Dodaj do ulubionych

Chłopak Malgosi i sama Małgosia

08.11.19, 21:10

Dziewczyna, która gra Małgosię ma fatalną dykcję i mało zrozumiale mówi, ale lubię tę Małgosię.
Natomiast ten fajans-cwaniaczek, co to jego rodzice są bardzo daleko (ale nie powie gdzie) drażni mnie równo. Pasie tę Małgosię bitymi śmiatanami i ciachami tłustymi jak gęsi smalec, a w ogóle jego wątek jest durnowaty.

Natomiast coraz bardziej podoba mi się wątek Rutki, który, jeszcze zobaczymy, stanie się wkrótce wątkiem komediowym.
No to pa!
Buźka!
Obserwuj wątek
    • kanna Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 11.11.19, 10:49
      Chłopak jest feedersem :D

A serio - sadzę, że jest bogaty z domu i to ukrywa, żeby panna nie leciała na jego forsę.
      • 3fanta Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 12.11.19, 15:09

panna też do biedoty nie należy
        • quba Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 13.11.19, 00:28
          Moim zdaniem ten "pasiciel" Małgosi jest wstrętny.
          Gosia to fajna dziewczyna i na pewno zeszczupleje w swoim czasie.
          Nie jest jej przecież dużo za dużo. Troszkę, tyle, by była cieplutka.
          Ach, fajna ta Mała!
          • ikarr Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 13.11.19, 07:15
            Wątek Małgosi i Pasiciela z arystokracji, zaręczonego z hrabianką Malwiną, jest równie absurdalny, jak zauroczenie Mildy narzeczonym Dominiki, któremu pojechała pomagać podnosić z ruin dom kupiony we Włoszch. Oba wątki z księżyca. I jeszcze Kasia ze starym prykiem oraz ciężarna pielęgniarka z doktorem Gużyńskim, któremu boi się powiedzieć o ciąży, więc wymyśliła przygodnego kochanka z wakacji.
            • argentea Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 14.11.19, 12:34
              Maliną.
              • ikarr Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 14.11.19, 19:12
                Tak, komputer zmienił.
                • latarnik88 Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 20.11.19, 09:33
                  Teraz arystokrata kupi karczmę Bolka i zostanie restauratorem.Nie chciał zrażać Małgosi swoim
                  pochodzeniem i tym , że rodzice są przeciwko mieszaniu swojej sfery z plebsem.
                  • quba Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 21.11.19, 06:06
                    Gdzieś wpadło mi w ucho, że jego rodzina, to mormoni.
                    • latarnik88 Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 21.11.19, 09:33
                      O , jeszcze lepiej.Pewnie dostanie pieniadze pod warunkiem , że poślubi hrabiankę Malinę.
                      I co wybierze ?
                      • kanna Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 21.11.19, 10:27
                        No błagam, mormoni w polskim klanie??
                        • quba Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 22.11.19, 00:38
                          kanna napisała:

> No błagam, mormoni w polskim klanie

A dlaczego nie? W Polsce jest ich trochę.
                          Na dodatek Bazyli na pytanie Małgosi o jego rodzinę powiedział tylko, że oni są daleko.
                          Dzisiaj wyraził potrzebę wyjechania na tydzień, bo dziadek choruje.
                          Gdyby dziadek był nawet w Jeleniej Górze czy Zgorzelcu, nie potrzebowałby aż "tyle" czasu. Wystarczyłoby 2 -3 dni.
                          W ciągu tygodnia może polecieć do Stanów i wrócić.
                          Ale zaznaczam, że teraz to jest moje gdybanie, natomiast gdzieś wyczytałam o tych mormonach, to nie jest moja wizja dalszego ciągu Klanu.
                          Buźka.
                          • kanna Re: Chłopak Malgosi i sama Małgosia 23.11.19, 09:33
                            Bo wątek jest durny :/
                            Przeciętny oglądacz Klanu nie ma pojęcia o Mormonach

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka