiewac
          cala piosenke.ale robbie jest fajny:)
    • romka1962 On jako facet strasznie mnie kręci:))) 04.12.05, 12:01
      Szkoda, że woli chłopaków.
    • kotka22 Re: Robbie Williams 04.12.05, 12:05
      No szkoda, szkoda:).Ale koncert świetny, wogóle widać było, że sam się świetnie
      bawił no i że zaspiewał na żywo, nie to co inni...Oby więcej takich artystów i
      koncertów!
      • kaskoss101 Re: Robbie Williams 05.12.05, 12:06
        A cały koncert był jakis czas temu na vivie - trwał prawie 2 godziny. Chętni -
        śledźcie powtórki. Byl rzeczywiście super!
        P.S. A co, gdyby Robbine wolał dziewczyny, to mialabyś nadzieję? hahahaha! Poza
        tym to ohydne podkreslanie przy nie majacej nic wspólnego z tematem okazji
        czyjejś odrębności seksualnej. zresztą, skąd Ty masz takie informacje?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka