slodka_suzy 23.03.06, 12:45 Widziałam reklamowkę nowego programu w Polsacie - ShowTime. Czy ktoś wie o co w nim chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
novinka1 Re: ShowTime - o co chodzi? 23.03.06, 12:58 Tu masz linka z info> film.wp.pl/p/id,67119,wiadomosc.html? id=67119&ticket=3224249478260251QeeDlb3FHguBxktHfRKgHt7NtfGR9gk1SlorBmKiyXf58fzp PMjw90Sx7uBqUUcb8IUbRn44P0jWPCDPK%2Fqd4AMfEtppqguXpSDEi% 2BoDZxmIitQiVdnZXM0dEf6TAnPe Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: ShowTime - o co chodzi? 23.03.06, 13:06 Lepsza lina: tinyurl.com/pfzes A cóż to jest? Cuudowny program, co ma stanąć w wyścigi z Tańcem z gywiazdami. Ale i tak popularnością mu nie dorówna, więc szkoda czasu nań. no, bo Taniec, wiadomo, rządzi i nic tego nie zmieni. O! Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ShowTime - o co chodzi? 23.03.06, 13:45 czyli na TVN-ie Mroczki, na Polsacie Mroczki ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniusza Re: ShowTime - o co chodzi? 23.03.06, 13:58 już mam mroczki przed oczami... :DD Odpowiedz Link Zgłoś
au.lait Re: ShowTime - o co chodzi? 23.03.06, 14:53 E ne ne.. Na tefałnie Mroczek, W polzadzie - Bałtroczek. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lilith76 Re: ShowTime - o co chodzi? 23.03.06, 16:14 Wśród nich zobaczymy m.in.: Agatę Młynarską, Zygmunta Chajzera, Iwonę Guzowską, Marcina Prokopa, Dorotę Wellman, Dariusza Michalczewskiego (fot. AFP), Karolinę Malinowską, MARCINA MROCZKA, Wojciecha Brzozowskiego, Ilonę Felicjańską, Krzysztofa Ibisza, Krystynę Czubównę i innych (cytat z linku) Morczek Marcin jak w pysk strzelił :) Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: ShowTime - o co chodzi? 24.03.06, 20:23 Pierwszy odcinek oglądam z ciekawości... Prowadzacy mnie drażni ;-) Młynarska beztalencie, no ale brawa za odwage;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ankas4 Re: ShowTime - podoba mi się! 24.03.06, 21:27 flojd2 napisał: > Pierwszy odcinek oglądam z ciekawości... Prowadzacy mnie drażni ;-) > Młynarska beztalencie, no ale brawa za odwage;-) Ja również oglądam i mogę stwierdzic , ze pierwszy odcinek podoba mi się, prowadzący jak dla mnie ok, goście też są fajni i super ,ze odważyli sie np, na śpiewanie choc wiedzą ,ze za dobrze im to nigdy nie wychodziło... Program podoba mi sie, bo nie jest taki napompowany i plastikowy ja "Tańcząc z gwiazdami", osoby oceniające również jakieś taki prawdziwe a nie beznadziejne wypacykowane lale... Pozdrawiam i zobaczymy czy za tydzień bedzie równie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
eads Re: ShowTime - podoba mi się! 24.03.06, 21:39 mnie równiez sie podobało, a musze zaznaczyc ze ogolnie nie przepadam za tego typu programami. moze to dlatego ze generalnie wole pokazy 'spiewane' niz 'tanczone' i w efekcie taniec z gwiazdami mi nie podchodzi, choc z uwagi na upodobania kilku członków rodziny jednym okiem na niego spogladam. rzeczywiscie atmosfera w showtime wydaje sie bardziej luźna i nie taka sztuczna jak w tańcu. do prowadzącego showtime tez nic nie mam w zasadzie, było bardzo w porządku, poza jedną drobnostką - akcentowaniem 'LAJJJJJJJFFFFFF'. ogolna ocena pozytywna :-) Odpowiedz Link Zgłoś
