Dodaj do ulubionych

Serial "Pierwsza milość"

07.12.05, 18:10
Czy ktoś móglby mnie oświcieć kto jest ojcem dziecka Kingi bo nie oglądalam
kilku odcinków?
Obserwuj wątek
    • kinia1987 Re: Serial "Pierwsza milość" 07.12.05, 18:13
      ja tez nie ogladam juz od pewnego czasu, ale z tego co wiem to ktos ja zgwalcil
      na imprezie, podobno zrobil to Kuba, tak tez myslala Kinga, ale okazalo sie, ze
      podobno jest bezplodny...
      i teraz jest jedna wielka niewiadoma
    • krytykantka1 Re: Serial "Pierwsza milość" 07.12.05, 20:04
      Dzięki za info
      nie widac jednak problemu w tym serialu kto jest ojcem dziecka
      • amaranta78 Re: Serial "Pierwsza milość" 08.12.05, 14:14
        Nie śledzę tego serialu dokładnie, ale jak oglądałam ostatnio, to ona sama nie
        wiedziała.
    • cimoszenka Re: Serial "Pierwsza milość" 08.12.05, 15:12
      Tadeusz R. z Torunia zwany tatulem dyrektorem
      • ikarr Re: Serial "Pierwsza milość" 09.12.05, 07:26
        Wczoraj mieliśmy dowód na to, do kogo jest podobne dziecko Kingi. Skoro
        nieważne, kto jest ojcem, to można zrozumieć wielce patetyczną scenę w szpitalu
        przed okienkiem na położniczym. Teresa oświadczyła, że mały jest całkiem podobny
        do Marka!A mnie się wydaje, że do siostry oddziałowej, która nie zdołała
        asystować przy porodzie, bo miała inne pilne zajęcia.Przy czym nam serwowano
        dwuodcinkowe oczekiwanie na koniec porodu w asyście zdenerwowanych przyjaciół-
        Arturka, Marysi, nie-ojca Kuby i Tereski, która przyjechała z Wadlewa. W tym
        samym czasie, grający coraz bardziej czarny charakter Paweł, z olbrzymim taktem
        informował ojca Marysi, że pieniędzy mało i po co właściwie razem mieszkać??? A
        on musi zarobić na rodzinę. Scenarzyści oczyścili Arturka ( co za namiętny
        pocałunek z Sylwią ,stawiam, że wrócą do siebie, ale teraz to on będzie górą ),
        za to pokazują Pawełka z najgorszej strony. Nie wyobrażam sobie, że tamten stary
        Paweł mógłby tak negatywnie się kojarzyć, bo był zwyczajnie sympatyczny. Ten
        niestety nie jest, a Marysia przy nim z tą swoją cierpliwością jest bardzo
        naiwna, głupiutka. W ogóle żadnej konsekwencji w postępowaniu bohaterów nie
        widzę, są różni w kolejnych odcinkach i trudno połapać się, jacy mają być.
        Dodam, że pani Natalia też okazuje się kimś innym niż dotychczas.Była kreowana
        na mądrą,wyrozumiałą kobietę, a tu nagle w ostatnich odcinkach w rozmowie z
        Tosieńkiem wyraża absurdalną opinię, że Janek i Teresa są stworzeni dla siebie i
        może do siebie wrócą! A co z Markiem, którego częstowała z taką gościnnością
        ciastem? Sugeruje rozbicie rodziny? Całkiem to wszystko pomieszane i nielogiczne.
    • deczko Re: Serial "Pierwsza milość" 10.12.05, 16:17
      To jest nie do pojecia co sie z tym serialem dzieje...

Ale wchodzi nowy bohater, syn Jacka (jakiego Jacka) po medycynie, bedzie
      mieszkal u Tereski (normalnie tam sie teraz komuna) i Mareczka...
      • krytykantka1 Re: Serial "Pierwsza milość" 10.12.05, 16:29
        Sama nie wiem czemu oglądam ten seraial,chyba tylko dlatego,że mam telewizor w
        kuchni i wtedy szykuję obiad.
        W kazdym razie absurd goni absurd,naiwność i rozmemlanie Marysieńki dobija.
        Mnie zastanawialo to,że Kinga byla wzburzona tym ,że Kuba byl żonaty a nie
        tym,że to nie on jest ojcem jej dziecka.Co więcej -dalej to nikogo nie
        interesuje.
        Poza tym,w napisach końcowch jest info,że Salon Okila dba o fryzury aktorów.No
        ja dziękuję....Artur!!!,Kinga-no co to jest??,Majeczka ze spalonym blondem
        (wlosy zniszczone na maxa).Nawet aktorka grająca Tereskę miala kiedyś burzę
        pięknych wlosów, a teraz ma pocięte nie wiadomo jak jak się przyjrzec.
        I dziwi mnie jeszcze to,że oni zawsze chodzą w butach po domu,Tercia to nawet w
        kozakach i mają nienaganny blyszczyk na ustach.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka