Dodaj do ulubionych

Dziś ostro u Lisa!

02.02.06, 22:35
Dziś ostro u Lisa! ? oglądacie???
Obserwuj wątek
    • dzika_rzeka Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 22:38
      Taa, ja oglądam. Lepper kazał wszystkim, którzy byli dziś na Mszy podnieść ręce
      do góry, a Giertych wyzwał Rokitę od nieudacznika. Sorry, ale jakoś coraz
      bardziej mnie zaczyna przerażać to co się dzieje.
      O, a Rokita właśnie trafnie trzasnął porównanie dzisiejszej jazdy z TV Trwam z
      dawnymi konferencjami dla Trybuny Ludu.
      Dokąd to wszystko zmierza do do cholery?
      • mnietka.kokietka Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 22:39
        Czy można bejrzeć to gdzieś w necie?
        • dzika_rzeka Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 22:56
          Będzie jutro powtórka na Polsat2, a w necie można chyba co najwyżej przeczytać
          zapis tej debaty - na stronie Lisa.
      • ankas4 Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 22:59
        dzika_rzeka napisała:

> Taa, ja oglądam. Lepper kazał wszystkim, którzy byli dziś na Mszy podnieść ręce
        >
        > do góry, a Giertych wyzwał Rokitę od nieudacznika. Sorry, ale jakoś coraz
        > bardziej mnie zaczyna przerażać to co się dzieje.
        > O, a Rokita właśnie trafnie trzasnął porównanie dzisiejszej jazdy z TV Trwam z
        > dawnymi konferencjami dla Trybuny Ludu.
        > Dokąd to wszystko zmierza do do cholery?

Też sie martwię, szczególnie, że wychodzi jasno, że prezydent nie zamierza być
        obiektywny... a widać to po wypowiedziach Pana Urbańskiego...

Akcja dziś z radio Maryja i telewizją Trwam to było przegięcie totalne!
        Porównanie z dawnymi konferencjami dla Trybuny Ludu - bardzo trafne! Martwi
        mnie to wszystko...nie chciałam zyc w komunie , nie chcę również żyć w Państwie
        kościelnym....

• madee1 Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 23:04
      Rokicie skoczyło ciśnienie ostro - jechał na Urbańskim jak na łysej kobyle. Nie
      jestem jego fanką ale pod koniec to byłam pod wrażeniem :) ('Dlaczego Pan milczy?!)
      • dzika_rzeka Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 23:06
        madee1 napisała:

> Rokicie skoczyło ciśnienie ostro - jechał na Urbańskim jak na łysej kobyle.
        Nie jestem jego fanką ale pod koniec to byłam pod wrażeniem :) ('Dlaczego Pan
        milczy?!)

Rzeczywiście milczenie Urbańskiego wymowne, prawda?
        No i pointa Lisa udana.
        • wrocek71 Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 23:21
          A jaka to pointa była?
          • dzika_rzeka Re: Dziś ostro u Lisa! 03.02.06, 23:40
            wrocek71 napisał:

> A jaka to pointa była?

Pointa wynikała z ostatnich zdań wypowiedzianych przez Urbańskiego - musiałbyś
            to zobaczyć, żeby ocenić jej trafność ;)
        • patinito Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 23:27
          Urbański został sprytnie złapany w pułapkę, jako reprezentant z założenia
          apolitycznego prezydenta zaczął bronić i tłumaczyć się z poczynań partii, trafne
          było spostrzeżenie Rokity, że Urbański nie reprezentuje prezydenta ale braci...

a pomijając politykę i przechodząc do ogólnie pojętej medialności to nie mogę
          patrzeć na Urbańskiego, po względem estetycznym koleś jest strasznie obleśny,
          zawsze siada grubym tyłkiem na końcu fotela i wymachuje tym długopisem, na
          cholere mu ten długopis, jeszcze nigdy nie widziałem żeby coś nim zapisywał
      • kiwaczek11 Re: Dziś ostro u Lisa! 02.02.06, 23:21
        Rokita tez został trafnie podsumowany. Ten mały Jaś obraza się na wszystkich,
        gdy nie ma dostepu do zabawek. Tryska radością, gdy ktos mu da jedną z nich.
        W przeszłości rozbawił mnie, kiedy zgodnie z tymczasową koniunkturą zaczął się
        mienić jako obrońca rolników.
        Smutek mnie ogarnia ,jak słucham ich wszystkich...
    • furino Re: Dziś ostro u Lisa! 03.02.06, 08:24
      Oj, wkurzył się Tomek jak mało kiedy ...
      A akcja Urbańskiego z Janem Partią Rokitą o mało nie skończyła się ringiem
      wolnym. Co prawda to zupełnie inna kategoria wagowa, ale mogło być ostro w
      formule full contact.
      • flora1 Re: Urbański zbłaźnił się 03.02.06, 11:10
        To wstyd że taki człowiek reprezentuje Prezydenta RP, to c wczoraj zaprezentował
        to było naprawdę żenujące. Rokita zmiażdżył go totalnie, przejechał się po nim
        jak walec drogowy, aż przykro było patrzeć na tego rozjechanego i upokorzonego
        człowieka...
        • zielonki Re: Urbański zbłaźnił się 03.02.06, 19:46
          na milcząco znosił porażkę.
          Rokita ma jeszcze pazury!
          • olany_klient Re: Urbański zbłaźnił się 03.02.06, 21:26
            Rzeczywiście było ostro, ale Rokita jedną dziurką od nosa wciągnął Urbańskiego.
            A swoją drogą co ten przyciężki facet robi w kancelarii prezydenta? zbiera dla
            Kaczora wycinki z gazet? bo chyba do niczego innego się nie nadaje.
            • bokaj Re: Urbański zbłaźnił się 03.02.06, 21:33
              no bez przesady - Urbański to nie moja stajnia, ale w tym całym zwierzyńcu pisowskim on jeden jeszcze ma jakieś resztki normalności.
              dlatego zresztą wypadł wczoraj tak jak wypadł, bo on ma cynizm wyuczony (mam wrażenie że z natury jest uczciwy), a nie wrodzony i permanentnie rozwijany, jak pozostali pisiarze, toteż wczoraj brakło mu rezonu wobec trafnego punktowania Rokity.

nawiasem mówiąc wpuścić Rokitę na Ziobrę - to byśmy dopiero zobaczyli na czym polega bicie piany i demagogia!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka