wozkarz 19.01.06, 17:34 czy ktos tak jak ja uwielbia ogladac ta dziewczyne w TVN7?:D Ona jest swietna! Mila ladna inteligentna wygadana. Wdzial ja ktos na zywo w Krakowie?:D Ma faceta?:)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kinia1987 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 19.01.06, 17:41 nazywa sie Osika-Opczowska, wiec chyba jest mezatka Odpowiedz Link Zgłoś
billy.the.kid Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 19.01.06, 20:58 to chyba lepiej.możesz zapracować mma konto meża. Odpowiedz Link Zgłoś
kern3 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 21.01.06, 21:14 małgosia nie jest mężatka i nie była, znam ją bo kiedyś byłem w graj o raj, nie wygrałem ale naprawde warto było. na zywo tak samo urocza, a plotki o tym podwójnym nazwisku to pomówienia, okrutnu swiat showbiznesu Odpowiedz Link Zgłoś
markus.kembi Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 21.01.06, 21:23 No widzisz wozkarz - nie jest mężatką. Nie pozostaje ci nic innego jak pojechać do niej z kwiatami i się oświadczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
kern3 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 21.01.06, 21:45 sam bym się oświadczył, ale koło niej biega tyle chłopów , ze nie mam sznas.. Odpowiedz Link Zgłoś
kern3 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 21.01.06, 21:49 aha, a jak chcesz sobie popatrzec to wekdź na jej strone www Odpowiedz Link Zgłoś
wozkarz Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 22.01.06, 18:50 ja nawet do niej moge zadzwonic i mam jej nr GG, ale sie cholernie wstydze.Ona jest taka inteligentna ze mnie poraza Odpowiedz Link Zgłoś
kern3 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 23.01.06, 00:42 stary, oszalałeś!!! ona jest przesympatyczna a nie przerażajaca, sam widziałem jak ze wszystkimi rozmawia i odpowiada kazdemu miło. a swoją drogą skad masz telefon ? bo to chyba nie tak łatwo zdobyć..ja mam tylko maila :-( Odpowiedz Link Zgłoś
wozkarz Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 23.01.06, 11:41 ja nie mowilem ze ona jest przerazajaca tylko ze jest bardzo inteligentna lubi teatr kino itp. Chyba tylko ktos wyjatkowy moglby byc jej facetem. Odpowiedz Link Zgłoś
tomy35 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 25.01.06, 03:46 no, to faktycznie fajna osoba. ona podoba sie też mojej dziewczynie,czesto ubiera sie i czesze podobnie do Małgosi. Ciekawe czy na codzień tez ma w sobie tyle energii? Nie chce mi sie wierzyć , ze ktoś taki nie ma męża czy narzeczonego czy faceta? to chyba niemozliwe , faceci musieliby byc ślepi, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
kern3 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 25.01.06, 13:29 ja jestem z krakowa i czasem widuję ja, ale nie widziałem jej w niczyich objęciach...a moze tylko tak sie łudze, choc wiem ze nie mam szans. Odpowiedz Link Zgłoś
wozkarz Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 25.01.06, 19:44 no to nierozumiem widujesz ja piszesz z nia mejle to sie znacie. Moze do niej wystartuj ??? Odpowiedz Link Zgłoś
kern3 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 25.01.06, 23:25 chyba bym nie smiał... jak ja widze to raczej odprowadzam ją wzrokiem niz zaczepiam, nie chce żeby pomyślała że jestem jakimś wariatem... a w mailach owszem Małgosia jest miła i sympatyczna, ale ona po prostu taka juz jest a nie dlatego ze darzy mnie jakimiś specjalnymi względami...nie zwierzam sie jej przecież w tych mailach... ona zasługuje na kogoś wyjatkowego Odpowiedz Link Zgłoś
tomy35 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 25.01.06, 23:30 taka kobieta napewno ma mnóstwo adoratorów, choć jeżeli nie ma faceta, to ja tego nie rozumiem, gdybym nie miał dziewczyny sam bym wystartował, myslę ze zawsze warto spróbować, o ile faktycznie jesteś kimś kto moze sprostac oczekiwaniom takiej laski. Odpowiedz Link Zgłoś
wozkarz Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 26.01.06, 15:06 koles musialby miec kase albo klase :) A tak powaznie to mi sie wydaje ze kobiety teraz nie chca miec faceta ani dzieci bo stawiaja na kariere i zeby cos osiagnac. Dziecko i maz zawsze beda je jakos ograniczac, i chyba tak wlasnie robi małgosia. Nie ma nikogo bo chce jeszcze miec luz. Nie dziwie sie Jej.Wszystko przed nia. Jest mloda i ladna i stanowcza. Chce po prostu jeszcze cos osiagnac w showbiznesie. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek1982 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 27.01.06, 11:38 tylko powiedzcie mi czemu prawniczka bierze udzial w wielkim oszustwie wyciagania kasy od glupich telewidzow? Niby taka inteligentna a jednak naciaga ludzi. Z reszta ta uprzejmosc itp to wszystko na pokaz..bleh! :P Odpowiedz Link Zgłoś
kern3 Re: MAŁGOSIA OPCZOWSKA 27.01.06, 18:56 zasady tej gry są jasne, jesli ktoś sie decyduje na udział to jego wolna wola. a Małgosia poprostu pracuje, skoro dostała szanse na prace w mediach, to dobrze ze z niej korzysta bo tvn bez niej duzo by stracił... a to ze skończyła prawo tylko dobrze o niej swiadczy, bo mówi o jej ineligencji, a ze nie pracuje jako prawbik, to co, a kto dzis pracuje w swoim zawodzie.. Odpowiedz Link Zgłoś
victor.von.frankenstein Re: Małgosia Opczowska 07.07.13, 20:34 oficjalny fanpage na facebooku Odpowiedz Link Zgłoś
twojskarbek Re: Małgosia Opczowska 11.07.13, 00:54 Małgosia jest aktualnie piękna pogodynką w tvpKraków :-) miło się ją oglada :-) Odpowiedz Link Zgłoś
potezny-mistrz-serwolatka Re: Małgosia Opczowska 14.09.13, 19:10 Małgorzata Opczowska Odpowiedz Link Zgłoś
ezalora Re: małgosia 08.08.13, 12:39 Bardzo lubię tę aktorkę :) Liczę na to, że jeszcze nie raz zobaczę ją na dużym ekranie :) -- www Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: małgosia 08.08.13, 13:03 ta "osobowość" wynajęła chyba jakąś firmę pijarowsko.. pogięło was? Odpowiedz Link Zgłoś
potezny-mistrz-serwolatka Re: małgosia 09.08.13, 16:02 to po prostu niezwykle interesująca kobieta, kto miał okazję poznać ją osobiście wie, że chciałoby się dymać ją na okrągło Odpowiedz Link Zgłoś