flojd2 Re: ShowTime - podoba mi się! 24.03.06, 21:42 Chajzer wygrał...Prokop też przeszedł ale z tego sie nie cieszę ;-) Hhehe na i fajnie że jest Lipińska i Józefowicz...:) Szczególnie ten ostatni genialny koleś... Jak przeżywał występ Chajzera.. Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ShowTime - podoba mi się! 24.03.06, 21:50 a mnie się nie podobało! wstydziłam się za Polsat i za panią Olgę, że zgodziła się w czymś takim uczestniczyć! Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: ShowTime - podoba mi się! 24.03.06, 22:38 dzidzia_bojowa napisała: > a mnie się nie podobało! wstydziłam się za Polsat i za panią Olgę, że zgodziła > > się w czymś takim uczestniczyć! uwielbiam takie oceny i ta górnolotna argumentacja...tak to tylko rodacy potrafią:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
dzidzia_bojowa Re: ShowTime - podoba mi się! 25.03.06, 11:01 tom-nik napisał: > dzidzia_bojowa napisała: > > > a mnie się nie podobało! wstydziłam się za Polsat i za panią Olgę, że zg > odziła > > > > się w czymś takim uczestniczyć! > uwielbiam takie oceny i ta górnolotna argumentacja...tak to tylko rodacy > potrafią:)))) A gdzie tu masz górnolotną argumentację? Nie użyłam żadnych argumentów, napisałam tylko, że mi się nie podobało i że się wstydziłam, bo panią Olgę Lipińską znam z ambitnego repertuaru i dziwię się, że zgodziła się uczestniczyć w czymś takim.... Odpowiedz Link Zgłoś
cilla77 Re: ShowTime - podoba mi się! 24.03.06, 22:17 żałuję, ze nie oglądałam tylko ze względu na Józefowicza Odpowiedz Link Zgłoś
mazaa1 Re: ShowTime - o co chodzi? 24.03.06, 22:27 To była porażka! Jeśli to ma być show to ja w tym czasie mam time na cos innego! Na kawke na przykład, o teraz chętnie sie napije... Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: ShowTime - o co chodzi? 24.03.06, 22:37 mazaa1 napisała: > To była porażka! Jeśli to ma być show to ja w tym czasie mam time na cos > innego! Na kawke na przykład, o teraz chętnie sie napije... porażka to jest ten sztuczny program "Taniec z Gwiazdami"... programi jest ok ciut chaotyczna realizacja ale pierwsze koty za...dzieje się więcej niż w Tańcu można ciut pośmiać się:)))) zobaczy jak szaleją "nasze gwiazdy" jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
slodka_suzy Re: ShowTime - o co chodzi? 25.03.06, 00:30 Bardzo podobał mi się program. Był świetny! Lekki zabawny, no poprostu z jajem! I też uważam, że "Taniec z Gwiazdami" jest totalną porażką! Nudny długi program o niczym! Odpowiedz Link Zgłoś
blondella Re: ShowTime - o co chodzi? 25.03.06, 08:55 program beznadziejny, chyba jednak nie bedzie stanowic konkurencji dla tanca z gwiazdami. Pomysl niezly ale jakos tak nie do konca dopracowany. Odpowiedz Link Zgłoś
maniaczytania Re: ShowTime - o co chodzi? 26.03.06, 22:00 Dla mnie program fatalny, zmarnowany czas. Spiewajacych nie bede oceniac, bo to ich sprawa, jesli nie wstydza sie wystepowac, natomiast aranze byly beznadziejne, niestety aranzer nie dal szasny trebaczowi, tego nie dalo sie sluchac. Odpowiedz Link Zgłoś
lepal Re: ShowTime - o co chodzi? 26.03.06, 23:21 Wpiszę się zatem dla równowagi. To nie był tak zupełnie zły program, a po obejrzeniu dziś fragmentu powtórki powiedziałbym nawet, że był zupełnie niezły (a już tym bardziej jak na Polsat). Gwiazdy śpiewają jak śpiewają czyli po amatorsku i dobrze. Osobiście wolę zobaczyć jak parę znanych osób zbiera się na odwagę i staje na scenie sam na sam, na żywo, wobec publiki niż aktorów, którzy po ostrym treningu przypominają sobie lekcje choreografii ze studiów i w parze z zawodowcem wywijają chołubce (uwaga nie dotyczy oczywiście np. Rafała Mroczka czy Oli Kwaśniewskiej czyli nielicznych w TzG amatorów, żeby było jasne). "Aranże" nie były tu chyba istotą pomysłu. Trębacz też chyba nie był gwiazdą programu i to nie z winy aranżera tylko scenarzysty. Odpowiedz Link Zgłoś
tom-nik Re: ShowTime - o co chodzi? 27.03.06, 01:46 Taniec to już któraś edycja z żedu więc realizacyjnie jest robiony ok bez szlenstw ale na dobrym poziomie showtime pierwszy odcinek realizacja fatalna...ale dla mnie sam format jest ciekawszy ze wzgledu na brak sztuczności niby wszyscy tacy mili i fajni w tańcu z i tak robią co mogą aby córka naszego byłego przechodziła z programu do programu ...itd..strasznie to wszystko nadmuchane i sztuczne..w show to wszystko jest bardziej spontaniczne jest więcej elementów podnoszących atrakcyjność programu i pamiętajy o tym że gwiazdy dob się przy tym bawią, nie potrafią często śpiewać myla się itd ale przynajmniej jest to naturalne...zerkołem na powtórke i cały czas usmiechałem się ogladajac ten program nie jestem za jedna czy druga stacją oceniam tylko programy...tak naprawde to bardziej lubie TVN za profesjonalizm...itd...ale mam dość sztucznych nadmuchanych programów...seriali kryminalnych programów typu uwaga czy też innych dedektywów CHCE SIĘ WYLUZOWAĆ CZASAMI I POŚMIAĆ PO PRACY oprócz spotkan ze znajomymi oraz żartów w pracy chciałbym zerknąć raz na jakiś czas do tv i miło zamknąć dzień a nie tylko tu go zabili tego złapali itd...wystarczą i co dzinne programy informacyjne... oglądając program showtime uśmiechałem się prawie przez cały program:)...w tym programie nie chodzi o perfekcje a o zabawe o przerysowanie pewnych spraw:)) dlamnie taniec z gwiazdami to takie radio Z a showtime to polączenie radiostacji z antyradiem... Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: ShowTime - o co chodzi? 27.03.06, 10:19 "uwaga nie dotyczy oczywiście np. Rafała Mroczka czy Oli Kwaśniewskiej czyli nielicznych w TzG amatorów, żeby było jasne)." Ale to właśnie Kwaśniewska i Mroczek tańczą od dziecka- Kwaśniewska jest instruktorką salsy w szkole salsy, a Mroczek tańczył w zespole Karo Dance. Odpowiedz Link Zgłoś
monia515 Re: ShowTime - o co chodzi? 27.03.06, 10:25 www.latingroove.pl/pl/galeria/index.html Odpowiedz Link Zgłoś
eury1 Re: ShowTime - o co chodzi? 30.03.06, 00:26 Zobacz jak powstaje program Show time zdjecia z planu .:) www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=40 Odpowiedz Link Zgłoś
eury1 Re: ShowTime - o co chodzi? 31.03.06, 00:52 Zobacz zdjęcia z prób - co się będzie działo na żywo w programie SHOW TIME w dniu 31.03.2006 r. www.kotopies.webd.pl/fotomaniak/modules.php?name=coppermine&file=thumbnails&album=40&page=2&sort= Odpowiedz Link Zgłoś
lepal Re: ShowTime - o co chodzi? 01.04.06, 15:36 Fakt, oni są jednak "profesjonalistami". Przepraszam za zły przykład. Za to wczoraj w Showtime pojawił się "prawie" profesjonalista... Ibisz (kiedyś przecież aktor - choćby z wykształcenia). Jego show akurat za dużo z aktorstwa nie miał, ale wyraźnie poradził sobie wokalnie. Abstrahując od jego aktorstwa, to wczorajszy program wydawał się nieco lepiej dopracowany. Może "reżyserom" zaczyna zależeć? Widać było, że p. Olga się nieco przejęłą krytyką Józefowicza. Czemu oni (ci reżyserzy) nie wykorzystują potencjału swoich gwiazd? Przecież Wellman puszczona wolno rozniosłaby scenę! Odpowiedz Link Zgłoś