zla_krolowa 03.12.05, 19:48 fajny koncert na dwójce. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zla_krolowa Re: Robbie Williams 03.12.05, 20:27 fajnie, ciekawe co czuje taki artysta, kiedy mnóstwo ludzi śpiewa jego piosenkę. Mówię o np. Angels. Widać było, że jest RW bardzo wzruszony. Nie jestem jego super zagorzałą fanką, ale cenię go za osobowość no i fajne piosenki Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Robbie Williams 03.12.05, 22:29 we wrzesniu bylem w Berlinie i cale miasto bylo wytapetowane plakatami z zapowiedzia tego koncertu i to bylo strasznie irytujace, bo bardzo chetnie bym poszedl, ale ponoc bilety sprzedaly sie w dwie godziny :/ a sam koncert swietny, szkoda ze niecala godzinke puscili :( Odpowiedz Link Zgłoś
kiloff Re: Robbie Williams 04.12.05, 02:14 Koncert bardzo fajny chociaż faktycznie krótki. Zupełnie inaczej to się czuło z poewnością będąc tam na miejscu. Robbiego miałem zawsze za takiego niegrzecznego chłopca który świruje na scenie, a tymczasem okazał się bardzo fajnym facetem który pogadał z ludźmi, pośpiewał z nimi, tańczył na scenie. Bardzo pozytywnie go odebrałem. Może kiedyś uda się go zaprosić na jeden z sopockich festiwali. Ja bym się ucieszył. Robbiego zaczynałem mieć dość bo wszędzie go widze w tej reklamie "Zetki", ale za ten koncert ma dużego plusa. Odpowiedz Link Zgłoś
irenka82 Re: Robbie Williams 04.12.05, 11:17 mi tez sie podobalo,chociaz nie lubie jak artysta daje publicznosci zaspiewac cala piosenke.ale robbie jest fajny:) Odpowiedz Link Zgłoś
romka1962 On jako facet strasznie mnie kręci:))) 04.12.05, 12:01 Szkoda, że woli chłopaków. Odpowiedz Link Zgłoś
kotka22 Re: Robbie Williams 04.12.05, 12:05 No szkoda, szkoda:).Ale koncert świetny, wogóle widać było, że sam się świetnie bawił no i że zaspiewał na żywo, nie to co inni...Oby więcej takich artystów i koncertów! Odpowiedz Link Zgłoś
kaskoss101 Re: Robbie Williams 05.12.05, 12:06 A cały koncert był jakis czas temu na vivie - trwał prawie 2 godziny. Chętni - śledźcie powtórki. Byl rzeczywiście super! P.S. A co, gdyby Robbine wolał dziewczyny, to mialabyś nadzieję? hahahaha! Poza tym to ohydne podkreslanie przy nie majacej nic wspólnego z tematem okazji czyjejś odrębności seksualnej. zresztą, skąd Ty masz takie informacje? Odpowiedz Link Zgłoś