Dodaj do ulubionych

Joan Rivers

14.01.06, 10:42
1 Dzięki niej cieszę się, że moja babcia jest spokojną i kulturalną staruszką.
2.W ostatnim programie kobieta, która jadła ziemię powinna iść raczej do
psychiatry a nie do telewizji... Wszyscy tam powinni iść do psychiatry
łącznie z prowadzącą.... ;D
Obserwuj wątek
    • lauraa26 Re: Joan Rivers 14.01.06, 11:38
      To czym uraczył nas Polsat zakupując ten program to istna żenada. Poziom
      rozrywki moze sprawdza sie za oceanem, ale wątpie czy w Polsce jest choć jeden
      widz, który nie wstydzi sie ogladajac ten brylancik.
      • nielogniety Re: Joan Rivers 14.01.06, 11:46
        No ba.
        My w Polsce mamy swoje Śmiechu Warte i Świat według Kiepskich.
        • jedzoslaw Re: Joan Rivers 14.01.06, 13:24
          Ale mam wrażenie, że Kuba Wojewódzki sposób prowadzenia programu lekko oparł na
          programie J.Rivers, lub przynajmniej się nią inspirował. Ten sam typ
          bezczelnego gospodarza, na którego wygłupy widownia reaguje śmiechem. I cel
          podobny: pokazać ile warci są zaproszeni goście. Oni mają kobietę co zajada
          glebę, my na przykład Dodę :P
    • michal_82 Re: Joan Rivers 14.01.06, 23:21
      Też się dziwię jak ten program może śmieszyć Amerykanów. Jest przerażająco
      żenujący! Że zmyślają korespondencję od telewidzek to oczywiste, ale skąd oni
      biorą takich ludzi na widowni z takimi psychiatrycznymi problemami. Zapewne to
      podstawieni aktorzy klasy Z, którym płacą za dyrdymały, lecz przecież i tak
      robią sobie wstyd w swoim środowisku.

Oglądałem jakieś dwa tygodnie temu i facet zwierzał się, że nie może się
      wysikać w publicznej toalecie albo żona narzekała na męza, że nic nie robi w
      domu. Mąż znalazł się w studiu obok niej i z uśmiechem to potwierdził, po czym
      Joan miała dla niego zadanie w postaci prasowania na środku studia przy
      kamerach i takim samym uśmiechem za to prasowanie sie zabrał. Tragedia!
      Niesikający dostał chybajakieś ćwiczenia, a na koniec programu sprawdzenie -
      poszedł do toalety z kamerami z cała ekipą i wszyscy się cieszyli, że kuracja
      zadziałała i siku poleciało :/
      • katjanka Re: Joan Rivers 17.01.06, 14:40
        A mnie w ogole nie dziwi, ze Amerykanie sikaja na JR ze smiechu, wiem jacy oni
        potrafia byc zenujaco infantylni :P - nawet jesli polowa czytajacych uzna to za
        dyskryminacje, to wlasnie tak uwazam.
      • mameluch Re: Joan Rivers 17.01.06, 14:54
        chwila, ze wszystkim oczywiście się zgadzam, ale wydaje mi się, że program jest
        produkcji angielskiej i to jest jego główny rynek. JR jest oczywiście
        Hamerykanką, ale chyba importowaną na Wyspy i tam się marnie produkującą?
        • kinia1987 Re: Joan Rivers 17.01.06, 15:02
          ja kiedys bardzo lubilam JR, teraz mi sie gust troche wyprostowal, rowniez sie
          ciesze, ze moja babcia jest normalna :)
    • the_dzidka Re: Joan Rivers 17.01.06, 16:05
      A ja teraz czekam na "Jerry Springer Show" - ilekroć to widzę, sama zaczynam
      jeść ziemię - z radości :DDDD
      • martwybiskup Jerry Springer 17.01.06, 16:18
        "Potyczki Jerrego Springera" (bo taki tytuł nosi ten program w polsce :D) Lecą
        chyba na kanale Club :) Ogólnie program zwichrowany i tematy się skończyły
        chyba ;D Ale czasem fajnie jest popatrzeć jak się te świry piorą ;D ;D ;D
        • the_dzidka Re: Jerry Springer 17.01.06, 16:48
          Cała bieda w tym, że ja niestety nie mam Clubu, a szkoda, bo czasem przyjemnie
          popatrzeć i stwierdzić, na jak oszałamiająco wysokim poziomie stoi jeszcze
          TVP :)))
          • katjanka Re: Jerry Springer 17.01.06, 16:52
            Nic sie nie bócie, wszechogarniajaca swiat Ameryka zrobi swoje i za pare lat
            bedziemy mieli sikajaca po nogach przekupiona publiczke,zdebilowacialego
            prezentera i jeszcze ,,swietniejszych'' gosci przy ktorych propgram Drzyzgi
            bedziemy wspominali jako szczyty wysublimowanego intelektualizmu (moze tu sie
            troche zapedzilam)
            • the_dzidka Re: Jerry Springer 17.01.06, 17:12
              katjanka napisała:

> propgram Drzyzgi
              > bedziemy wspominali jako szczyty wysublimowanego intelektualizmu (moze tu sie
              > troche zapedzilam)

Wcale się nie zapędziłaś - ja JUŻ mam takie wrażenie, oglądając "Club" :)
              Jeszcze będziem za Drzyzgą płakać, hej! :)
              • paczka111 Re: Jerry Springer 17.01.06, 19:49
                A po co oglądasz? Ja się mniej więcej zorientowałam w tej ofercie i starannie
                omijam. Podobnie jak Rivers. Wystarczyła mi minuta, żeby ją zlać.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka